03 / 05 / 2024

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi adres 

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi adres 

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Murat Buharalı tarafından kuruldu.

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yüzde 190 oranında büyüdü!

Yılın ilk 8 ayında prim üretimi %190,2 büyüyen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, sağlık branşının lokomotifi haline geldi. TSS yaptıran sigortalıların sayısı 3 milyon 614 bin kişiye ulaştı.

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Tamamlayıcı sağlık sigortası ile 600 hastanede tedavi imkanı!

Ana Sigorta’nın 16-60 yaş arası bireylere özel Yatarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü temmuz ayı boyunca sabit fiyatla pazarlıyor. Sigorta yaptıranlar 60 ilde ve yaklaşık 600 anlaşmalı özel sağlık kuruluşunda fark ücreti ödemeden tedavi olabilecek.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Özel sağlık sigortası yaptırmanın püf noktaları neler? Doğru seçimin sırrı detaylarda gizli

Günümüzde hastalık ve kaza gibi istenmeyen durumlara karşı hazırlıklı olmak için özel sağlık sigortası yaptırmak önemli bir ihtiyaç. Ancak özel sağlık sigortası yaptırırken de dikkatli olmakta yarar var.

Sağlık Bakanlığı müjdeyi verdi! 85 bin personel alımı yapılacak! İşte başvuru tarihi ve şartları...

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı yapacağını açıkladı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel başvuruları ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı sartlarıneler oldu? İşte 2022 Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ayrıntıları...

Sağlık çalışanlarına promosyon müjdesi! Bakanlık devrede!

Türkiye'de gündemden düşmeyen maaş promosyonuna bir yenisi daha eklendi. Sağlık Bakanlığı promosyon için kollarını sıvadı. Peki Sağlık promosyonu ne kadar? 2022 Sağlık personeli ne kadar promosyon alacak? İşte detaylar...

Sağlık çalışanları dikkat! Sağlık çalışanları ne kadar maaş alıyor? Ek ödeme ve teşvik ödemeleri ne kadar oldu?

Binlerce Sağlık çalışanı ek ödemelerin en zaman nasıl yapılacağını merak ediyor. Peki  sağlık çalışanlarının maaşları, ek ödemeleri, teşvik ödemeleri ne kadar? İşte detaylar...

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Ferdınand Steınhuber ve Mehmet Demir ortaklığında kuruldu.

Internatıonal Clınıcs Sağlık Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Internatıonal Clınıcs Sağlık Turizm Anonim Şirketi Bakırköy'de Feras Mollamosa tarafından kuruldu.

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi adres  Haberi

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi adres 

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Murat Buharalı tarafından kuruldu.

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
AMAÇ VE KONU BİLGİSAYAR, BÜRO MAKİNELERİ VE KIRTASİYE a- Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ve bunlar gibi tüm bilişim sistemleri, endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek, internet üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, web sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak. b- Her marka bilgisayar ve alt mikro işlemcileri ile bilgi kaydedici, saklayıcı, yazıcı, çizici, iletici, gösterici, tahvil edici, yorumlayıcı cihaz aksesuar donanım ünite...