22 / 05 / 2024

çin modern ipek yolu projesi

çin modern ipek yolu projesi

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, Şi, Merkezi Mali ve Ekonomik İşler grubunun sekizinci toplantısında yaptığı konuşmada, Çin'in İpek Yolu Ekonomik Kuşağı ve 21. yüzyıl Deniz İpek Yolu'nun inşasını hızlandıracağını söyledi.

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Bozkurt 2,5 yılda yeniden inşa edildi! TOKİ 5 bölgede 651 modern konut yaptı!

Ezine Çayı'nın taşmasının ardından can kayıpları ve büyük hasarın meydana geldiği Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin izleri yaklaşık 2,5 senede büyük oranda silindi. Bölgede TOKİ aracılığıyla 651 modern konut inşa edildi.

Antalya Terra Modern yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Terra Modern projesi, Pınarlar Grup imzasıyla Antalya'da yapılaşmanın yeni başladığı, Çankaya İlçesi, Kütükçü bölgesinde inşa ediliyor. Antalya Terra Modern projesi yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Ticaret Bakanı Bolat: Hatay'ın eskisinden daha güzel şehircilik ve modern konuma gelmesi için canla başla çalışıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  Afet Koordinasyon Merkezi'nde Hatay'daki çalışmaları ele alarak ''Hatay'ın eskisinden daha güzel bir şehircilik ve modern şehir konumuna gelmesi için canla başla bir çalışma içindeyiz" dedi.

Dorçe Prefabrik, modern inşaat yöntemleriyle enerji verimini artırıyor!

Dorçe Prefabrik, volümetrik (hacimsel) modüler çözümlerde “modern inşaat yöntemleri”ne yönelerek enerji verimli üretim, az atık ve az hata riski sunuyor.

Ataşehir Modern’in lansmanı yapıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilecek olan 'Ataşehir Modern'in lansmanı yapıldı. Projedeki konutlar metrekaresi ortalama 15 bin TL’den, 0.99 faiz oranı, 120 aya varan vade imkanı ve lansmana özel yüzde 10 indirimle satışa sunuldu.

Ataşehir Modern inşaatında son durum ne?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, inşaatı devam eden Ataşehir Modern projesi hakkında bilgi verdi. 

Elazığ'da 20 bin 118 modern konut inşa ediliyor!

Elazığ'da geçen yol meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden depremzedeler için yapılan 20 bin 118 modern konutun inşası devam ediyor.

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen modern sağlık hizmetinde çalışmalar tamamlandı. Bölge halkının ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek olan merkez kısa zamanda hizmete girecek.

Kayseri Erciyes'e modern misafirhane inşaatı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) karşısında bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bulunduğu alana modern misafirhane inşa edileceğini söyledi.

Akfen Holding'in LoftElia Restoran'ı hizmete açıldı!

Akfen Holding’in “modern köy” temasıyla hizmete soktuğu, Bodrum Loft’un içerisinde yer alan LoftElia Restoran hizmete açıldı. 

Kayseri Akçatepe'ye çok amaçlı modern tesis inşa ediliyor!

Mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler hayata geçiren Kocasinan Belediyesi, Akçatepe Mahallesi’ne çok amaçlı, modern sosyal inşa etti.

Mehmet Ersoy: Modern şehirler inşa edeceğiz!

Şehirler hakkında önemli projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''Türkiye, kendi özgün yapısını ve medeniyetini tüm zenginliğiyle yansıtan modern şehirlerin inşasını da gerçekleştirmeye muktedirdir'' dedi.

çin modern ipek yolu projesi Haberi

çin modern ipek yolu projesi

Çin Devlet Başkanı Şi, Merkezi Mali ve Ekonomik İşler grubunun sekizinci toplantısında yaptığı konuşmada, İpek Yolu Ekonomik Kuşağı ile Deniz İpek Yolu projelerinde ilgili ülkelerle işbirliğini güçlendireceklerini belirtti. 


"Tek yol, tek kuşak projesi için zaman çizelgelerini ve yol haritalarını hazırlamalıyız" diyen Şi, söz konusu projenin hayata geçmesi için büyük projelere odaklanılması gerektiğini belirtti. 

Şi, Çin'in kuşak üzerindeki ülkelerin ulaşım, enerji ve elektrik gibi altyapı inşalarına yardım edeceklerini ifade etti. 


"Tek yol, tek kuşak" projesini büyük ve kapsayıcı bir platform olarak niteleyen Şi, bu projenin Çin ve ilgili ülkelere karşılık kazanç sağlayacağını vurguladı. 

Çin, son yıllarda tarihi İpek Yolu'nun kara ve deniz hatlarının yeniden canlandırılarak modern bir ticaret yoluna dönüşmesi için Orta Asya ülkeleri başta olmak üzere bölge ülkelerine çağrıda bulunuyor ve bu isteğini...