03 / 05 / 2024

coinzo faaliyetleri durdu mu

coinzo faaliyetleri durdu mu

İzmir merkezli kripto para borsası Coinzo dün sabah faaliyetlerini durdurdu. 

Türkiye'de nüfus artışı durdu: Gayrimenkul sektörünü güzel günler beklemiyor!

Nüfus artışı, evlenmeler ve boşanmalar gayrimenkul sektörünü de doğrudan etkileyen unsurlar arasında yer alıyor. Nüfus artışının durduğu belirtilirken, Yatırımcı Bora Özkent gayrimenkul sektörüne de değindi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

1935'te 'İstanbul'da inşaat çalışmaları durdu' iddiası!

1935 yılının sonlarına doğru İstanbul'da inşaat çalışmalarının durduğuna dair haberler gelmeye başlamış.  Peki 1935 yılında İstanbul'da inşaat durdu mu?

İstanbul'da konut fiyat artışı durdu! TCMB eski başekonomistinden flaş tahmin! 

Ocak 2024'te kredili satış yıllık yüzde 63.5 düşüşle 5 bin 915 oldu. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, X sosyal medya hesabından İstanbul'da konut fiyat artışının durduğuna dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Borsa İstanbul'da halka arzlar durdu ama halka arz endeksi coştu!

Borsa İstanbul’da adeta ‘yeni yıl rallisi’ denilebilecek bir hareket yaşanırken  Gazeteci Dr. Barış Esen'den de halka arzlar ile ilgili bir paylaşım geldi. Barış Esen paylaşımında halka arzların durduğunu ama halka arz endeksinin coştuğunu belirtti.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, o bölgeyi işaret etti: Gerildi gerildi, durdu, şimdi beklemede!

Bilim insanı ve yüksek jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan X sosyal medya hesabından depremler ile ilgili konuştu ve o bölge için 'Gerildi gerildi, durdu. Beklemede....' dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz: 50 binden fazla konut dönüştü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçedeki kentsel dönüşüm faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

Kolin İnşaat'ın İstanbul’da yapımını üstlendiği Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatının durdurulduğuna dair iddialar gündeme geldi. Peki İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İstanbul’da tam 1.500 bina durduğu yerde yıkılabilir! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, hızlı tarama testlerinin sonuçlarına göre, megakent İstanbul’da şu an 1500 civarında, durduğu yerde yıkılacak bina olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu? Seçim, deprem ve yüzde 25 kira sınırı satışları vurdu! 

Fiyatlardaki yıllık yüzde 136 yükselişe ek olarak, piyasada kesilen kredi muslukları ve seçim belirsizliği de konut satışlarının düşmesine neden oldu. Peki konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu?

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

Toyota Proace City durdu durdu bombayı patlattı! 20 bin lira zam! İşte Toyota Proace City 29 Kasım 2022 fiyat listesi

Sürücülerin en çok sevdiği ticari araçlardan biri olan Toyota Proace City Kasım ayı fiyatları belli oldu. Geçen ay zam gelmeyen Toyota Proace City durdu durdu bombayı patlattı. Toyota Proace City kasım ayında 20 bin lira zam geldi. İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi.

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Durmuş Burak Arslan ve Hasan Ergin ortaklığında kuruldu.

coinzo faaliyetleri durdu mu Haberi

coinzo faaliyetleri durdu mu

İzmir merkezli kripto para borsası Coinzo, önceki gün faaliyetlerine son verdiğini açıkladı. Sputniknews'te yer alan habere göre; günlük 500 milyon lirayı geçen işlem hacmiyle, Türkiye'de en yoğun çok kullanılan 5 Türk kripto para borsası arasında yer alan Coinzo, kararın nedenini ise açıklamadı.

Yapılan açıklamada kullanıcıların kripto para ve Türk Lirası bakiyelerinin güvende olduğu ve çekilebildiği ifade edildi. Coinzocom'a giren kullanıcılar şu duyuruyla gördü.

"Coinzo Teknoloji A.Ş. olarak 2018 yılından beri faaliyet içinde olduğumuz dijital varlık servis sağlayıcı (kripto para platformu) hizmetimizi sonlandırma kararı aldık. www.coinzo.com’a erişim 6 ay süresince açık olacaktır. Kullanıcılarımız bu süreç içerisinde TRY ve kripto para bakiyelerini çekebilecek, alım/satım işlemleri hariç tüm özellikleri kullanabileceklerdir. Coinzo platformunda alım/satım işlemleri 11 Ekim 2021 Pazartesi saat 09:00 itibariyle durdurulmuştur. Faaliyet sonlandırma...