02 / 07 / 2024

Çocuklar için ücretsiz ameliyatlar

Çocuklar için ücretsiz ameliyatlar

İki kez Nobel’e aday gösterilen, 16 binden fazla kalp hastası çocuğu ücretsiz ameliyat eden Ordinaryüs Prof. Afksendiyos Kalangos, doğduğu topraklara dönüyor.

Elinde tapusu olanlar için flaş karar: Artık bu şekilde yapılacak!

Pek çok ebeveyn, çocukları ile olan farklı ilişkilerini miras kararlarına da yansıtıyor ve mülklerini evlatları arasında farklı oranlarda paylaştırıyor. Mirasları çocukları arasında eşit dağıtmayan anne ve babalar için flaş bir karar geldi. İşte o karar...

THY açıkladı! 31 Mart için ücretsiz bilet değişikliği imkanı!

Türk Hava Yolları (THY) 31 Mart yerel seçimlerine dair açıklamalar da bulundu. Buna göre belirtilen şartlara uygun olan bu yolcuların da biletlerinde değişiklik ve hiç kullanılmayan biletler içinde ücretsiz iade hakkı tanındığını kaydedildi.

Kripto para uzmanından çarpıcı tespit: Torunları için yatırım yapan konut-arsa, kendisi için yatırım yapan hisse alır!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Torunları için yatırım yapanların konut-arsa, eşi, kendisi ve çocukları için yatırım yapanların da hisse senedi aldığını söyledi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

18 yaşından önce sigortalı olanlar için tarih tarih açıklandı: Erken emekli olabilir misiniz?

Birçok aile çocukları için küçük yaşta sigorta girişini yaptırmak ve erken emekli olmalarını sağlamak istiyor. Peki 18 yaşından önce sigortalı olanlar erken emekli olabilir mi? İşte önemli tarihler...

Ücretsiz ve indirimli toplu taşıma kartları için yeni değişiklik...

Ücretsiz ve indirimli seyahat kartları için Resmi Gazete’de 2 yeni değişiklik yürürlüğe girdiği açıklandı. Buna göre yönetmelikte yer alan yürütme yetkisi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na verildi. İşte haberin ayrıntıları...

Üniversite öğrencileri için müjdeli haber! Toplu taşıma binişleri artık ücretsiz olacak

Bursa Nilüfer Belediye Meclisi, üniversite öğrencilerini sevindirecek bir karara imza attı. Artık öğrenciler toplu taşıma hizmetlerinden ücret ödemeden yararlanabilecekler. Bursa’da hayata geçirilecek bu uygulama, öğrenciler için oldukça avantajlıdır. İşte bu yeni uygulama hakkındaki ayrıntılar...

Bakan Göktaş: Engelli ve yaşlıların toplu taşımadan ücretsiz yararlanması için destek sürecek! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşların toplu taşımadan ücretsiz yararlanabilmeleri için verilen destek ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte Göktaş'ın o açıklamaları...

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

Anneler İçin Devletten Müjdeli Haberler: Analık Sigortası ve 6 Destek Ödemesi Yolda!

Türkiye'de çalışan anneler için devlet tarafından sağlanan destekler artıyor. Analık sigortası ve çeşitli destek ödemeleri ile annelerin hem çocuklarına bakabilmesi hem de kariyerlerine devam edebilmesi amaçlanıyor.

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı duyurdu! İstanbul, Ankara ve İzmir için müjde! Ücretsiz oluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul, Ankara ve İzmir için müjdeyi verdi. İşte detaylar!

İBB'den İstanbul’daki hasarlı bina tespitleri için yeni karar!

İstanbul’da depreme karşı riskli kabul edilen 2000 senesinden önce yapılmış binalar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz şekilde yaptığı hızlı tarama testinin kapsamı, 6 Şubat tarihindeki depremlerde çok sayıda yeni binanın da yıkılması nedeniyle genişletildi.

Alarko Holding depremzede çocuklar için harekete geçti

Alarko depremzede çocukların eğitimi için fon kurdu. Alarko Holding, 10 ili etkileyen depremlerde anne ve ya babasını kaybeden depremzede çocukların eğitimlerinde kullanılmak üzere bir fon kurulması kararı aldığını duyurdu.

Çocuklar için ücretsiz ameliyatlar Haberi

Çocuklar için ücretsiz ameliyatlar

Afksendiyos Kalangos, kalp hastası çocukları ücretsiz ameliyat etmek için İstanbul’da üniversite ve hastane kurmak için kolları sıvadı. Cenevre Tıp Fakültesi Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi’nin Türk Kürsü Başkanı Ordinaryüs Prof. Afksendiyos Kalangos, İstanbul’da üniversite ve hastane kurmak için kolları sıvadı.



Dünyada 9-10 milyon kalp hastası çocuğun ameliyat olmayı beklediğini belirten Kalangos, “Sadece Türkiye’deki değil, gelişmekte olan ülkelerdeki yoksul çocukları ücretsiz ameliyat etmeyi planlıyorum” dedi. Kalangos, bu projenin kaynağının ise ilk etapta yurt dışındaki ‘Kalangos Vakfı’ndan sağlanacağını belirtti.


Tamamen yardımseverlerin desteğiyle ücretsiz hizmet verecek bir üniversite ve hastanenin tüm dünyada bir benzerinin daha olmadığını söyleyen Kalangos, “Türkiye’de de yardım etmek isteyen insanlar var. Hastane ve üniversite yardımseverlerin desteğiyle ayakta kalacak.


DÜNYADA İLK OLACAK


Vakfımıza başvuran fakir ailelerin çocukları İstanbul’da kurulacak hastaneye yönlendirilecek. İstanbul 3 kıtanın...