29 / 04 / 2024

Civil adana şube sayısı

Civil adana şube sayısı

Türkiye genelinde 37 ilde 55 mağazasıyla franchising olmaksızın kendi şubeleriyle hizmet veren Civil; 2 bin 400 metrekarelik Adana mağazasını hizmete açtı.

İnşaat Mühendisleri Odası: Yapı denetim mühendisleri kamu görevlisi sayılsın!

TMMOB İMO Adana Şube Başkanı Hıdır Çak, yapı denetim mühendislerinin yaşadığı şiddet olaylarının arttığını dile getirerek, şantiyelerde denetim ve yönetim görevini yürüten mühendislerin kamu görevlisi niteliğinde sayılması gerektiğini söyledi.

Depremde ruhsatlı binalardaki yıkım yapım ve denetim hatalarını işaret ediyor! 

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Aksungur, imarlı bölgelerdeki ruhsatlı binalarda meydana gelen yıkımların, yapım ve ruhsatlandırma aşamalarında hataları işaret ettiğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

İnşaat mühendislerinden 'Her şef bir şantiyeden sorumlu olsun' talebi!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Aksungur, inşaat şeflerinin 30 bin metrekare alanda 5 farklı inşaatta çalışma izinlerinin değiştirilmesini istedi. Aksungur, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

Emlak Katılım Adana Küçüksaat şubesi hizmete açıldı!

Emlak Katılım, rotasını yeniden Türkiye'nin imalat sanayii bakımından dördüncü gelişen şehri olan Adana’ya çevirdi. Adana'da ikinci şubesini hizmete alan Emlak Katılım, Türkiye'de yılsonuna kadar 50 şube açmayı hedefliyor.

Adana'da korkutan deprem uyarısı! Birçok bina yıkılacak!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Hasan Aksungur, 1998 Ceyhan depreminin ardından Adana'nın 1'inci derece deprem bölgesi olduğu gerçeğinin ortaya çıktığını sözlerine ekledi. Bölgede 7 büyüklüğüne yakın bir depremde tamamına yakının yıkılabileceğini söyledi.

Adana'nın imar sorunu çözülmeli!

İMO Adana Şube Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'da imar sorunlarının yıllardır çözülemediğini söyledi. Turanbayburt, bölgede çarpık yapılaşmanın hızla arttığını söyledi.

Yaz aylarında beton dökümüne dikkat!

İMO Adana Şube Başkanı Zekeriya Turanbayburt, yaz aylarında beton dökümüne dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyardı. Turanbayburt,  projenin doğru uygulanması, yapı denetiminin eksiksiz yapılması ve konutun anahtar teslimine varıncaya kadar yapı üretim sürecinin bir bütün olduğunu ifade etti.

Birevim’den yıl sonuna kadar 10 yeni şube!

Birevim, Erzurum,Samsun, Adana ve Diyarbakır’a şube açmaya hazırlanıyor. Birevim, yıl sonuna kadar 10 yeni şube açmayı hedefliyor.

Adana'daki yeni imar planlarına itiraz edildi!

TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Adana Şube Başkanı Yakup Tatlı, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve Bahçeşehir Mahallesi’nde yapımı düşünülen imar planlarına itiraz etti.

Türkiye'deki 20 milyon konutun 7 milyonu depreme dayanıksız!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, "20 milyon konuttan yaklaşık 7 milyon konutun depreme dayanıksız olduğu tahmin ediliyor” dedi.

Çağdaş Kaya: 7 milyon yapı stoku yenilenmeli!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, yapılaşma hakkında önemli açıklamalar yaptı. Kaya, yaklaşık 20 milyon yapı stokunun yaklaşık 7 milyonunun yenilenmesi gerektiğini belirtti.

Ozan Tüzün: Kentsel dönüşümle konutlar küçülmeye başladı!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Mimar Ozan Tüzün, 'Son dönemde yapılmakta olan Kentsel Dönüşüm ile bir iki odalı konutlar üretilmeye başlandı' diye konuştu.

Adana'nın imar sorunu çözülmedi!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, Adana'da mimari projeler üzerinde yapılan oynamalarla birçok müteahhit, mimar ve mühendisin haksız kazanç sağladığını iddia etti.

Civil adana şube sayısı Haberi

Civil adana şube sayısı

Türkiye genelinde 37 ilde 55 mağazasıyla franchising olmaksızın kendi şubeleriyle hizmet veren Civil; 2 bin 400 metrekarelik Adana mağazasını hizmete açtı. 5 Mart Cumartesi günü animasyon gösterileri ve Mülayim’in sunumuyla gerçekleştirilen açılışta, çocuklara birbirinden farklı hediyeler dağıtıldı. Yüz boyama etkinlikleri, palyaço ve animasyon gösterileri ile gerçekleşen açılış, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Civil’in açılışa özel hazırladığı ve 13 Mart’a kadar devam edecek kampanyasında, ebeveynler her 200 TL’lik alışverişte anında 50TL’lik indirim kazanacak.


Cadde mağazası konsepti ile yakaladığı “maliyet avantajını” müşterilerine yansıtan Civil 55. mağazasını Adana’da açtı. 9 bin çeşit ürününü kaliteli ve modern alışveriş imkânı ile müşterileriyle buluşturan Civil’in Adana mağazası 2 bin 400 metrekarelik alanda 25 personeliyle hizmet verecek. Mağazanın açılışında; palyaço ve animasyon gösterileriyle birlikte eğlenen çocuklara balon, pamuk...