11 / 05 / 2024

çin liman kiralama

çin liman kiralama

ABD, Hayfa Limanı’nı Çin’e kiralaması sonrasında İsrail’e üstü kapalı uyarı mesajı gönderdi.

Belediyeden satılık ve kiralık 10 gayrimenkul!

Eğirdir Belediye Başkanlığı, 7 gayrimenkul için satış, 3 gayrimenkul için de kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihaleler ile ilgili detaylar...

Halkbank dev kampanya! 31 Ağustos 2023'E kadar süreniz var, dikkat hakkınız yanmasın!

​​​​​​​Halkbank'tan dev kampanya! Araç kiralama sektöründe özel fırsatlar sunan Halkbank, müşterilerine 500 TL ile 50.000 TL arasındaki peşin araç kiralama harcamalarını ücretsiz 5 taksite bölmeyi vaat ediyor.

Floransa'da konutların kısa zamanlı konaklama için kiralanması uygulaması durduruluyor!

İtalya'nın tarihi ve turistik kentleri arasında yer alan Floransa'da şehir merkezindeki konutların genel olarak turistlere yönelik olan kısa zamanlı konaklama için ev kiralama uygulaması çerçevesinde değerlendirilmesi, bundan sonrası için durduruluyor.

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Günlük araç kiralama fiyatları yüzde 35 zamlandı! Yolcu360, Avis, Garenta, Enterprise... 5 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala araç kiralamaya talep yüzde 100’den fazla arttı! Talep karşılanamadığı için araç kiralama fiyatları ise yüzde 35 arttı! Peki, günlük kiralık araç fiyatları ne kadar? İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Mamak Belediyesi'nden büyük fırsat! 21 adet 3+1 ve 4+1 konut satıyor!

Mamak Belediye Başkanlığı, Diriliş Mahallesinde yer alan 21 adet konut için satış ihalesi ve Çağlayan Mahallesi'nde yer alan iş yeri için ise kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Airbnb'den Ukrayna'ya destek için ev kiralama uygulaması!

Dünya çapında birçok ünlü Ukrayna'ya yardımda bulunan fonlara bağış yaparken, günlük, haftalık veya aylık konut kiralama sitesi airbnb de bir kampanyaya imza attı.

Yeni Girit İnşaat Kiralama Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Girit İnşaat Kiralama Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Küçükel tarafından kuruldu. 

Doğuş GYO'dan D-Ofis Maslak'ta 40 bin euroluk satış!

Doğuş GYO, D-Ofis Maslak gayrimenkulünün 40 bin euro bedelle Sell and Leaseback yöntemiyle satılması ve sözleşme vadesi sonunda geri alınması için Finansal Kiralama Sözleşmesi imzaladı.

Elmasburnu Tabiat Parkı için yeni ihale!

İstanbul Beykoz Riva'daki Elmasburnu Tabiat Parkı işletmesi için yeniden kiralama ihalesine çıkarıldı. Tabiat Parkı için geçtiğimiz Ocak ayında yapılan ihaleye katılım gerçekleşmemişti.

Bereket Varlık Kiralama kira sertifikası için SPK'ya başvuru yaptı!

Bereket Varlık Kiralama, yurtiçinde farklı tertip, vade ve türlerde halka arz yöntemiyle  10.000.000.000 TL ihraç tavanı ile sınırlı olmak üzere, tertipler halinde, çeşitli vadelerde kira sertifikaları ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurdu.

Katar, Somali'deki Hobyo Limanı inşaat projesine start verdi!

Katar yönetimi, Somali'nin Galmudug eyaletindeki Hobyo Limanı inşaat projesi için düğmeye bastı.

DP World Yarımca Limanı Körfezi Çin'e bağladı!

DP World Yarımca Limanı İzmit Körfezi'nden Çin'e kadar uzanıyor. Ocak ayında inşasına başlana demiryolu 30 Temmuz'da hizmete girdi.

çin liman kiralama Haberi

çin liman kiralama

ABD, Hayfa Limanı’nı Çin’e kiralaması sonrasında İsrail’e üstü kapalı uyarıda bulundu. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; ABD Senatosu Silahlı Hizmetler Komitesi’nin 2020 mali yılı savunma bütçesine ilişkin yasa tasarısında Hayfa Limanı’nı Çin’e kiralaması konusunda İsrail’in ülkede bulunan yabancı yatırımların güvenliği konusunda dikkatli olması gerektiği belirtti.

Çin merkezli “Shanghai International Port Group” Hayfa Limanı’nı 2021 itibariyle 25 yıllığına kiralayıp, limanın inşaatına başlamıştı. ABD Başkanı Donald Trump’ın da mart ayında İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’yu Çin ile ticari ilişkilerini geliştirmesinin ABD ile İsrail arasındaki güvenlik işbirliğine zarar vereceğini iddia...