02 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanlığının resmi internet sitesi

Cumhurbaşkanlığının resmi internet sitesi

Cumhurbaşkanlığı Sarayı, internet üzerinden bireysel olarak yapılacak başvurular yoluyla vatandaşların ziyaretine açılıyor.

Kur Korumalı Mevduat'ta vatandaşlar için stopaj avantajı 2023'ün sonuna uzatılıyor! Karar, Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu! 

Kur Korumalı Mevduat'ta vatandaşlar için stopaj avantajının 2023'ün sonuna uzatılmasını içeren karar Cumhurbaşkanlığı'na sunuldu. İşte okarar ile ilgili tüm ayrıntılar...

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası piyasalarda neler olacak? İşte uzmanların seçim sonrası senaryoları…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine üç gün kala piyasaların ana gündem maddesi, seçim sonrası senaryoları. Uzmanlar, seçimleri kimin kazanacağına bağlı olarak piyasalardaki tepkinin de farklı olacağına işaret ediyor.

Cumhurbaşkanlığı depremin faturasını hesapladı! İşte kalem kalem deprem felaketinin ekonomiye maliyeti!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın raporuna göre, Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinin yol açtığı felaket Türkiye ekonomisine 2 trilyon liraya mal olacak.

0.69 faizle ev sahibi olmak için hemen bakın! Yeni Konut Finansman Programı resmen yürürlükte! Şartlar açıklandı!

Cumhurbaşkanlığının "Yeni Konut Finansman Programına İlişkin Karar"ı bugünkü 32114 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Denizli projesi için tarih resmen belli oldu! 393 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Denizli projesi için tarih belli oldu. 393 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Milli Emlak'tan başkentte büyük fırsat! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından takip edilen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara'daki arsa için satış ihalesi düzenliyor.

O ilde 53 bin liraya konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın! 

Yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'daki arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Ankara'da arsa satıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara'daki imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Ziraat Bankası kartı olanlara son dakika! Kart sahiplerine 750 TL veriyor! Hemen alın

Ziraat Bankası müşterilerini sevindirecek bir haberi kendi resmi sayfasından duyurdu. Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada banka kartı olanlara 750 TL verileceği duyuruldu.

Milli Emlak Ankara'da 39 bin TL'ye arsa satıyor! Başkentte imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara'da konut alanı imarlı arsa satıyor. Peki söz konusu satış ihalesi ne zaman? İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan o ihale ilanı....

Milli Emlak'tan Çınarcık'ta imarlı arsa fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Yalova Çınarcık'ta yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan o ilanın detayları...

Milli Emlak'tan başkentte büyük fırsat! 231 bin TL'ye konut imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Yenimahalle'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan o ihale ilanı...

Cumhurbaşkanlığının resmi internet sitesi Haberi

Cumhurbaşkanlığının resmi internet sitesi

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı ziyaret etmek isteyen vatandaşlar, başvurularını Cumhurbaşkanlığının resmi internet sitesinde yer alan "Külliye Ziyareti Başvurusu” linki aracılığı ile gerçekleştirebilecek. 


Sadece internet üzerinden yapılacak başvurular, TC Kimlik No ve iletişim bilgileri girilerek yapılacak.


Başvurunun ardından vatandaşlara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programına ve başvuruların yoğunluğuna göre belirli seçenekler sunulacak ve başvuru sahiplerine kesin teyit için son bildirim, telefon üzerinden Halkla İlişkiler Başkanlığı'nca yapılacak.


ZİYARET 90 DAKİKA SÜRECEK


Ziyaretlerin cuma günleri, öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki grup halinde gerçekleşmesi planlanırken, her bir grubun yaklaşık 40 kişiden oluşması, ziyaretin rehber eşliğinde ortalama 90 dakika sürmesi öngörülüyor.


Vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı Sarayı ziyareti kapsamında sırasıyla idari binalar, Külliye bahçesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makamının da bulunduğu ana binanın zemin katı ve halihazırda halkın kullanımına açık olarak hizmet veren Beştepe...