06 / 05 / 2024

dağ mühendislik yatırım

dağ mühendislik yatırım

Dağ Mühendislik 5 bin kişilik iftar yemeği verdi. Doğaşehir Konutları'nın geniş yeşil alanları olan sosyal tesisinde gerçekleştirilen yemekte Doğan Dağ yaptıkları projelerden bahsederken yeni yatırım yapacaklarının da müjdesini verdi.

Yurt dışından konut almak isteyenler dikkat! İşte Rusya'da konut yatırımı en fazla kazanç getiren şehirler!

Yurt dışından konut almak isteyenler en fazla kazanç getiren şehirleri merak ediyor. Rusya’da bugün yatırım için konut satın alımının en fazla gelir getirdiği şehirler açıklandı. İşte o şehirler...

Yarısı Bizden kampanyasında ödemeler başladı! Paralar yatırılıyor!

Yüzleri güldüren yarısı bizden kampanyasına en çok başvuru yapılan ilçe Bahçelievler olarak açıklandı. İstanbul Bahçelievler'de ilk yapımı başlanan binada hak sahiplerinin paraları da hesaplarına yatırılıyor.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Bilgin tarafından kuruldu.

Rusya'da ticari emlak yatırımları rekor kırdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Rusya’da ticari emlak yatırımlarının bu sene de rekor seviyelerde olması, önümüzdeki seneden itibaren de düşüşe geçmesi bekleniyor.

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara akın etti! 29 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları seçimin hemen ardından düşmeye başladı. Gram altın 1364 TL olurken altın bilezik fiyatları da düştü. Yatırımcılar ise kuyumculara akın etti. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 29 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Uzmandan, küçük yatırımcıya çok ilginç tavsiye! Cebinizde 100 TL bile olsa bunu yapın!

Bugünlerde herkes parasından para kazanmasa da, elindekini enflasyona karşı korumak için sürekli araştırma yapıyor. Uzmanlar da bu konuda yatırımcılara çeşitli yollar gösteriyor. İşte bu uzmanlardan biri de en küçük yatırımcıya çok ilginç bir tavsiyede bulundu: Cebinizde 100 lira bile olsa bu yatırı

Nevada İstanbul Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nevada İstanbul Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Yavuz Güneş tarafından kuruldu.

Avrupa'nın en çok yatırım yapılan 4'üncü şehri İstanbul oldu!

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan 10’uncu ülke!

Doç. Dr. Faik Tanrıkulu, "2021 yılı verilerine göre Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan ülkeler arasında 10’uncu sıraya yükselirken, İstanbul en çok yatırım yapılan 7’nci şehir olmayı başardı." ifadesini kullandı.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Konut yatırımı yapmak için doğru zaman mı?

Dövize endeksli olan inşaat maliyetlerinin artması ile beraber ev fiyatları da gittikçe yükseliyor. Konut yatırımı yapacak olan vatandaşlar da ne zaman yatırım yapmaları gerektiğini düşünüyor.

Trabzon'da yeni konut yatırımı hızlanmalı!

Trabzon’da 21 senedir faaliyette bulunan Saral Gayrimenkul’un sahibi Semih Sarıalioğlu, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalar yaptı. Sektörü değerlendiren Semih Sarıalioğlu, Trabzon'da konut yatırımı için imkanların ve fırsatların artış gösterdiğini dile getirdi.

dağ mühendislik yatırım Haberi

dağ mühendislik yatırım

Yatırım değeri yüksek lokasyonlarda yaptığı karlı projeleri ile tanınan Dağ Mühendislik 5 bin kişilik iftar davetini Doğaşehir Konutları'nın geniş yeşil alanları olan sosyal tesisinde gerçekleştirdi. İftar yemeğinden konuşma yapan Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Doğaşehir konutlarında böyle bir organizasyonda bir arada olmaktan onur duyduğunu belirtti. Doğaşehir ve Floraşehir projeleri hakkında konuşan Doğan Dağ, "Şirketimizin gelişiminde mihenk taşı olan Doğaşehir ve Floraşehir projelerimizin bizde ayrı bir önemi var. Biz burada yeşil alanı çok önemsedik sadece bir, ev değil bir yaşam kültürü oluşturduk 22 blok halinde yükselen Doğaşehir'de 1200 konut bulunuyor. Yaklaşık 250 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje kapsamında yeşil alanlar, fitness center, sauna, buhar odası, süs havuzu, çocuk oyun parkı, basketbol sahası, çocuk oyun alanı,...