07 / 05 / 2024

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da o bölgeye yatırım yapanlara piyango vurdu! İşte İstanbul'un en değerli bölgesi!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul'da yatırım yapanlara veya yatırım yapmayı düşünenlere en değerli bölgelerin nereler olduğunu açıkladı. 

Arsa ve arazi almak isteyenler dikkat! O ilde yatırım yapmadan önce bilinmesi gerekenler tek tek açıklandı!

Arsa, arazi ve tarla almak isteyen yatırımcılar için Uşak uyarısı geldi. Uşak bölgesinde yatırım yapmayı düşünenler için bilinmesi gereken maddeler tek tek sıralandı. İşte o detaylar...

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Berivan Ekinci tarafından kuruldu.

İstanbul'da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler dikkat! 

İstanbul'da ulaşım zorluğu nedeniyle raylı sistemlerinin çoğunluklu olduğu bölgelerde ev ve kira fiyatları bir hayli arttı. Bu bölgelerde yatırım yapan vatandaşlar kira konusunda kazançlı oluyor. 

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı!

Temeli Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 118 milyon TL'lik inşaat yatırım!

Tokat Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç 3 iş hanı, 2 kültür merkezi, 1 otel ve 56 konutla toplamda 118 milyon liralık yatırımın gerçekleştirildiğini kaydetti.

Müzeyyen Şevkin'den Çukurova Bölgesel Havalimanı ihaleleri hakkında soru önergesi! 

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Çukurova Bölgesel Havalimanı'na ilişkin yapılan ihaleleri meclise taşıdı. Şevkin, mecliste yanıtlanması istemiyle soru önergesi sundu...

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında 10 işçi kule vince çıktı!

Temeli 28 Mayıs 2013 tarihinde dönemin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında işçileri başlattığı eylem devam ediyor.

İş Portföy gayrimenkul yatırım fonlarıyla büyüyor!

Eylül 2019 itibarıyla 46,5 milyar TL’lik portföy büyüklüğüne sahip İş Portföy, hem yatırım ve emeklilik fonlarında hem de gayrimenkul yatırım fonu (GYF) ile girişim sermayesi yatırım fonunu (GSYF) kapsayan alternatif yatırım araçlarıyla büyüyor.

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı Haberi

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı

TÜRKÇİMENTO tarafından başlatılan Anadolu Buluşmaları ‘Türkiye Ekonomisini İnşa Edenler’ başlığı altında devam ediyor. Dünya'dan Leyla İlhan'ın haberine göre; Dünya Gazetesi işbirliği ile yapılan online buluşmaların 4’üncüsü, çimento ihracatının önemli üssü olan Mersin’de gerçekleştirildi. 

Moderatörlüğünü MENA İletişim Ajans Başkanı Suat Özyaprak’ın yaptığı online panelin Mersin bölümüne TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Saka, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, MEDCEM Çimento Genel Müdürü Murat Kahya, ÇİMSA Genel Müdürü Umut Zenar ile gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ ve Genel Koordinatörümüz Vahap Munyar katılım gösterdi. 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin'deki yatırımlara ve çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ayhan Kızıltan, Mersinin son yıllardaki gelişiminin altını çizerek, “Lojistikte bir dünya kenti olduk. Tarımda dünyada tanınan, bilinen ve Türkiye'de üretimde...