03 / 05 / 2024

çukurambar Ankara Ticaret Merkezi

çukurambar Ankara Ticaret Merkezi

Marka Yapı Bekaroğlu Yapı Emlak, Doğukon inşaat, Raton inşaat ve Sefaca inşaat firmalarının tecrübelerini birleştirerek inşa ettiği Ankara Ticaret Merkezi farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş adamlarına avantajlar sağlıyor.

ATO'dan, ticari kredi kartları için 'taksit sayısı artsın' talebi geldi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, ticari kredi kartlarında uygulanacak olan taksit sayısının artırılmasının üretime ve ticarete olumlu yansıyacağını açıkladı. 

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

Kira anlaşmazlıklarında flaş gelişme: Emlak danışmanları da yetkili olacak!

Kira anlaşmazlıklarında yeni dönem resmen başlıyor. Ankara Ticaret Odası (ATO) Emlak Komitesi Başkanı Kenan Bayram, söz konusu anlaşmazlıklarda emlak danışmanları da yetkili olacağını açıkladı. İşte konuya ilişkin tüm ayrıntılar...

Bakanlıktan marketlerdeki fiyat ve etiketlere sıkı denetim!

Ticaret Bakanlığı yurt genelinde çeşitli illerde market denetimlerini sürdürdü. Ankara Ticaret İl Müdürü Yavuz Karaer yapılan denetimleri değerlendirdi. İşte detaylar...

ATO'nun kalıcı konut kampanyasına sanattan 1 milyon TL'nin üzerinde destek!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenmiş olan bölgelere kalıcı konut kazandırmak için "Ayın Yıldızıyım" temasıyla başlatmış olduğu bağış çağrısında sanatçı ve sanatseverlerin desteğiyle 1 milyon TL'yi aşan gelir toplandı.

Çalışma Bakanı Bilgin’den Bağ-Kur’luların emeklilik şartlarına ilişkin çok tartışılacak açıklama!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) 29. Dönem 6. Olağan Meclis Toplantısı'na katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'lu yurttaşların emeklilik koşullarına ilişkin konuştu.r Bilgin, "Mikro işletmelerde prim gününü tekrar düzenlemek gerekiyor ve bunu ilk fırsatta yapacağız” dedi.

ATO'dan bankalara kredi çağrısı: Depremzedenin borçlarını erteleyin!

Deprem bölgesindeki tüccarın kredi borçlarının şartsız, koşulsuz ve faizsiz olarak ertelenmesini isteyen Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, “Esnafın başvuru yapacak hali bile kalmadı” açıklamasını yaptı.

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan iş yeri kira artışlarına üst sınır talebi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, . İş yeri kiralarındaki artışlarda geçici süreyle üst sınır konulmasını talep etti. İşte detaylar...

ATO Başkanı Baran: Arsa ve arazilerde KDV indirimi sektörel faaliyetleri artıracak!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV indirimi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Baran açıklamasında arsa ve arazilerdeki KDV indiriminin sektörel faaliyetleri artıracağını belirtti.

Dünya'nın ilk Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi Ankara'da!

Ankara Ticaret Odası (ATO) öncülüğünde Ankara'da 'Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi' gerçekleştirilecek. ATO Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek zirve 30-31 Mart'ta! İşte detaylar...

Konutta tek oranlı KDV talebi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'dan konutta tek oranlı KDV önerisi geldi. Baran, alım gücünün yükselmesi için KDV'nin yüzde 8 olarak uygulanması gerektiğini söyledi.

Konut sektöründe tek oranlı KDV uygulaması önerisi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, konut sektöründe tek oranlı KDV uygulamasına geçilmesinin yararlı olacağına dikkat çekti. Baran, konuya ilişkin önerilerini sıraladı.

çukurambar Ankara Ticaret Merkezi Haberi

çukurambar Ankara Ticaret Merkezi


 Çukurambar'da inşaatı tamamlanan Ankara Ticaret Merkezi, iş dünyasının yeni buluşma noktası haline geliyor Marka Yapı, Bekaroğlu Yapı Emlak, Doğukan inşaat, Raton inşaat ve Sefaca inşaat firmalarının tecrübelerini birleştirerek inşa ettiği Ankara Ticaret Merkezi, A ve B blok olmak üzere; 2 blokta toplam 198 ofis ve dükkanda farklı sektörlerde faaliyet gösteren iş adamlarına avantajlar sağlıyor. 


Ankara Ticaret Merkezi Başkanı Yusuf Faruk Duman, Türkiye'nin farklı bölgelerinde önemli projeleri hayata geçiren firmaların bir araya gelerek sahip oldukları deneyim ve gücün birleşimi ile iş yaşantısının yeni odak noktası olan Çukurambar'da Ankara Ticaret Merkezi projesini hayata geçirdiklerini söyledi. 


Deprem Yönetmeliği'ne ve TS 500'e uygun betonarme karkas ve radye temel sistemiyle inşa edilen blokların dış cephelerinde ısı ve ses izolasyonuna önem verildiğini, ayrıca ısı ve ses yalıtımlı...