08 / 05 / 2024

çiğli yeni proje

çiğli yeni proje

Çeyrek asırdır Karşıyaka’da faaliyet gösteren Katal İnşaat, Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde, yepyeni bir projeye imza atıyor. Stüdyo 35 İzmir Çiğli'de Kartal İnşaat tarafından yükseliyor.

Nexonya İnşaat'tan Beylerbeyi'ne yeni proje! Bonega Beylerbeyi için start verildi! 

Nexonya İnşaat tarafından Beylerbeyi'ne yeni proje geliyor. Bonega Beylerbeyi projesi için start verildi. İşte Bonega Beylerbeyi projesi ile ilgili ayrıntılar...

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

İnşa ettiği yeni projelerle İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren KİPTAŞ 3 yeni proje için start verdi. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri mega kentin Kartal, Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde yükselecek.

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

TOKİ'den iki şehre 4 yeni proje geliyor! 1.561 yeni konut için tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, iki şehirde tam 4 yeni proje inşa edecek. TOKİ'nin iki şehirdeki projelerinde 1.561 adet konut yer alacak. İşte TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan projeler ile ilgili detaylar..

Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı! 50 bin dolar peşinatla ABD'de konut fırsatı!

ABD'de kiralama hizmeti, ev sahibi temsilciliği, yatırım danışmanlığı gibi pek çok hizmet sunan Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı.

TOKİ, Ankara için düğmeye bastı! Çankaya'ya 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 15 Şubat tarihinde yapılacak.

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van'da inşa edeceği 111 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen Van TOKİ projesinin ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ Aksaray projesi için beklenen tarih geldi! 94 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin 81 ilindeki dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da 94 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 200 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesi için yeni tarih belli oldu. Söz konusu proje Bekilli ilçesinde yükselecek.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya tam 665 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

çiğli yeni proje Haberi

çiğli yeni proje


Stüdyo 35 projesinde satışlar tamamlandı!

Çiğli'de  3 bin metrekarelik alanda 1+1 100 adet daireden oluşan ‘Stüdyo 35’ evleri, 15 Kasım’da satışa çıkacak. Açık yüzme havuzu, kapalı spor salonu, okuma salonu, 24 saat güvenliği, kapalı ve açık otoparkıyla özellikle öğrenciler için otel konforunda bir yaşam avantajı sunduklarını belirten Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, satış...