01 / 05 / 2024

çile köyü

çile köyü

İzmir, Çile köyünde 74 bin 880 metrekare tarla 1 milyon 242 bin 773 TL'ye icradan açık arttırmayla satılacaktır...

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Şile Akçakese Köyü'ndeki otel inşaatı tepki çekti!

İstanbul'un doğa harikası kıyılarından biri olan Şile'deki Akçakese Köyü'nde yapılaşma tehdidi dikkat çekiyor. Sahile yakın mesafede bir otel inşa eden firmanın faaliyetleri köylünün tepkisini çekti.

Şile’de deniz kıyısındaki arazinin imarı 'turizm konut' olarak değiştirildi!

Şile Belediyesi’ne ait deniz kıyısındaki ağaçlarla kaplı yaklaşık 35 bin metrekarelik arazinin "turistik tesis" olan imarı, yatırımcı için uygun hale getirilerek “turizm konut” yapıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tadilatı için Bartek Elektrik ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın elektrik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Bartek Elektrik Sistemleri Sanayi ve Ticaret ile anlaştı.

Alihan Uyan ile Merve Kıyı evleniyor!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan'ın oğlu Alihan Uyan, Merve Kıyı ile evleniyor. Çiftin düğün töreni 20 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Akiş GYO Kadıköy'deki projesi için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO, İstanbul Kadıköy'de yer alan gayrimenkulle ilgili Conart İnşaat ile İnce Yapı İnşaat İşleri Yüklenici Sözleşmesi imzaladı.

Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaştı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO, Kadıköy'de çok katlı mağazası için yüklenici firma ile anlaşma bildirisini yayınladı.

Şile Üvezli ve Ulupelit Köy Konakları'nın temeli atıldı!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen Üvezli ve Ulupelit Köy Konakları'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'da katıldı.

Pendik-Kadıköy arası metro ile 35 dakikaya iniyor!

Kadıköy-Kartal metro hattı Tavşantepe'ye kadar uzatıldı. Pendik-Kadıköy arası ‘M4 Hattı Tavşantepe, Pendik ve Yakacık’ metro istasyonları ile 35 dakikaya inecek.

çile köyü Haberi

çile köyü

İzmir, Çile köyü Çamurcuoğlu mevkiinde 74 bin 880 metrekare alana sahip tarla icradan Menderes Satış Müdürlüğü tarafında açık arttırmayla satılacaktır. 


Tarla üzerinde 3336 adet çeşitli ağaç  ve depo bulunmaktadır.


Değeri 1 milyon 242 bin 773 TL olan gayrimenkulün ilk satış işlemi 26 Kasım 2012 saat 14:00'de, ikinci satış işlemi 6 Aralık 2012 saat 14:00 'de Hukuk Mahkemeleri Yazı İşleri Müdürlüğü Odasında gerçekleşecektir.


Detaylı bilgi için