04 / 05 / 2024

cumhurbaşkanı recep tayip erdoğan rezidans

cumhurbaşkanı recep tayip erdoğan rezidans

Yeni Türkiye için kritik tarih 5 Ocak. Bu tarihten itibaren bir dizi yenilik hayata geçirilecek. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 5 Ocak'ta yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda başkanlık edeceği Bakanlar Kurulu'nu düzenli olarak toplayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarları hakkında açkılamalarda bulundu. Yapılan açıklama kapsamında kredi ve burs miktarına gelen zam oranı da belli oldu. İşte 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarının detayları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni prim desteği! 3 bin 552 lira verilecek! 6 aydan fazla işsiz kalmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim manifestosunda beş yılda 6 milyon istihdam sözü vererek, her bir vatandaş için aylık 3 bin 552 lira prim teşviki verileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklaması:  Memurlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan memur maaşları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Erdoğan: ''Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Müjde' açıklaması: 2 bin liranın altındaki borçlar silinecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli bir kabine toplantısının ardından açıklama yaptı. Milyonlarca kişinin merakla beklediği kararnameyi açıkladı. 2 bin lira ve altındaki borçların tasfiye edileceğini duyuruldu. İşte haberin detayları... 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ deprem konutlarını inceledi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları anahtar teslim törenine katılmak üzere Elazığ'a geldi. Erdoğan burada deprem konutlarını inceledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğankent'e hastane müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, selden zarar gören Giresun'un Doğankent ilçesinde hastane olmadığına dikkat çekerek, "Buraya bir 'gün hastanesi' inşallah böyle bir hastaneyi de buraya süratle kazandıralım, yapalım istiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize-Artvin Havalimanı inşaatını inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, Ayder Yaylası'ndaki incelemelerden sonra kara yoluyla Rize-Artvin Havalimanı şantiyesini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2022'nin sonunda yeni bir Ayder ortaya çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası'nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Muhalefetin sürekli eleştirdiği, 'gereksiz' dediği sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Attığımız her adımla İstanbul'a layık olmaya çalışıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son dönemde de havalimanından şehir hastanelerine, köprü ve tünellerden yollara, konut ve ticari alan altyapısından çevre ve kültür yatırımlarına kadar attıkları her adımla İstanbul'a layık olmaya çalıştıklarını belirterek, şu şekilde konuştu:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul projemiz tüm dünyaya örnek olacak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kanal İstanbul Projemiz de tüm dünyaya örnek olacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan her ile millet bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, hedeflerinin 2023'e kadar tüm illerde en az bir millet bahçesi yaparak 81 milyon metrekareye ulaşmak olduğunu söyledi.

cumhurbaşkanı recep tayip erdoğan rezidans Haberi

cumhurbaşkanı recep tayip erdoğan rezidans

Turgut Özal, hem Çankaya'da hem de Başbakanlık'ta toplamıştı Bakanlar Kurulu'nu. Süleyman Demirel bir kez jeste karşılık vererek 35 dakikalık bölümüne katıldı. Ahmet Necdet Sezer ve Abdullah Gül ise teamülleri işletip katılmadı.


Anayasa'dan kaynaklı tüm yetkilerini kullanacağını belirten Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 5 Ocak'ta yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda başkanlık edeceği Bakanlar Kurulu'nu düzenli olarak toplayacak.


İşte 5 Ocak'tan sonraki yeni dönemin detayları:


15'İNDE TAŞINIYOR: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 Ocak'ta Bakanlar Kurulu'nu toplayacak. Çankaya'dan yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na taşınma işlemi ise 15 Ocak'ta.


DAVUTOĞLU ÇANKAYA'YA: Erdoğan taşındıktan sonra Başbakan Davutoğlu, bazı danışmanları ve müsteşarı ile Çankaya Köşkü'ndeki yeni ofisine geçecek.


REZİDANS NİSANDA: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikamet edeceği Söğütözü yerleşkesi içindeki rezidans nisanda tamamlanacak. Kongre merkezi ve cami ise 2015 sonunda...


KARARNAME ÇIKIYOR: Cumhurbaşkanlığı bünyesinde oluşturulacak yatırımları izleme, dış ilişkiler, güvenlik başkanlıkları için...