29 / 04 / 2024

Confetti Miami

Confetti Miami

Banyo halısında öncü Confetti, ipeksi dokunuşuyla ayaklarınızı yerden kesecek Miami koleksiyonuyla banyolarınızın havasını değiştiriyor. Confetti Miami banyo halısı ile konfor ve de şıklık bir arada.

Miami gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Türkiye’de artmaya devam eden gayrimenkul fiyatları, gayrimenkul yatırımcılarını yurt dışına yönlendirdi. Miami de son dönemlerde Türkiye’den yoğun ilgi gördü.

Lionel Messi Miami'deki lüks evini satıyor!

PSG'nin yıldız futbolcusu Lionel Messi Miami'deki lüks evini satışa çıkardı. Messi evi için 7 milyon dolar istiyor.

Sophie Turner ve Joe Jonas Miami'den ev aldı!

Game of Thrones dizisi ile büyük üne kavuşan Sophie Turner şarkıcı eşi Joe Jonas ile Miami'den dev malikane aldı. Çift malikane için 11 milyon dolar ödedi. 

Şeyma Subaşı Miami'ye yerleşiyor!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Türkiye'den ayrılarak Miami'ye yerleşeceğini açıkladı.

Okan Tower Miami projesi başlıyor!

ABD'nin Miami kentinde hayata geçirilen fakat pandemi nedeniyle duran Okan Tower Miami projesinde çalışmalar kısa süre içerisinde yeniden başlıyor.

Lionel Messi Miami'deki malikanesine kiracı arıyor!

Başarılı futbolcu Lionel Messi, Miami'de bulunan malikanesine aylık 200 bin dolarlık rekor bedelle kiracı arıyor...

Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı bina yıkıldı!

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı binanın tamamı kontrollü bir şekilde yıkıldı. 

Tom Brady ve Gisele Bundchen, Miami'de malikane satın aldı!

Amerikan futbolunun efsaneleri Tom Brady ve Gisele Bundchen, Ivanka Trump ve Jared Kushner çiftinin de konut aldığı Miami'de bir konak satın aldı. Çift, Kushner ailesiyle komşu olduğu için çok mutlu. 

Milyarder Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Miami’den ev aldı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek bir ev aldı. 

Donald Trump, Miami’ye taşınıyor!

ABD’de 3 Kasım başkanlık seçimleri yarışını kaybeden Donald Trump ve ailesi Miami’ye yerleşiyor. Trump ailesinin Beyaz Saray’da bulunan özel eşyaları kamyonlara yüklenerek naklediliyor.

Radamel Falcao Miami'den ev mi bakıyor?

Büyük umutlarla Galatasaray'a transfer olan ancak istenen performansı bir türlü veremeyen Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao'nun Miami'den ev baktığı iddia edildi.

Messi Miami'den 8 milyon Euro'ya ev aldı!

Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan, ismi PSG ve Manchester City ile anılan Lionel Messi, Miami’de 8 milyon Euro'ya lüks bir ev aldı. 

Karlie Kloss ve Josh Kushner Miami'de 23.5 milyon dolara malikane aldı!

Victoria's Secret meleği Karlie Kloss ile iş insanı Josh Kushner çifti Miami'de 23.5 milyon dolara 8 yatak odalı bir malikane satın aldı. 

Confetti Miami Haberi

Confetti Miami

Soft renklerden pastel renklere kadar 16 farklı renk çeşidi sunan Confetti Miami banyo halısı, banyonuzun tasarımına uyum sağlayarak şık bir görünüm oluşturuyor. 25 mm iplik yüksekliğine sağlık Miami halılar, yumuşak ve sıcak dokunuşunun yanı sıra ayaklarınız için yüksek konfor sunuyor.


Kaymaz jel tabanı sayesinde banyolarda yaşanabilecek görünmez kazaların da önüne geçen Confetti Miami banyo halısı, aşınmaya dayanıklı yapısı ve hav bırakmaz özelliğiyle de zamana meydan okuyarak uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanılabiliyor.


Antialerjik ve anti statik yapısıyla banyonuzda hijyenik bir ortam sunan Miami, koku bırakmaz özelliğiyle de banyonuzda temiz bir hava sağlıyor. Sizde banyonuzun havasını değiştirmek istiyorsanız, www.benimhalim.com adresine girerek Confetti Miami banyo halısı koleksiyonunu...