24 / 07 / 2024

çilek Endüstride Mükemmellik Ödülü ikinci

çilek Endüstride Mükemmellik Ödülü ikinci

Türkiye’nin bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Koç Üniversitesi’nin WHU, INSEAD ve Avrupa’nın önde gelen diğer işletme okulları ile ortaklaşa düzenlediği “Endüstride Mükemmellik Ödülü” sürecinde Türkiye ikincisi oldu.

Konut satışı iki kişi arasında olmamalı: Araya emlakçı girerse tapuda verginin az ödenme durumu ortadan kalkar!

Konut, iş yeri ve arsa gibi gayrimenkullerin satışlarında vergisinin az ödendiği sık sık gündeme geliyor. Piyasa Analisti ve Endüstri Mühendisi Kürşad Bucak, konuya ilişkin çözüm önerisini X sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o öneri ve gelen yorumlar...

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Deprem uzmanından son dakika Adana uyarısı: Gelecek önemli deprem Adana'yı vuracak! 

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji ve Endüstri Mühendisliği emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Adana ve Edirne'ye dikkat çekti. İşte Yılmaz'ın o korkutan açıklamaları...

Türkiye, bu endüstride dünyada 6’ncı, AB’de 3’ncü!

TİM ve İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe, Türkiye’nin moda endüstrisinde dünyada 6’ncı Avrupa Birliği’nde 3’ncü olduğunu söyledi. Gültepe, "Moda markalarımızın 100'den fazla ülkede 2 bini aşkın mağazası bulunuyor" diye konuştu.

Ice Endüstriyel Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ice Endüstriyel Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Önemli tarafından kuruldu.

Ahenk Endüstri Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahenk Endüstri Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Enes Öztürk tarafından kuruldu.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Pinocon Endüstri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pinocon Endüstri Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Bademoğlu tarafından kuruldu.

Enigma Endüstriyel Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enigma Endüstriyel Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Eren Yaşlı tarafından kuruldu.

Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Üstün kalite, teknik mükemmellik ve maksimum güvenilirlik sunan Bosch, yıllardır evlerimizin vazgeçilmezi haline geldi. Şimdi bahar kampanyası ile uygun fiyat avantajı sunan Bosch'ta buzdolabı fiyatları dikkat çekiyor. Peki, Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar?

Tiger İnşaat Endüstri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiger İnşaat Endüstri Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gulola Hamrayeva tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü istihdama katkı sağlayacak! 

1915 Çanakkale Köprüsü projesi hakkında değerlendirmede bulunan İstanbul Kamu Özel Sektör İş Birliği Mükemmellik Merkezi ve Dünya KÖİ Uzmanları Birliği Orta Asya Bölüm Başkanı Dr. Eyüp Vural Aydın dev projenin istihdama katkıda bulunacağını dile getirdi. 

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

çilek Endüstride Mükemmellik Ödülü ikinci Haberi

çilek Endüstride Mükemmellik Ödülü ikinci

Türkiye’nin sevilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Koç Üniversitesi’nin WHU, INSEAD ve Avrupa’nın önde gelen diğer işletme okulları ile ortaklaşa düzenlediği  “Endüstride Mükemmellik Ödülü”  sürecinde Türkiye ikincisi oldu.


Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurt içi ve yurt dışında yaptığı çalışmaları aldığı ödüllerle taçlandırıyor. Çilek, , Koç Üniversitesi’nin Avrupa’nın önde gelen işletme okulları ile ortaklaşa düzenlediği Endüstride Mükemmellik Ödülü yarışmasında ikincilik kazandı. Tüm uygulamaları yerinde gözlemleme şansı bulan yarışma heyeti, Çilek’in, yalın üretim alt yapısı, sürdürülebilirlik faaliyetleri ve çalışan kaynaklı verimlilik artışı özelliklerinden oldukça etkilendi.


Geçtiğimiz aylarda, Sanayi Bakanlığı tarafından Verimlilik Ödülü’ne layık görülen Çilek markasının Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Koç Üniversitesi’nin WHU, INSEAD ve Avrupa’nın önde gelen diğer işletme okulları ile ortaklaşa düzenlediği...