28 / 04 / 2024

dar gelirli emeklilere tok müjdesi

dar gelirli emeklilere tok müjdesi

Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soylu "Bakanlık, TÜED ve TOKİ işbirliğiyle dar gelirli emeklileri konut sahibi yapacağız. Promosyon konusunda da çalışmalar hala devam ediyor." dedi.

Dar gelirli vatandaşın TOKİ'ye 59 milyar TL borcu var!

CHP Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, dar gelirli vatandaşın TOKİ'ye olan 59 milyar liralık taksitli konut borcu olduğunu açıkladı. 

Dar gelirliler için 25 bin konutluk dev proje! 2024’te hak sahiplerine teslim edilecek!

Şanlıurfa’da dar gelirli aileleri konut sahibi yapmak için 25 bin konutluk dev projeye start verildi. Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Kuzey Şehir Konutları’nda ilk etabı 2024 yılında teslim edeceğiz” diye konuştu.

Kentsel dönüşümde kritik detay: Ödeme gücü olmayan dar gelirlilerin konutlarına devlet ortak olacak! 

Kentsel dönüşüm yasasında yapılan düzenlemeye göre; dönüşüm için 'ödeme gücü olmayan dar gelirli ve yoksul kişilerin evlerine devlet 'paylı mülkiyet esaslarına göre' ortak olabilecek. Peki bu sistem nasıl işleyecek? İşte ayrıntılar...

Elbistan'da dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü.

Dar gelirli vatandaşlara 1.100 TL yatırılıyor! Paraya ihtiyacı olanlar acil bakın!

Dar gelirli vatandaşların hesaplarına 1.100 TL yatırılıyor. Söz konusu ödemeler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılıyor. Paraya ihtiyacı olanlar acil bakın...

Fatura desteği almak isteyen dar gelirliler dikkat! Tarih verildi!

Dar gelirli aileler elektrik desteği ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki fatura desteği ne zaman verilecek?  

Dar gelirlere can suyu olacak yardım! Başvuranın hesabına 2 bin 150 TL yatacak!

Dar gelirli vatandaşlara can suyu olacak yardım için geri sayım başladı. Başvuranların hesaplarına 2 bin 150 TL yatırılacak. 

Dar gelirli vatandaşlara uygun fiyatlı konut müjdesi: Sosyal konut projeleri yolda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orta Vadeli Plan'ı açıkladı ve bu plan kapsamında dar gelirlilere yönelik önemli bir müjde verildi. Başkan Erdoğan, Türkiye genelinde yaşayan dar gelirli vatandaşlar için TOKİ aracılığıyla uygun fiyatlarla konut satışının yapılacağını duyurdu.

Devlet, dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapacak konut kredisi için düğmeye bastı! OVP sonrası herkes ev alabilecek!

Açıklanan Orta Vadeli Program (OVP) ile dar gelirli vatandaşlara uygun yeni konut kredisi kampanyası hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Bakanlık son dakika müjdesini verdi! Dar gelirli aileler hemen baksın

Bakanlık tarafından dar gelirli ailelere yönelik çok önemli bir haber geldi. Ailelere yönelik yaptığı elektrik faturası desteğinin detayları belli oldu. Başvuru şartlarını taşıyan vatandaşlar PTT şubelerine başvurarak ödemelerini alabilecek.

Sosyal destek alanlara müjde geldi! Ödemeler zamlandı! Dar gelirli olduğu tespit edilen anında alıyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirli olduğu tespit edilen yüzbinlerce vatandaşa destek sağlıyor. Temmuz ayı maaş zamlarının açıklanmasıyla birlikte birçok ödemeye zam geldi. İşte detaylar...

Dar gelirli, çocuklu ailelere para desteği! Ödemeler yattı, hemen hesaplarınıza bakın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli ailelerin hesaplarına her ay destek ödemesi yapıyor. Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan destek ödemelerine ilişkin açıklama geldi. 

Dar gelirlilere müjde! Başvurusu onaylananların hesabına 7 bin TL'lik destek yatırılacak! Hemen şartlara bakın

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) evlenecek dar gelirli vatandaşlara 7 bin lira destek ödemesi yapılacağını duyurdu. Peki, İBB evlilik kredi desteği şartları neler? İşte detaylar...

dar gelirli emeklilere tok müjdesi Haberi

dar gelirli emeklilere tok müjdesi

Türk Silahlı Kuvvetleri’ne sızan FETÖ’cü asker kılıklı çetenin 15 Temmuz’da kalkıştığı darbe girişimine duyulan öfkenin ve bu çeteye gösterilen lanet tepkilerinin ardı arkası kesilmiyor. Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün ile derneğin 107 şube başkanı FETÖ’yü lanetledikleri Anıtkabir’de, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün manevi huzurunda Atatürk’e, ”Emanetini koruyacağız.” sözünü verdi.


TÜED Başkanlar Kurulu, şube başkanlarının katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi. Geçen hafta yapılan toplantıya TÜED Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek de katıldı. 


“SOYLU’DAN SÖZ ALDIK”


Başkan İyiyürek, Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soylu’yu da ziyaret ettiklerini ve geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini, emeklilerin acil bekleyen sorunlarını aktardıklarını ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:


“Sayın Bakanımıza TÜED’in projesiyle emeklilerin TOKİ kanalıyla ekonomik ev beklentilerini ve promosyon meselesini aktardık. Sayın Bakan Soylu bize, TÜED’in ucuz ev...