25 / 07 / 2024

çiftçiye müjde son dakika 2020 haberleri

çiftçiye müjde son dakika 2020 haberleri

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, "Tarım Kredi ortaklarının mevcut durumdan (Kovid-19 salgını) olumsuz etkilenmelerinin önüne geçmek için gerekli tedbirleri aldık" dedi.

Tarım Kredi Kooperatifleri'nden çiftçilere gübre müjdesi! Son dakika! 

Tarım Kredi Kooperatifleri, çiftçiye gübre fiyatlarına ilişkin bir müjdeyi duyurdu. Buna göre üre gübresinin Mayıs ayı boyunca satılacağı fiyat belli oldu. İşte o açıklama...

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçiye 21 milyar TL destek...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçiye verilen destekler hakkında açıklama yaptı. Buna göre, mazot ve gübre desteğine dikkat çeken Bakan Yumaklı, desteğin geçtiğimiz sene bir önceki seneye oranla yüzde 31.6 artışla 21.1 milyar TL'ye çıkarıldığını kaydetti.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere müjde! Destek ödemesi bugün yatırılıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, 142 milyon 582 bin TL'lik 'destekleme ödemesinin; çiftçilerin hesaplarına aktarıldığı duyuruldu.

Hazineye ait 1,3 milyar metrekare tarım arazisi 80 bin çiftçiye kiraladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, Hazine'ye ait 1,3 milyar metrekare tarım arazisinin 10 yıl süreyle 80 bin çiftçiye kiralandığını duyurdu.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Çiftçiye müjde, destek ödemeleri artırıldı!

Hayvancılık destekleri artırıldı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ ile hayvancılıkta verimliliği ve sürdürülebilirliği sağlamaya dair birçok destek kaleminde yüzde 100-150 artış oranı uygulanacak.

Çiftçilere müjde! Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı son dakika açıklamasında 783,5 milyon TL'lik tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırıldığını açıkladı. 

Çiftçilere müjde! Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı az önce açıkladı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Yönetmeliğinde değişiklik yaptıklarını dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar... 

Tek evi olanlara müjde! Tek evi olan tapu sahipleri 2.953 Türk Lirası para iadesi alacak

81 il geneli kapsamında son dakika duyurusu yapıldı. Buna göre, teki evi olanlara müjde bu listede adı soyadı yazan vatandaşlar geriye dönük 5 senelik para iadesi alabilecekler. İşte haberin ayrıntıları...

Çiftçilere müjde! Tarımsal destekleme ödemesi bugün hesaplara yatırılacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafınna yapılan son dakika açıklamasına göre, 168 milyon 957 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.

Emekli çiftçilere müjde! 5000 TL ikramiyede son dakika gelişmesi!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılına özel emeklilere 5 bin TL ikramiye verildi. Ancak ÇKS Sistemi'ne kayıtlı çiftçiler de çalışan emekli sayıldığı için kapsam dışında kaldı. Bu kapsamda son dakika gelişmesi yaşandı...

Erken emeklilikte treni kaçıranlara müjde! 1.1 milyon kişiye erken emeklilik için son fırsat verildi

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte milyonlarca kişi emekli oldu. Erken emeklilikte treni kaçıranlara da müjde geldi. 1.1 milyon kişiye erken emeklilik için son fırsat verildi. İşte detaylar...

Çiftçilere büyük müjde! Az önce açıklandı, paralar 3 gün sonra yatırılacak!

Çiftçilerin beklediği büyük müjde geldi. Konu ile ilgili detaylar az önce açıklandı, paralar 3 gün sonra yatırılacak...

Asgari ücretlilere müjde! 2024 asgari ücret için ilk rakam resmen geldi! Milyonların beklediği haberde son dakika

Asgari ücretliler 2024 maaşını heyecanla beklerken, yapılacak yeni zam oranları ile ilgili ipuçları gelmeye başladı. Asgari ücretlilere müjde! 2024 asgari ücret için ilk rakam resmen geldi! Peki asgari ücret ne kadar olacak? 2024 asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

çiftçiye müjde son dakika 2020 haberleri Haberi

çiftçiye müjde son dakika 2020 haberleri

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi) Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının olumsuz etkilerinin önüne geçmek için gerekli tedbirleri aldıklarını belirterek, "Vadesi nisan ve mayısta dolacak kredilerin anapara ve faiz tutarları 2 ay süreyle faizsiz ertelenecek." dedi.

Poyraz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçmişte olduğu gibi bugün de zor koşullar altında ülke çiftçisinin yanında yer aldıklarına dikkati çekti. Tarım Kredi olarak Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında tarımsal üretimin kesintiye uğramaması için bir dizi tedbir aldıklarını aktaran Poyraz, ortaklarının ve çiftçilerin tarımsal girdi ihtiyaçlarını karşılamaya dönük mal ve hizmetleri zamanında, güvenilir, kaliteli, uygun şartlarda sağlamak amacıyla çalışmaları sürdürmeye devam ettiklerini belirtti.

Poyraz, Tarım Kredi'nin ekim ve yetiştirme döneminde çiftçilerin tohum, gübre, ilaç, motorin, tarım makinaları gibi her türlü tarımsal...