05 / 05 / 2024

d holding new drita ulaşım

d holding new drita ulaşım

ND Holding New Drita satış ofisi İstanbul Büyükçekmece'de Mimar Sinan Merkez Mah.Hürriyet Cad. No: 37 Büyükçekmece - İstanbul adresinde yer alıyor. Mimaroba New Drita satılık daire fiyatları 237 bin liradan başlıyor...

New Holland traktör Nisan 2024 fiyatlarını açıkladı! Hem en düşük New Holland fiyatı hem de 100 bin TL fırsatı şaşırttı

New Holland'ın çiftçiler tarafından merakla beklenen Nisan 2024 fiyatları resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Peki New Holland traktör fiyatları ne kadar?

New Holland fiyat listesi Mart 2024 şaşırttı! 5 yıl vade fırsatıyla traktör fırsatını kaçırmayın!

New Holland'ın Mart 2024 fiyatları resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Peki en düşük New Holland traktör fiyatı ne kadar?

New Holland traktör Mart 2024 fiyatlarını açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı!

New Holland traktör merakla beklenen Mart 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek açıkladı! En düşük New Holland traktör fiyatı ve 5 yıl vade fırsatı şaşırttı...İşte New Holland yeni fiyat listesi...

Sabancı Holding CEO'su kentsel dönüşümü hızlandıracak yöntemi açıkladı! Binalar yıkılmayacak...

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili öneri geldi. Alper, binaları yıkmadan, karbon fiber malzemeyle güçlendirmenin iyi bir alternatif olduğunu aktardı. 

Cengiz Holding'e satılan İzmir'deki arazilerle ilgili şok açıklama: Acemi olduğum bir dönemdi!

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, Cengiz Holding'e yapılan arazi satışı iddialarıyla ilgili '' Acemi olduğum bir dönemdi'' diyerek açıklama yaptı. 

Silikon Vadisi milyarderlerinin desteklediği New Kaliforniya şehri 18 bin 600 dönüm olacak!

Silikon Vadisi’nin milyarderleri tarafından desteklenen New Kaliforniya şehri yaklaşık olarak 18 bin 600 dönüm olacak. İşte detaylar...

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Vaat Holding, Suudi Arabistan'daki konut projesi için düğmeye bastı!

İnşaat, turizm, gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Vaat Holding, Suudi Arabistan üzerinden yurt dışı açılımını genişletecek. İlk etapta Suudi Arabistan’da bir konut projesi yapacak olan Grup, gıda alanında da süt ve ayrıca, salça fabrikası kuracak.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

New York borsası günü düşüşle tamamladı.

New York Borsası, bugün negatif bir seyir izleyerek günü düşüşle tamamladı. Kapanışta Dow Jones endeksi yaklaşık 200 puanlık bir değer kaybı yaşayarak yüzde 0,56 düşüşle 34.641,97 puan seviyesine geriledi. İşte detaylar...

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

New York Fed'in mayıs ayı imalat endeksi son 4 ayın en düşüğünde!

Mayıs ayında ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi'nin açıkladığı imalat endeksi, beklentilerin altında kalarak eksi 31,8 değerini alarak son dört ayın en düşük seviyesine geriledi.

d holding new drita ulaşım Haberi

d holding new drita ulaşım


New Drita Evleri NG Holding tarafından hayata geçirildi. ND Holding New Drita Evleri İstanbul Avrupa yakasında Büyükçekmece'ye bağlı Mimaroba bölgesinde inşa edildi.


New Drita Evleri Mimaroba'da 8 blok halinde yükseliyor. ND Holding New Drita satış ofisi ile 444 63 93 numaralı telefondan iletişime geçerek, New Drita Evleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


Mimaroba New Drita Evleri satılık 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Büyükçekmece New Drita fiyat listesi giriş kattaki 2+1 daire tiplerinde 237 bin liradan başlıyor.


New Drita Evleri Büyükçekmece'de 9 bin 930 metrekare alanda hayata geçirildi. New Drita Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinattan sonra kalan tutar için banka kredisi kullanılıyor.


NG Holding New Drita teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Büyükçekmece New Drita Evleri 128 adet daireden...