18 / 05 / 2024

Çinliler yatırımda tercih sebebi

Çinliler yatırımda tercih sebebi

Ruslar ambargo, düşen petrol fiyatları ve gelirlerine karşı çareyi Keynesyen tedbirler ile 50 milyar dolarlık bütçesiyle başkent Moskova'dan arıyor. Kentin altyapısını yenilemek için dev ihaleler açılıyor.

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılar Dubai'ye akın etti. İlk kez Türkler Dubai'de konut yatırımında ilk sıralara yerleşti. Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Finans uzmanı açıkladı: Yatırım hayatımda yaptığım en büyük hata çocuğumu özel okula yazdırmak!

Finansçı Baba, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yatırım hayatında yaptığı en büyük hatanın büyük oğlunu 6 yıl önce özel okula yazdırmak olduğunu açıkladı...

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı?

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı? İşte emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran resmi sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım...

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Yatırımda rota değişti: Ev alamayan arsaya yöneldi!

Konut fiyatları artmaya devam ederken ev alamayan vatandaşlar yatırım rotasını değişti. Son açıklanan verilere göre, konut satışları düşüşe geçerken, ev alamayanlar arsa ve tarla almaya başladı.

Yatırımda gümüş trendi! Dünyaca ünlü ekonomist gümüşü işaret etti! Alan kazanacak!

Son zamanlarda dalgalı bir seyiri devam eden gümüş fiyatları günlük değişime uğrayışını sürdürüyor. Hem ülkemizdeki hem de yabancı uzmanlar ise gümüş yatırımını öneriyor.

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Tabiri caizse akın Antalya'ya akın ettiler! Konuttan sonra yatırımda da rekor kırdılar

Ukrayna ile aralarında olan savaştan dolayı Türkiye'ye akın eden Rus vatandaşlar, Antalya'yı tabiri caizse bastılar. Antalya'da konut alımlarındaki rekorun akabinde Rus halkı  yatırımda da rekor kırdı.

Karayollarına 20 yılda tam bu kadar yatırım yapıldı! Ulaşımda şimdi sıra hangi yatırımda?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıl içinde karayollarına yaklaşık 112 milyar dolar yatırım gerçekleştirildiğini, gelecek dönemde ise demir yollarına yoğunluk vereceklerini kaydetti.

Borsaya yatırımda resesyon etkisine dikkat! Portföyde bulundurulması gereken sektörler hangileri?

Temettü dağıtma potansiyeli ve karlılığı resesyon nedeniyle düşün şirketlerin resesyondan çıkışla en iyi kazancı getireceğini belirten Milliyet Yazarı Aktaş, yatırımcılara uyarılarda bulundu...

Yatırımda yeni adres konut, borsa ve altın oldu! 

Yatırımda yeni adres resmen konut, borsa ve altın oldu. Kur korumada gelir elde edemeyen vatandaşlar konut, borsa ve altına yöneldi. 

Çinliler yatırımda tercih sebebi Haberi

Çinliler yatırımda tercih sebebi

20 milyon kişilik kentteki ulaşım, eğitim ve sağlık altyapısını yenilemek için dev ihaleler açılıyor. Alman ve Fransızlar aktif, en favori yatırımcılar ise Çinliler. 


Rusya, ambargo ve petrol fiyatlarının düşüşüyle gelen çifte krize karşı önlem reçetesi olarak Keynesyen tedbirlere başvuruyor. Moskova, Kırım işgaliyle birlikte gelen ambargo nedeniyle yaklaşık üç yıl sürmesini beklenen kriz ve durgunluğa karşı yüksek kamu yatırımı ile iç piyasada talep yaratmayı planlıyor. Analistler, Türkiye için petrol fiyatlarının düşmesinin olumlu bir gelişme olmasına rağmen Rusya krizinin Türkiye için de bulaşıcı olabileceğine dikkat çekiyor ve Yunanistan üe birlikte üç ülkenin de aynı sepette bulunduğunun altını çiziyor. Bu yüzden Rusya'da olanlar sadece Rusları ilgilendirmiyor. 


Moskova'da kurulma çalışmaları sürdürülen Finans Merkezinin yanı başında bulunan Dünya Ticaret Merkezi kompleksinin yönetici i Vladimir Derevyenko, Rusya'ya...