30 / 04 / 2024

çin sahte paris

çin sahte paris

Çin'nin Tianducheng bölgesinde inşa edilen sahte Paris'e halk ilgi göstermiyor.Sahte Paris lüks bir site olarak inşa edildi ancak istediği talebi görmedi.

Sahte arsa ilanlarıyla vurgun: 65 kişi 3.2 milyon TL dolandırıldı! Arsa alırken bunlara dikkat!

İnternet üzerinden sahte arsa ilanlarıyla kapora toplayan dolandırcılar için operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonda, 65 kişinin 3.2 milyon TL dolandırıldığı belirlendi ve 12 şüpheliden 7'si tutuklandı. İşte ayrıntılar ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenler...

SEC'ten, kriptoda sahte Bitcoin ETF duyurusu...

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları (ETF) ile ilgili kararı beklenirken, SEC'in sosyal medya X hesabı hacklenerek, sahte 'Bitcoin ETF onaylandı' haberi duyuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

Miras kaldı yalanıyla 23 milyon avroluk vurgun! Yabancıları ikna etmek için sahte proje tanıtımı bile yapmışlar...

İstanbul'da aile mirasından yararlanabilmek için Türkiye'ye yabancı yatırımcı getirmesi gerektiği yalanıyla kandırdıkları mağdurları yaklaşık 23 milyon avro dolandırdılar. 

Sahte ev ilanlarında temizlik: 30 günde yüzde 10'u silindi

Ev ilanları için yapılan düzenleme ve bakanlığın yaptığı denetimlerle verdiği cezalar etkisini göstermeye başladı. İlan sitelerindeki sahte ilanlar bir bir siliniyor...

Sahte ilanları engelleyen düzenlemenin devreye girmesi Bursa'da konut fiyatlarını düşürdü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ticaret Bakanlığının sahte ilanlarla spekülatif fiyat oluşumlarını engellemek için getirmiş olduğu ilan yasağının uygulanmaya başlamasıyla Bursa'da konut fiyatlarında gerileme görüldüğü kaydedildi.

Grand Paris Hotel Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Paris Hotel Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Güven tarafından kuruldu.

Belgesi olmayan gayrimenkul ilanı veremeyecek! Sahte ilan tedbirleri 1 Kasım'da yürürlüğe girecek!

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren gayrimenkul ve ikinci el taşıt satışlarında sahte ilanlarla spekülatif fiyat oluşumlarını engellemek için hayata geçirilmesi planlanan ilan yasağının uygulanması yarın başlayacak.

Aman dikkat! Hemen buraya bakın, sahte altın satın almış olabilirsiniz!

Son dönemde altın fiyatlarındaki yükseliş, dolandırıcıların dikkatini çekti ve düğün sezonunun başlamasıyla birlikte piyasada sahte altınların sayısı artmaya başladı. Peki, gerçek olmayan altınları nasıl ayırt edebiliriz? İşte, mağdur olmamak için dikkat etmemiz gereken önlemler...

Bunu yapandan SGK faiziyle geri alıyor! Emekli aylığınız bile kesilebilir!

Sigortalı olarak çalışmadığı halde emekli olmak için sahte sigorta yaptırarak kendisini çalışıyormuş gibi gösteren kişilere kötü haber geldi. Bu doğrultuda sigortada sahtecilik yapan 35 bin 612 kişi SGK’nın sıkı denetimine takıldı.

Gratis çıldırdı! Loreal Paris Revitalift 410 TL yerine 200 TL! İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kozmetiğin sevilen adresi Gratis’te Loreal Paris Revitalift 410 TL yerine 200 TL! İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uzaya çıkacak ilk Türk için imzalar atıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, uzaya çıkacak ilk Türk için Fransa’nın başkenti Paris’te Axiom Space ile imzaların atıldığını duyurdu. Bakan Varank, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında gerçekleştireceğimiz insanlı ilk uzay görevi için tarihi bir anlaşmaya imza attık” ifadelerini kullandı.

Altın fiyatları için ilk kez bu rakam verildi! Altını olanlar bu tarihe dikkat!

Paris merkezli banka Société Générale altın fiyatı ile ilgili çarpıcı bir son dakika açıklamasında bulundu. Altın fiyatları için ilk kez bu rakam verildi. İşte o açıklama...

Bakanlık sahte indirimler için düğmeye bastı! Sözde indirimler bakın nasıl oluyor?

Milyonlarca vatandaşı bıktırma noktasına getiren sözde indirim kampanyalarına dur demek için Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı. Artık bir ürünün indirimi son 30 gün içindeki en düşük fiyat üzerinden yapılacak. Sahte yorum ve puanlama yapılması durumunda engelleme olacak.

çin sahte paris Haberi

çin sahte paris

Çin'in Tianducheng bölgesinde sahte Paris inşa edildi. Ancak sahte Paris inşaat şirketlerinin umutlarını boşa çıkardı. Halk sahte Paris'e ilgi göstermiyor.

Hangzhou şehrinde Eiffel Kulesi bile var. 



Hürriyet'te yer alan habere göre; Sahte Paris lüks bir site olarak inşa edildi ve proje üzerinde 2007 yılından beri çalışılıyor. 10 bin kişiye ev sahipliği yapabilecek kapasitedeki siteye talep beklenilen kadar yoğun değil.


Talep eksikliğinin söz konusu sitenin Hangzhou’da çiftliklerin arasında konumlandırılmasından kaynaklandığı düşünülüyor.


Çin bu tarz kopya yapılara yabancı...