06 / 07 / 2024

çinde kaç ev sular altında kaldı

çinde kaç ev sular altında kaldı

Çin'in güney eyaletlerinde şiddetli yağışlara bağlı sel ve heyelanlarda 19 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi kayboldu. Yerel makamlardan yapılan açıklamada, şiddetli yağışlar nedeniyle Guangdong eyaletinde bin 143 evin çöktüğü belirtildi...

Yüzde 25 sınırlaması konut piyasasını kilitledi! 3 yıl içinde kiralık ev kalmayacak!

Türkiye'de konut krizi giderek derinleşirken Avukat Belçin Acka Niran resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda en fazla 3 yıl içinde kiralayacak ev bulunamayacağını ya da ulaşılamayacak kadar pahalı olacağını ya da hiç olmayacağını söyledi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe metro istasyonu açılıyor...

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın, İstanbul Havalimanı-Kağıthane kısmının geçen sene hizmete alındığını açıklayan Uraloğlu, bu senenin ilk çeyreğinde Kağıthane-Gayrettepe kısmını da hizmete açmayı planladıklarını kaydetti. İşte ayrıntılar...

Yargıtay'dan emsal niteliğinde karar! Ev sahibi ve kiracılar dikkat!

Cam balkonlar, bazı binalarda komşular arasında sorunlara neden oluyor. Yargıtay’dan cam balkon yaptıran konut sahiplerini ilgilendiren karar çıktı. İşte Yargıtay'a taşınan konuya dair detaylar...

Kira sözleşmelerinde ince ayrıntı! Yazılı kira sözleşmesi verilmediğinde kontrol ev sahibinde!

İstanbul gibi büyükşehirlerde bir konutun tahliye etmenin en pratik yolunun elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerini ev sahibinin uhdesinde tutarak kiracıya yazılı bir kira sözleşmesi vermemek olduğunu söyleyen Avukat Eyyup Akıncı kira sözleşmesindeki ince ayrıntıları açıkladı.

1 Eylül'den beri 64 bin kiracı ve kiralayan arabuluculukla anlaştı! Vatandaşlar arabuluculuk için ne diyor?

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kira anlaşmazlıklarındaki arabuluculuk uygulaması ile ilgili rakamları X sosyal medya hesabından paylaştı. Peki bu zamana kadar kaç ev sahibi ile kiracı uzlaştı? Vatandaşlar arabuluculuk için ne diyor? 

Yatırımcılar dikkat: O ilimizde gayrimenkul satış ihalesi gerçekleştirilecek! İşte başvuru şartları ve ihale bedeli

Yatırımcıları merakla ilgilendiren bir ihale daha duyuruya çıktı. Tasfiye Halinde Gıdak Tavukçuluk Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’ne ait olan tarla içinde bir ev, ahır ve samanlık olarak kullanılan alan satışa çıktı.

Böylesi ilk defa görüldü! Kiracılı ev, evin fiyatını düşürüyor!

Gayrimenkul sektöründe ilk defa bir durum görüldü ve deyim yerindeyse devran tersine döndü! Ev sahipleri için garanti niteliğinde olan ev kiralarında durum biraz değişti. Yüzde 25’lik zam sınırıyla tatmin olmayan kiracılar artık ev fiyatlarının düşürülmesini sağlıyor. 

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 15 milyar 265 milyon TL'lik satış! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2023 yılı ilk çeyreğine ilişkin satış rakamları peş peşe açıklandı. Peki Emlak Konut GYO yılın ilk çeyreğinde kaç adet adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirdi? 

Vestel Tarçın Mikser Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfaklarına mikser arayış içinde olan ev hanımları için Vestel, 5 litre miktarında doğrayıcı hazneye ve 1000 Watt güç ile sert gıdaları istenilen kıvama getiren teknolojiye sahip mikser ürününü tüketicisinin hizmetine sunuyor. İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Türkiye'nin yüzde kaçı ev sahibi? 

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada Nüfus ve Konut Sayımı 2021 yılı istatistiklerin göre hane halkının yüzde 60,7'si oturduğu konutun sahibi iken, yüzde 27,6'sı kiracılardan oluştuğunu söyledi.

1 yıl içinde kaç gün rapor alınabilir? Rapor almak tazminatı etkiler mi?

Çalışma hayatı boyunca işçiler, hastalıktan ya da başka bir iş kazası sonucunda sağlık raporu almak zorunda kalırlar. Bu durumda da çalışanların akıllarına bazı sorular takılmaktadır. İşte onlardan bazıları!

İspanya'da içinde 44 ev ve bir otel olan köy 260 bin Euro'ya satılıyor!

İspanya’nın kuzey batısında yer alan Salto de Castro isimli bir köyün 260 bin Euro gibi bir bedelle satışa çıkarılması uluslararası bir ilgi elde etti.

2 artı 1, 3 artı 1 prefabrik ev ne kadar? En ucuz prefabrik ev kaç TL? İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

Devlet tarafından sağlanan prefabrik ev yardımı sonrasında vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını merak etmeye başladı. Peki, 1+1, 2+1, 3+1prefabrik evler ne kadar, kaç TL? İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

çinde kaç ev sular altında kaldı Haberi

çinde kaç ev sular altında kaldı

Çin'in güney eyaletlerinde şiddetli yağışlara bağlı sel ve heyelanlarda 19 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi kayboldu. Yerel makamlardan yapılan açıklamada, geçen çarşambadan bu yana süren şiddetli yağışlar nedeniyle Guangdong eyaletinde bin 143 evin çöktüğü belirtildi. Eyalette 140 bin kişinin şiddetli yağışlardan olumsuz etkilendiği, 21 bin kişinin de yerinin değiştirildiği kaydedildi. Diğer yandan Guicou, Hunan ve Ciangşi eyaletlerinin de binlerce kişinin yağışlara bağlı sel ve benzeri felaketler nedeniyle yerinin değiştirildiği kaydedildi. 



Sabah...