17 / 05 / 2024

Cumhur Akay

Cumhur Akay

Hitit Kontrat Taahhüt İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Cumhur Akay, Erman Murat Ertür tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Ünlü Sokak'ta kuruldu.

CHP'li Cumhur Uzun'dan İnceleme Komisyonu'na çağrı: 'Bodrum'a ihanet etmeyin'

CHP 28. Dönem Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da ortağı olduğu şirketin inşa edeceği otel projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu'na çağrı yaptı.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

Akay Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Akay Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yıldız Akay tarafından kuruldu.

Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bostancı'da yapıldı.

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mustafa Akay tarafından kuruldu.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Akay Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akay Yönetim Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Aydın tarafından kuruldu.

Mehmet Akay: Kat Mülkiyeti Kanunu güncellenmeli!

Türkiye’de her yıl binlerce site inşa edildiğini söyleyen Timtaş Yönetim A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay, bazı sitelerin belediyelerden daha fazla nüfus ve bütçeye sahip olduğunu açıkladı.

Akay Mesken Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akay Mesken Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akay tarafından kuruldu.

Akay Proje Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Akay Proje Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Akay tarafından kuruldu.

Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu!

Gayrimenkul sektörünün etkili isimlerinden Toros Cumhur, ERA Real Estate Türkiye'nin marka direktörü oldu...

HY Kontrat İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

HY Kontrat İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Özarpat, Ahmet Mete Buyurgan ve Cumhur Akay ortaklığında kuruldu. 

Samsun Atakum'a küçük sanayi sitesi müjdesi!

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin,  Küçük Sanayi Sitesi Projesi'ni hayata geçireceklerini müjdeledi.

Cumhur Akay Haberi

Cumhur Akay

Hitit Kontrat Taahhüt İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Cumhur Akay, Erman Murat Ertür tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu. 


Hitit Kontrat Taahhüt İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Hitit Kontrat Taahhüt İnşaat Ticaret Anonim Şirketi adres: Şişli, Esentepe Mahallesi, Ünlü Sokak, Koru Apartmanı,...