04 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Habertürk Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu. Kalın, Suriye'de güvenli bölgeler oluşturularak konutlar inşa edilebileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ziyarete mi açılacak?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, başkanlık sistemi ile ilgili tartışmanın milletten bağımsız düşünülemeyeceğini vurgulayarak, "Bunun mekanizması referandumsa referanduma gidilir" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alıyor! 35 yaşından küçük herkes başvurabilir! 

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alımı detayları belli oldu. Peki kimler başvurabilir? İşte ayrıntılar...

Yargıtay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alıyor! Başvurular yarın başlıyor! KPSS ve YDS puanı olanlar dikkat! 

Yargıtay Başkanlığı tarafından sözleşmeli bilişim personeli alımına ilişkin ilan yayımlandı. Peki Yargıtay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuruları ne zaman? Şartları neler? İşte detaylar...

İkinci ev alımında kredi sınırlamasının kapsamı genişleyebilir! Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda tek tek açıklandı! 

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer alan detaylar ortaya çıktı. Programda, ikinci el konut alımından, kiralık ev ve iş yerlerine kadar pek çok ayrıntı bulunuyor. İşte detaylar...

Oy kullanmama cezası ne kadar? 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmak zorunlu mu? 

Türkiye bugün 13. Cumhurbaşkanını seçmek üzere ikinci kez sandığa gidiyor. Peki, Oy kullanmama cezası ne kadar? 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmak zorunlu mu? İşte tüm merak edilenler...

Asgari ücretliler 28 Mayıs'a kilitlendi! Asgari ücret artışı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce belli olur mu?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından adayların seçmen karşısına hangi vaatler ile çıkacağı merak konusu. Cumhurbaşkanı adaylarından sabit gelirlilere yönelik ekonomik vaatler beklenirken, asgari ücret artışının 28 Mayıs öncesi açıklanacağı da ileri sürülüyor.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası piyasalarda neler olacak? İşte uzmanların seçim sonrası senaryoları…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine üç gün kala piyasaların ana gündem maddesi, seçim sonrası senaryoları. Uzmanlar, seçimleri kimin kazanacağına bağlı olarak piyasalardaki tepkinin de farklı olacağına işaret ediyor.

Son dakika…  Cumhurbaşkanlığı kararı…. Kredi borçları 6 ay ertelendi!

Milyonlarca borçlu vatandaşı ilgilendiren son dakika haberi geldi. Cumhurbaşkanlığı kararıyla kredi borçları 6 süresince ertelendi. İşte detaylar…

Beştepe’de kripto para toplantısı! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para birimleri masaya yatırıldı!

Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleri ile ilgili toplantı yapıldı. Peki toplantıda neler konuşuldu? İşte detaylar...

Resmen açıklandı! Elektrik faturalarına yeni düzenleme geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla elektrik faturalarında yeni adımlar hamleler yapılacağını açıkladı. 

2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığınca hazırlanan 2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nın Onaylanması Hakkında Karar Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayınlandı. 

İbrahim Kalın'dan Arnavutluk'taki konut inşaatlarına ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Resmi çalışma ziyareti çerçevesinde Arnavutluk'un başkenti Tiran'a gitti. Kalın burada konut inşaatlarına ilişkin açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken kripto para uyarısı!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından 'kripto varlık alım satım platformlarına ilişkin uyarılar' başlığı altında bir video yayınlandı. Videoda kripto para piyasalarında dikkat edilmesi gerekenler anlatıldı.

Cumhurbaşkanlığı sarayları ne kadara mal olacak?

Resmi Gazete'de yayımlanan 2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam olarak 448 milyon 688 lira harcanacak.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Haberi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Habertürk Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu. Kalın, Suriye'de güvenli bölgeler oluşturularak konutlar inşa edilebileceğini söyledi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin güney sınırına birtakım konutlar yapılabileceğinden söz etti. Bunun detayları belli mi? Suriye içinde sivil yerleşimleri artırmak adına Türkiye adımlar atacak mı?


Cumhurbaşkanı’mız bu 90 kilometrelik hat üzerinde güvenli bir bölge oluşturulmasını yaklaşık 1.5 yıldır söylüyor. Prensipte itiraz yok ama uygulamada kimse elini taşın altına koymuyor. Mülteci akınını nasıl durdurabiliriz? Bu insanlara Suriye’de bir yer göstermeniz lazım. Göstermediğiniz zaman bu insanlar ya Türkiye’ye gelecek ya Ürdün’e gidecek ya da Avrupa’ya geçecek. Dolayısıyla bu dram devam edecek. Bölgede konut yapılabilir, şehirler güçlendirilebilir. İnsanların evlerine dönmesi için buranın güvenli bölge ilan edilip korunması lazım.


Konut yapımıyla ilgili yakın zamanda adımlar atılacak mı?

Türkiye’nin çok kötü...