28 / 04 / 2024

çin havai fişek fabrikası

çin havai fişek fabrikası

Çin'de havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Çin'in güneybatısındaki Guicou eyaletinde havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 5 kişi öldü. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Çıkma kat nedir? Çıkma kat hesabı nasıl yapılır?

Binaların zemin katından dışarıya doğru uzanabilen ve yasal düzenlemelere uygun olarak inşa edilen ek yapı elemanlarına çıkma denir. Ancak çıkma kat için gereken bazı prosedürler ve kurallar vardır. Peki çıkma kat nedir, çıkma kat hesabı nasıl yapılır? İşte çıkma kat ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Son dakika! Ek MTV'de hedeflenen tahsilatın yüzde 87'si gerçekleşti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak için getirilmiş olan ek MTV'de ilk taksit döneminde yaklaşık 13,2 milyar Türk Lirası ile hedeflenmiş olan tahsilatın yüzde 87’si yapıldı.

SSK, Bağ-Kur, 4A ve 4B’liler için son dakika ek zam gelişmesi! Ek zam bekleyen emekliler acil bakın!

Emekli zammına yönelik son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. SSK, Bağ-Kur emekli aylığı zam oranları enflasyon oranlarına göre kararlaştırılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, son kabine toplantısının ardından memur ve emeklileri yakından ilgilendiren müjdeli açıklamayı yaptı.

Deprem bölgelerindeki lise öğrencileri için devlet üniversitelerinde ek kontenjan ayrılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesindeki lise öğrencilerine yönelik olarak, kendi illerindeki devlet üniversitelerinde ek kontenjan ayrılacağını duyurdu. Bu kontenjanlar, öğrencilerin başvurularında yüzde 25 ekstra bir yer sağlayacak.

İslam Memiş'ten fişek gibi açıklama geldi! Gümüş net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş ile ilgili fişek gibi açıklama geldi. Gümüş fiyatları net bu kadar olacak. Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

Az hasarlı binada oturulur mu? Apartman çürük raporu nasıl alınır? Bina çürük raporu aldıktan sonra ne olur?

Deprem Türkiye için bir gerçek. Bu gerçekle yaşarken vatandaşlar önlem amaçlı birtakım sordukları sorulara yanıt aramaktadırlar. İşte o sorulardan bazıları ve yanıtları…

Altın fiyatları fişek gibi çakıldı! Elinde 1 gram bile altını olanların etekleri tutuştu! 20 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları fişek gibi çakıldı! Elinde 1 gram bile altını olanların etekleri tutuştu! Gram altın, .çeyrek altın ne kadar? 20 Şubat 2023 altın fiyatları.

Memur ve emekli maaşına bir ek zam daha! 15 Ocak kritik tarih

Emeklilik başvurusu için EYT ve ek gösterge yasasının yürürlüğe girmesini bekleyen milyonlarca memurun maaşlarına ilave gelecek. İşte tüm ayrıntılar...

Dolar 2023`te fişek gibi fırlayacak! O analist tahminleri peş peşe sıraladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!

Vatandaşlar 2023 senesinde doların hangi seviyede olacağını araştırılırken, en çok araştırılan konulardan biri de 2023 yılı dolar tahmini. Bu konuda bir uzman adım attı! Dolar 2023`te fişek gibi fırlayacak! Haberde daha fazla bilgi bulabilirsiniz...

Emekli promosyon ödemelerinde havai fişekler patladı! Bir bankadan rekor artış geldi

Emekli promosyon ödemelerinde bankalar uzun süreden bu yana sessizliğini koruyordu. Bankaların sessizliğini koruduğu sırada bir bankadan çok önemli bir atak geldi. Banka tarafından emekli promosyonlarında rekor artış yapıldı.

Türk Telekom’un yerli eSIM teknolojisi akıllı telefonlar için hazır! Ek ücret ödemeden yararlanın

Türk Telekom, mobil dünyada çığır açan yerli eSIM teknolojisini yeni çıkan tüm akıllı cep telefonlarında kullanıma sunuyor. Türk Telekom kullanıcıları, yüzde yüz yerli teknolojiyle üretilen eSIM hizmetinden numaralarını değiştirmeden ve ek ücret ödemeden yararlanabilecek.

Dolar o tarihte fişek gibi yükselecek! Tahminleri tek tek tutan Selçuk Geçer tarih verdi! Hemen bu flaş gelişmeye bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, doların 30 TL, altının ise rekor seviyelere çıkacağını söyledi. Peki dolar ne zaman yükselecek? Dolar kuru ne kadar olacak? İşte dolar kurunda son durum...

Çiftçiye ek destek müjdesi! Çeltik için 76, buğday için 42, ayçiçek için 37 TL ek destek ödemesi başladı!

Milyonlarca çiftçi, artan maliyetler ve kuraklık sebebiyle üretim yapmakta güçlük çekiyor. Hükümet bu durumu engellemek için düğmeye bastı ve çiftçiye çeşitli destekleri duyurdu. Peki çiftçiye hangi çalışma için kaç lira destek ödeniyor? İşte çiftçilere yapılan destek ödemeleri...

çin havai fişek fabrikası Haberi

çin havai fişek fabrikası

Şinhua ajansının haberinde, Guicou eyaletinde Meytan kasabasının Lanciang köyünde yasa dışı işletilen havai fişek fabrikasında bu sabah meydana gelen patlamada beş kişinin öldüğü, bir kişinin ağır yaralandığı belirtildi.


Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği...