03 / 05 / 2024

çiğli belediyesi balatçık arazisi

çiğli belediyesi balatçık arazisi

İzmir Çiğli ilçesi Balatçık mahallesinde bulunan, mülkiyeti Katip Çelebi Üniversitesi, Çiğli Belediyesi, Etibank Genel Müdürlüğü'ne ait olan parselleri kapsayan parselasyon planı bugün askıya çıkarıldı...

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

İzmir Büyükşehir'den arsa fırsatı! Çiğli'de 15 arsa satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Çiğli'de yer alan 15 arsayı 2 milyon 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor... 

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Şişli'de akıllara durgunluk veren gecekondu yıkımı!

Şişli Belediyesi zabıta ekipleri molozlar arasında saklanan yavru kedilere rağmen gecekonduyu yıktı. Akıllara durgunluk veren yıkımda kedilerin akıbetinin ne olduğu ise bilinmiyor.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye 2 yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 15 Nisan'da yapılacak.

Çiğli'de hasarlı bina tespiti için protokol imzaları atıldı!

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Çiğli Belediyesi, İnşaat Mühendisleri Odası ve Jeoloji Mühendisleri Odasıyla işbirliği protokolleri imzaladı.

Çiğli'de Deprem ve Zemin birimi kuruldu: Kentin yapı envanteri hazırlanacak!

Çiğli Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm ve depremle mücadelede atılacak adımların kurumsal ve sürdürülebilir kılınması için Deprem ve Zemin birimi kuruldu.

Şişli'de inşaatın istinat duvarı çöktü!

Şişli Bozkurt Mahallesi Kınalı Keklik Sokak'ta bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü...

Şişli Belediyesi ile AKUT Vakfı arasında protokol imzalandı!

İstanbul Şişli Belediyesi ilçe genelinde afet ile mücadele etmeye devam ediyor. Belediye bu çalışmalar dahilinde AKUT Vakfı ile protokol imzaladı.  

çiğli belediyesi balatçık arazisi Haberi

çiğli belediyesi balatçık arazisi


İzmir Çiğli ilçesi Balatçık mahallesinde bulunan, mülkiyeti Katip Çelebi Üniversitesine ait olan 22474 ada 1 parsel, 22475 ada 1 parsel,22477 ada 1 parsel, kadastronun 5690 nolu parsel, 5780 nolu parsel, 5782 nolu parsel, mülkiyeti Çiğli Belediyesine ait olan 22481 ada 4 nolu parsel, Etibank Genel Müdürlüğüne ait olan 22474 ada 2 parselleri kapsayan alanda, 3194 Sayılı İmar Kanununun 18.madde uygulamasına dayalı olarak hazırlanan Parselasyon Planı, 20 Ağustos 2015 tarihinde bakanlıkça onaylandı.


Bu nedenle, İzmir Çiğli ilçesi Balatçık mahallesinde bulunan, mülkiyeti Katip Çelebi Üniversitesine ait olan 22474 ada 1 parsel, 22475 ada 1 parsel,22477 ada 1 parsel, kadastronun 5690 nolu parsel, 5780 nolu parsel,5782 nolu parsel, mülkiyeti Çiğli Belediyesine ait olan 22481 ada 4 nolu parsel, Etibank Genel Müdürlüğüne ait olan...