05 / 05 / 2024

daha ekonomik

daha ekonomik

Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selen Kancabaş Özdemir, Dilek Tatlıdamak ortaklığından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konut piyasasındaki mutsuzluk daha çok sürecek mi?

Konut piyasası son dönemlerde kötü günlerden geçiyor. Konut fiyatları, faizler, ekonomik sorunlar, kira fiyatları ve ev sahibi kiracı sorunları derken piyasa oldukça mutsuz. Peki, bugünler daha çok sürecek mi?

Pek çok sektörde insan emeği yapay zekadan daha cazip gözüküyor...

Yapay zekanın pek çok sektörde insanların işlerini elinden alacağına dair endişelerin yükseldiği bir dönemde yapılan çalışma, insan emeğinin yapay zekadan çok daha ekonomik olarak hâlâ cazip olduğu gösterdiği açıklandı.

Konut fiyatları tırmanışa geçti! Sektörden ev almak isteyenler elini çabuk tutsun uyarısı geldi!

Ülke genelinde yüksek kredi maliyetleri ve artan girdi maliyetleri, kiralık ve satılık konut piyasasını önemli ölçüde etkiliyor. Yüksek maliyetler, kiracıları daha ekonomik evlere yönlendirirken, konut sahiplerini de fiyatlarını rekabet koşullarına göre gözden geçirmeye zorluyor.

Konteyner nakliye şirketi Maersk, 3 bin 500 kişiyi daha işten çıkardığını duyurdu

Konteyner nakliye şirketi Maersk, küresel ekonomik yavaşlamanın tetiklediği talep azalması ve kapasitenin yükselmesi sebebi ile 6 bin 500 kişinin işten çıkarıldığını belirtti. Öte yandan firma önümüzdeki günlerde de 3 bin 500 kişinin daha işine son verileceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Mahmut Asmalı: ‘Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacağız’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, düzenlenen MÜSİAD Tiflis 1’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu. Asmalı, Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacaklarına inandığını ifade etti.

Market alışverişlerini daha ekonomik hale getirecek 7 öneri

Alışveriş merkezlerine, süpermarketlere bir kez girip kolay kolay çıkmayı başaramayanlardan mısınız? O zaman bu haberi dikkatlice okumanın tam vakti. İşte market alışverişlerini daha ekonomik hale getirecek 7 öneri...

Yellen, ekonomik iyileşme için daha fazla adım atılması gerektiğini belirtti!

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, bankacılık sektöründeki krizin ardından mevduatların güvenliği için gerektiğinde daha fazla önlem alabileceklerini belirtti. 

Bir dev daha işten çıkarma furyasına katıldı! 9 bin kişiyiişten çıkrıyor

Merkezi ABD'de bulunan e-ticaret devi Amazon, ekonomik gerekçelerle gelecek haftalarda 9 bin çalışanını daha işten çıkaracağını duyurdu. Küresel boyutta e ticaret yapan firma dünyanın en çok ticaret yapılan siteleri arasında geliyor.

Kahramanmaraş depremleri Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek? Depremin ekonomik faturası ne olacak?

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta yaşanan peş peşe depremlerin Türkiye ekonomisine etkisi en çok araştırılan konular arasında. Uzmanlar, bu konuda çok farklı tahminler ileri sürerken, ekonomik faturasının 1999 depremine kıyasla daha sınırlı olacağı öngörülüyor.

1 Mart itibariyle gerçekleşti! Toplu taşımada 60 yaş üstü ve öğrenciler için yaşanan gelişme!

1 Mart itibari ile öğrenciler, 60 yaş üsttü vatandaşlar ve öğretmenler avantajdan faydalanabilecek. Bu vatandaşlar için oluşturulan abonman kartları ile artık yolculuklar daha ekonomik bir hal alacak. Kocaeli için geçerli olan bu değişim ile ekonomik açıdan bu gruplara rahatlama amaçlanıyor. 

Her firma ekonomik sorun yaşarken AMD neden Intel’den çok daha iyi durumda?

AMD ve Intel, kendi çiplerini dizüstü bilgisayarlara ve sunucu raflarına yerleştirmek için kıyasıya rakipler, ancak biri diğerinden çok daha parlak kısa vadeli bir görünüme sahip. Salı günü AMD, Mart çeyreğinde 5,3 milyar dolarlık satış beklediğini ve yıldan yılda %10 düşüş olacağını söyledi.

Fed'den bir son dakika açıklaması daha! Yavaşlama ya da durma olmayacak

Piyasalarda "Fed yavaşlayacak ve dolar güç kaybedecek beklentisini" çürüten bir açıklama daha geldi. Fed Üyesi Waller agresif olmaya devam edeceklerini çünkü enflasyon ya da ekonomik görünümde hedeflenen noktadan çok uzak olduklarını ifade etti.

Prefabrik evlerde dev kampanya! 2+1’ler 199 bin TL’den başlıyor! 15 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kısıtlı bütçeyle ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarına ilgi göstermeye başladı bile. Prefabrik evler betonarme evlere göre daha ekonomik ve az zahmetlidir.2+1 prefabrik evlerin fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi...

daha ekonomik Haberi

daha ekonomik


Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Selen Kancabaş Özdemir, Dilek Tatlıdamak ortaklığından kuruldu. 


Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren gerçek ve tüzel kişilere, vakıf, dernek, sivil toplum örgütlerine ve kuruluşları ile bunların yöneticilerine, personeline, faaliyetlerinde etkinlik ve ekonomikliği artırarak daha verimli, daha ekonomik, daha rasyonel ve daha modern çalışmalarına yardımcıolmak üzere yapılabilirlik, işletme, yönetim, kalite, üretim,verimlilik, gelişim, pazarlama, promosyon iç ve dış ticaret konuları ile diğer idari , mali, ekonomik ve teknik konulardadanışmanlık, araştırma, geliştirmek hizmetleri ve bunların eğitim hizmetlerini yapmak, yaptırmak, sağlamak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Merkez Mh.Bağlar Cd.N.14/2c/4...