07 / 05 / 2024

Çin Sosyal Bilimler Akademisi

Çin Sosyal Bilimler Akademisi

Çin’de İngiliz tarzında inşa edilen gösterişli evler 10 milyon sterlinden başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor

Bakan Göktaş duyurdu! Ramazan'dan önce o ödemeler yatırılıyor! İhtiyaç sahipi herkes yararlanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi hanelere destek olabilmek için  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) toplam 837,3 milyon TL tutarında kaynak aktardıklarını duyurdu.

SEC'ten, kriptoda sahte Bitcoin ETF duyurusu...

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları (ETF) ile ilgili kararı beklenirken, SEC'in sosyal medya X hesabı hacklenerek, sahte 'Bitcoin ETF onaylandı' haberi duyuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

Emekliler dikkat yeni düzenleme için düğmeye basıldı! Aylık bağlama sistemi yeniden gündemde

Milyonlarca emekliyi kapsayan emeklilik aylık bağlama sistemini yeniden düzenleyecek. Bu noktada geliri düşük olanlar için sosyal sigorta programı oluşturulacak. İşte konuyu ilişkin tüm detaylar...

Bakanlık resmen duyurdu: Bayram öncesi ihtiyaç sahipleri için SYDV'lere 450 milyon 800 bin TL ek kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kurban Bayramı'ndan önce ihtiyaç sahipleri için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) 450 milyon 800 bin TL tutarında ek kaynak aktarıldığını açıkladı. İşte Bakan Göktaş'ın o açıklamaları...

e-Devlet'ten başvuru yapanlara her ay destek parası! 1-2-3-4-5 çocuğu olanların para yardımı PTT'ye yatıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara destek sağlamak için sosyal yardım ödemelerine devam ediyor. Bu kapsamda destek sağlayan bakanlık çocuklar için de para veriyor.

Aile Bakanlığından SED ödemesi alanlar dikkat! SED ödemesi kaç lira oldu Mayıs 2023? Bu ay hesaplara kaç TL yatacak? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, çocuklarının masraflarının giderilebilmesi için sosyal yardım ödemesi yapılıyor. Peki SED ödemesi kaç lira oldu Mayıs 2023? Bu ay hesaplara kaç TL yatacak? 

Mavi tikin ardından şimdi de yüzde 10'luk kesinti den para alacak! 

Twitter Inc CEO'su Elon Musk Cuma günü yaptığı açıklamada, şirketin gelir kaynaklarını çeşitlendirmek amacıyla web sitesindeki içerikten para kazanmaya çalıştığı için sosyal medya platformunun ilk yıldan sonra içerik aboneliklerinde %10'luk bir kesinti yapacağını söyledi.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesine personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi personel alımı yapacağını duyurdu. İşte alıma dair merak edilen detaylar!

Ankara’da yaşayanlar dikkat! Sınavsız sözleşmeli personel alımı yapılacak! İşte kadro dağılımı!

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanıyla birçok kişinin dikkatin çekti. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Çok cocuklu aileler hemen bir göz atsın! E-Devlet üzerinden başvuran ve şartı taşıyan 3038 TL'yi cebine koyacak!

Aileler için sosyal ekonomik destek sunulmaktadır. Koşulları karşılamanız halinde 3038 TL kazanma fırsatı elde edebilirsiniz. Ayrıntılar aşağıdadır...

EYT'lilere bir müjde daha! 1 Nisan'a kadara vaktiniz var! Acele edin

EYT yasası netleşince Resmi Gazete’de yayınlandı. Hemen maaş belgelerini alan vatandaşlar ilk aylıkları için sabırsızlanıyor. EYT yasasıyla birlikte emekli olup çalışmaya devam edecekler için sosyal sigorta prim teşviki de devreye alındı.

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

TOKİ kuraları 25 ilde iptal! Başvuru yapanlar kurasız ev sahibi oldu!

TOKİ dar gelirli aileler için sosyal konutların kura çekimlerine dair bir duyuru yaptı. İşte detaylar!

Çin Sosyal Bilimler Akademisi Haberi

Çin Sosyal Bilimler Akademisi

Çin’in başkenti Pekin'de uzun sütunları ve etkileyici girişleri ile batı mimarisine sahip 29 adet ev, 10 milyon sterlinden başlayan fiyatlarla satılacak.


Şehrin dışında bulunan evleri, zengin iş adamlarına satmayı hedefleyen emlak şirketi Mentougou, satış için önümüzdeki yılın sonunu bekleyecek.


Çin emlak pazarında yüksek fiyatlara satışa çıkan birçok lüks ev alıcı bulamıyor. Emlak piyasası sürekli gelişse de değerinden yüksek fiyatlarla satışa çıkan evler boş kalıyor.


Çin Sosyal Bilimler Akademisi’nin 2010 yılında yaptığı, Şangay ve Pekin’in de aralarında bulunduğu 35 şehri kapsayan ankete göre; evler, piyasa değerinden yüzde 30 ila yüzde 50 oranında daha fazla bir rakama satışa çıkıyor. Fuzhou'da ise bu oran yüzde 70'e ulaşıyor. Bu nedenle 64 milyon ev boş duruyor.


Yükselen fiyatları kontrol etmek için 2010 yılında Pekin'de yeni ev politikası benimsendi....