06 / 05 / 2024

Çine Çayı

Çine Çayı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu bazı tesislerin temelini atmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Aydın’da Gökbel Barajı’nda incelemelerde bulundu.

Altın fiyatları son 7 ayın zirvesinde!

Altın fiyatları, doların zayıflaması, ABD Merkez Bankası'nın gelecek yılın ilk yarısında faiz indirimine gidebileceğine dönük beklentilerin güçlenmesiyle son 7 ayın zirvesine yükseldi.

O ilde 3 arazi ve 2 arsa satılacak! 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim!

Bitlis’te 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi ve 2 arsa satılacak. Açık teklif usulüyle satılacak taşınmazların ihalesi 21 Kasım’da düzenlenecek.

İşsizlik ödeneğine başvuru yapan üniversite mezunu sayısı belli oldu!

İşsizlik ödeneği başvurularına ilişkin veriler paylaşıldı. Bu kapsamda, işsizlik ödeneğine başvuru yapan üniversite mezunu sayısı, 2023 yılının ilk 6 ayında 6 bin 290’ı yüksek lisans ve doktora mezunlarından oluşmak üzere 187 bin 871’e yükseldi.

A101’de 6’lı çay bardağı 40 TL’ye, manuel doğrayıcı 65 TL’ye cam kahve bardağı 13 TL’ye düştü!

Her hafta yeni indirimli ürünler kataloğunu paylaşan A101, 15 Haziran’dan itibaren hangi ürünlerin indirime gireceğine ilişkin katalog paylaşarak yine müşterilerini bilgilendirdi. Buna göre, A101'de 15 Haziran'da 6’lı çay bardağı 40 TL’ye, manuel doğrayıcı 65 TL’ye cam kahve bardağı 13 TL’ye düştü.

ABD'de tüketici kredileri Nisan ayında beklentileri aştı!

ABD'de tüketici kredileri, Nisan ayında 23 milyar dolarlık artışla beklenenden daha yüksek bir seviyeye ulaştı. Tüketici harcamalarındaki bu artış, ekonomik toparlanmanın devam ettiğine dair olumlu bir işaret olarak görülüyor.

İstanbul’un Mayıs ayı zam şampiyonu patates oldu! 242 ürünün 141'ine zam geldi!

İTO verilerine göre, İstanbul'da Mayıs ayında önceki aya göre fiyatı en çok yükselen ürün patates olarak belirlenirken, en çok düşüş sivri biberde kaydedildi. 

ABD'de perakende satış verileri açıklandı! Nisan ayı beklentiyi zor karşıladı

Ticaret Bakanlığı’nın Salı günü bildirdiğine göre, perakende satışlar arttığı halde beklentilerin altında kaldığı için tüketiciler Nisan ayında enflasyona zar zor ayak uydurabildi.

2023 model Volkswagen Golf nisan ayı fiyatı belli oldu! Volkswagen Golf ne kadar zamlandı? Özellikleri neler?

Volkswagen, nisan ayı kapsamında araç fiyatlarında değişikliğine gittiğini paylaştı. Açıklanan yeni listeye bakıldığında Golf modellerinin fiyatlarının zamlandığı görüldü. Peki, Volkswagen Golf modeline ne kadar zam geldi? İşte Volkswagen Golf 11 Nisan 2023 fiyat listesi...

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği il il ödeme listesi! Mart ayı mazot gübre desteğine şimdi bakın!

Geçtiğimiz ay Bakanlık taarfından deprem bölgesindeki çiftçiler için mazot ve gübre desteğinin nakit ödeneceği açıklandı. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği il il ödeme listesi! Mart ayı mazot gübre desteğine şimdi bakın!

Gram altın Haziran ayında bu kadar olacak! Cüzdanını kapan herkes hemen şimdi kuyumcuya fırlayacak!

Altın yatırımcıları, ekonomistlerin altın fiyatına ilişkin yorumlarını yakından izliyor. Ünlü ekonomist Mert Başaran'dan çok tartışmalı bir iddia geldi. Başaran, altının Haziran ayında geleceğine dair rakamlar açıkladı.

Gram Altın 4 ay sonra bu kadar olacak! Cüzdanını kapan herkes hemen şimdi kuyumcuya fırlayacak!

Altına yatırım yapmak, ekonomistlerin altın fiyatlarına ilişkin tahminlerini takip eder. Ünlü isim Mart Başaran'dan çok tartışmalı bir iddia geldi. Başaran, altının 4 ay içinde geleceğine dair rakamları bildirdi.

2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğal gaz yardımına dair sorular hız kazandı. İşte Şubat ayı doğal gaz desteğine dair detaylar!

Dolar yeni ayın ilk gününde ne kadar oldu? Elinde 1 doları bile olan buz kesilecek! Dolar/TL kurunda son dakika...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte doların ne kadar olacağı merak konusu oldu. Milyonlarca vatandaş yeni yılda dolar artacak senaryolarının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine yanıt arıyor. Dolar yeni ayın ilk gününde ne kadar oldu? Elinde 1 doları bile olan buz kesilecek!

Çine Çayı Haberi

Çine Çayı

Gökbel Baraj’ında şu ana kadar 425 metrelik derivasyon tüneli, bin 452 metrelik gövde ulaşım yolu mansap ve menba batardosu kazı imalatları menba batardosu dolgu slurry trench imalatları ile 490 bin metreküplük dolusavak kazısı tamamlandı.

Ayrıca barajın 420 bin metreküp gövde dolgusu imalatı yapılarak gövde dolgusu tamamlandı. 09 Şubat 2016 tarihinden itibaren ön yüz beton kaplama imalatına başlandı ve Temmuz ayında bitirilmesi hedefleniyor. Barajın dolusavak imalatlarının tamamlanmasının ardından 2017 yılının Mart ayından itibaren su tutulması hedefleniyor.

Gökbel Barajı, Aydın İli- Çine ilçesinin 9 kilometrm güneyinde Çine Çayı üzerinde inşa ediliyor. Çine Adnan Menderes Barajı ile entegre olacak bu barajın devreye girmesi ile birlikte toplamda 210 bin 690 dekar arazi cazibe ile sulanacak. Planlama aşamasında açık sistem olarak düşünülen sulama sistemi, yapılan planlama...