28 / 08 / 2024

çıldır konut inşaatları

çıldır konut inşaatları

16. Uluslarası Çıldır Göl Festivali ve Aşık Şenlik paneli için İstanbul’da bulunan Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, yaptıkları çalışmalarda Çıldır’ı yeniden inşa ettiklerini söyledi.

Kiralıkta son nokta: 1,5 yıldır satamadığı evini peşin karşılığı 1 yıllığına kiraya verdi! Tahliye taahhütü aldı

Kiralara 2 yıl uygulanan yüzde 25 zam sınırlaması konut ev sahibi ve kiracıları karşı karşıya getirerek, konut krizini büyüttü. Ev sahipleri kiracılarda aradıkları şartları artırdı. Analist Kadir Koçak, 1,5 yıldır satamadığı evini 1 yıllık peşin karşılığında kiraya verdiğini duyurdu.

Konut sektöründe kriz çıkacak! Şirketler iflas edecek, inşaatlar tamamlanamayacak!

Kıbrıs emlak sektörünün duayen isimlerinden Ali Özmen Safa, konut sektöründe krizin çıkacağını belirterek, şirketlerin iflas edeceğini inşaatların tamamlanamayacağını açıkladı.

Alman inşaat sektörü konut sektöründe yaşanan çöküş sebebiyle 23 milyar Avro yardım talep ediyor!

Yeni konut inşaatlarındaki keskin düşüşle dikkat çeken Alman inşaat sektörü, konut sektöründe yaşanan çöküş sebebiyle 23 milyar Avro sübvansiyon sağlamaya çağırıyor. 

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

Çin'de konut inşaatları için karamsar 2024 öngörüsü!

Çin'de konut piyasasında 2024 yılında da düşüşün devam ederek ekonomik büyümeyi aşağı çekeceği öngörülüyor. 

Mortgage oranlarının düşmesi konut inşaatını 7 ayın en yüksek seviyesine taşıdı!

Freddie Mac son zamanlarda sık sık gündeme gelen mortgage oranlarında önemli bir düşüş olduğunu ve bunun da yeni konut inşaatlarının Mayıs'tan bu yana en yüksek noktaya ulaşmasına neden olduğunu kaydetti.

Almanya'da konut inşaatları geriledi! Yüksek faiz oranları konut piyasasını yerle bir etti!

Almanya'da yüksek faiz oranları nedeniyle konut inşaatının düştüğü inşaat sektöründe Ifo barometresi Eylül 2005'ten bu yana en düşük değerine geriledi.

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor! 

Deprem bölgesinde artçı depremler devam ederken, kalıcı konut inşaatları için de harekete geçildi. Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor!   

2022 TOKİ 100 bin konut inşaatları ne zaman başlayacak?

TOKİ 100 bin konut inşaatlarına dair pek çok soru sorulmaktadır. Vatandaşlar inşaatlarının ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte detaylar!

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Binnaz Yıldırım tarafından kuruldu.

Konut inşaatları hızlanıyor!

Pandemi ile durgunlaşan konut sektörü taleplerin patlamasıyla birlikte hareketlenmeye başlıyor. Üreticiler yeni konut inşaatı için düğmeye bastı. 

çıldır konut inşaatları Haberi

çıldır konut inşaatları

16. Uluslarası Çıldır Göl Festivali ve Aşık Şenlik paneli için İstanbul’da bulunan Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, yaptıkları çalışmalarda Çıldır’ı yeniden inşa ettiklerini söyledi.Çıldır belediye Başkanlığı süresindeki 15 aylık bilançoyu değerlendiren Başkan Azizoğu “İlk önce Çıldır’ımızın imar sorunundan başladık. Bilindik üzere seçimi DSP’li belediye başkanı olarak kazandım. Şartlar ve koşulların gereği Ak partiye geçtim, pişman da değilim. Seçim sürecinde vaade de bulunduğumuz ne varsa hepsini yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.Bölgemizin kanayan yarası haline gelen göç hala devam etmektedir. 2900 olan nüfusumuz 2780’e düştü. Çıldır Gölü Kış ve Yaz Turizmi, Aktaş Sınır Kapısı, Yüksek Okul, Bizim Son Şansımızdır. Yüksek okul projesinde pek başarılı olamadık, çünkü yurt sorununu çözemedik. Yurdumuzu siyasi nedenlerden dolayı faaliyete geçiremedik. Ama Aktaş Sınır kapısını iyi...