19 / 05 / 2024

çin in fütüristik havalimanı

çin in fütüristik havalimanı

Çin’in Shenzhen Bao Uluslararası Havaalanı, gelecek ay yeni terminalini hizmete sokacak. Beş yıl süren inşaatın ardından hizmete girecek olan 3 nolu Terminal, fütürist görünümüyle alışık olduğumuz havaalanlarından son derece farklı...

Yunanistan’da  250 bin Euro’ya yatırım yapmak isteyen Türkler için son 6 ay

Yunanistan Golden Visa programında değişiklik yaparak, 250 bin Euro’luk alt limini yükseltti. Türkler için fırsatların hala devam ettiğini söyleyen,  77A Real Estate Athens’in kurucu ortağı Deniz Sevgür Siourounis, Yunanistan’da yatırım yapacakların bilmesi gerekenleri anlattı.

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan konut almak isteyenler için kötü haber!

Ekonomist Atilla Yeşilada, konut almak isteyenler için kötü haberi verdi. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Yeşilada, "İstanbul'da konut almak bir hayal olacak. Orta sınıfın daralması ve gençlerin umutsuzluğu ön planda." dedi.

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,24 yükselişle 7.622,69 puandan başlarken Ekonomist Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi. 

Yabancı sermaye Türkiye’ye yatırım yapmak için fırsat kolluyor!

QNB Genel Müdürü Ömür Tan, Türkiye ekonomisinde normalleşme süreci için 2 yıla ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Yabancı yatırımcı Türkiye’ye girmek için hangi üründe, nerede ve ne zaman girecekleri konusuna bakıyor” dedi.

Dolar için verilen tüm rakamları unutun! Doların geleceği rakam açıklandı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağı konusunda uzman yorumları yakından takip ediyor. Dolar ne kadar olacak? Dolar için verilen tüm rakamları unutun! Doların geleceği rakam açıklandı!

Altın kahini İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına tüyo! Gram altın için fırsat henüz gelmedi!

Piyasalar alev alırken Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten altın ve dolara ilişkin yatırım tüyosu geldi. İşte Memiş'in piyasalarda yaşanan haraketliliğe dair değerlendirmeler...

Aile destek programı ödemeleri için kötü haber geldi! Hesaplara tek tek yatırılan 1.250 TL'yi bekleyenler aman dikkat!

Aile destek programı ödemeleri için kötü haber geldi... Hesaplara tek tek yatırılan 1.250 TL'yi bekleyenler aman dikkat...

Dolar için kötü senaryo yazıldı! Korkutan açıklama az önce geldi! Doları olanlar çabuk bakın! Görmeyen duymayan kalmasın

Analistler tarafından dolar için kötü senaryon yazıldı. Korkutan açıklama az önce geldi! Doları olanlara kötü haber! Görmeyen duymayan kalmasın.

Oppo Find N2 Flip’in tanıtım tarihi belli oldu! 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çinli akıllı telefon şirketi Oppo tarafından bir süre önce Çin’de satışa sunulan Find N2 Flip’in global pazar için tanıtım tarihi duyuruldu.

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

Toshiba Smart TV almak için bütçenizi sarsmayacak son fırsat! A101 3 Kasım 2022 Perşembe fiyat listesi

A101’de 3 Kasım 2022 Perşembe günü indirime giren ürünler belli oldu. 3 Kasım 2022 Perşembe günü A101’de Toshiba 55 inç Ultra HD televizyonlar 7.199 TL’ye düştü. Televizyonu ucuza almak için mükemmel fırsat bugün son buluyor. İşte 3 Kasım 2022 Perşembe A101 fiyat listesi…

En yeni Kitchen Aid mutfak aletlerinde en ucuz fiyatlar! İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mutfak aletlerinde fütüristik tasarımlarıyla bilinen Kitchen Aid'den yeni mutfak aletlerinde uygun fiyatlar... 

çin in fütüristik havalimanı Haberi

çin in fütüristik havalimanı


Çin’in Shenzhen Bao Uluslararası Havaalanı, gelecek ay yeni terminalini hizmete sokacak. 


Beş yıl süren inşaatın ardından hizmete girecek olan 3 nolu Terminal, fütürist görünümüyle alışık olduğumuz havaalanlarından son derece farklı. 


Yıllık yolcu kapasitesi 45 milyon olacak terminal, düşük enerjili sistemler kullanılan yapı malzemesiyle çevre dostu bir tasarıma sahip. 1 km uzunluğundaki tesis, toplam 459 bin metrekarelik alana yayılmış durumda 


Metal ve camdan yapılan balpeteklerinin donattığı terminal, doğal ışığın her yerde süzülmesini sağlayan mimarisiyle dikkat çekiyor. Işığı yansıtan yüzey, tavanla birlikte sürekli aydınlık olan bir iç ortam yaratıyor. 


Bilgi panolarının ve havalandırma sistemlerinin ağaca benzeyen heykelleri andırdığı terminal, katedrallere özgü dev sütunlarla donatılmış. 


Mimar olan Massimiliano ve Doriana Fuksas çiftinin imzasını taşıyan terminal, iniş ve kalkış kapıları için de yolcuları rahatlatacak çizgiler düşünmüş. 


İnşaatında binlerce işçinin...