08 / 05 / 2024

çinde emlak fiyatlarında yükseliş

çinde emlak fiyatlarında yükseliş

Çin'de kasım ayında büyük şehirlerde emlak fiyatlarının yükselişte olduğu bildirildi. Çin Ulusal istatistik İdaresi, ülkede 70 büyük şehirden 66'sın da yeni konut fiyatlarında yüzde 0,6 artış görüldüğünü açıkladı...

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında rekor düşüş!

Konut fiyatlarında tarihi düşüşlerin yaşandığı Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında da yüzde 16,5 oranında düşüş yaşandı. Yaşanan bu durum ile ilgili olarak ülkenin ciddi bir emlak krizi ile karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Emlak fiyatları düşüyor, konut alamayan vatandaş arsaya yöneliyor!

Emlak uzmanları yaptığı açıklamada son altı aydır piyasa fiyatlarında düşüş olduğunu belirterek, vatandaşların buna rağmen yatırım amaçlı konut almadıklarını ve arsaya yöneldiklerini söyledi.

Konut kira ve satış fiyatlarında beklenen düşüş gerçek olacak mı? Emlakçılar ve vatandaş ne diyor?

Konut kira fiyatlarındaki artış son zamanların en büyük sorunu haline geldi. Fahiş kira fiyatlarının önüne geçebilmek için hükümet yüzde 25 sınırı getirdi. Bu uygulama ile konut kira fiyatlarının gerilemesi bekleniyor. Peki Konut kira ve satış fiyatlarında beklenen düşüş gerçek olacak mı? Emlakçılar

Konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Hayalet evler için vergi gelirse, fiyatlar düşer! 

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan yükselişler sık sık gündem oluyor. Emlakçı Mustafa Başaran, birden çok konutu olan ve evini kiraya vermeyen boş tutan ev sahiplerinden yüksek vergi alınması gerektiğini belirtti ve bu durumda fiyatların düşeceğini söyledi. İşte ayrıntılar..

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

TÜİK emlak piyasası verilerini paylaştı! Konut fiyatları uçunca kimse ev sahibi olamıyor!

Türkiye genelinde konut satışlarının azalması, TÜGEM Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Koçak tarafından vurgulandı. Koçak, son 1,5-2 yıl içinde konut fiyatlarında önemli bir artış olduğunu belirtti.

Ankara'da kiralık konut fiyatlarında büyük artış!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam yaptığı açıklamada Başkent Ankara’da emlak piyasasında ciddi hareketlilik olduğunu dile getirerek, Ankara'da emlak fiyatlarında 2 haftadır çok ciddi bir artış olduğunu söyledi.

Konut fiyatlarında kolaylık bekleyen vatandaşa soğuk duş!

Sıfır konutlar için düşük faiz kampanyası beklenirken ikinci el konutlar için bir kampanya iddiası ortaya atıldı. Ev fiyatlarında kısa süre içinde %10'un üzerinde artış oldu.

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Güne rekor yükselişe başlayan gümüş fiyatları gün içinde değer kaybetti. Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine dönerken gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı. Yatırımcılar hemen bakın! İşte son dakika gümüş fiyatları.

Gümüş fiyatlarında ters dalga! 1 gün içinde her şey değişti! Yatırımcılar dikkat kırmızı alarm

13,50 TL seviyesini test eden gümüş fiyatlarında bugün ters dalga yaşandı. Gümüş fiyatları tekrar 13 TL altına geriledi. 1 gün içinde gümüş fiyatları değişirken yatırımcılar son dakika gümüş fiyatlarını araştırıyor. 

Altın fiyatlarında resmen kıyamet koptu! Son dakika rakamları görenlerin aklı çıktı! İşte 10 Kasım 2022 altın fiyatları

Güncel altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Son iki gün içinde altın fiyatlarında resmen kıyamet koptu. Güncel rakamları görenlerin aklı çıktı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika güncel altın fiyatları...

Altın fiyatlarında ne kasırgası resmen tsunami yaşanıyor! Yatırımcılar hemen bakın! 20 Ekim 2022 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Altın fiyatlarında ne tsunami resmen kasırga yaşanıyor. Yatırımcılar şok içinde. Altın fiyatları tarihin düşüşünü yaşıyor. İşte güncel altın fiyatları 20 Ekim 2022...

çinde emlak fiyatlarında yükseliş Haberi

çinde emlak fiyatlarında yükseliş

Çin'de kasım ayında büyük şehirlerde emlak fiyatlarının yükselişte olduğu bildirildi. Çin Ulusal istatistik İdaresi, ülkede 70 büyük şehirden 66'sın da yeni konut fiyatlarında yüzde 0,6 artış görüldüğünü açıkladı. Ülkede, hükümetin emlak piyasasını soğutma çalışmalarına rağmen ekim ayında emlak fiyatları yüzde 0,7 oranında yükselmişti. 


Hürses...