05 / 05 / 2024

Datça\'da yangın

Datça\'da yangın

Datça'da yaklaşık 50 hektarlık maki ve kızılçam ormanının bulunduğu alanda etkili olan yangının kontrol altına alındığı bildirildi

Datça'da sanayi sitesi kiralarına yapılan yüzde 500 zam protesto edildi!

Muğla Datça'da kira bedellerinin yüksek olduğunu öne süren sanayi esnafı belediye tarafından ihaleye çıkartılan iş yerlerine yüzde 500 zam yapılmasına tepki gösterdi. Kiracılar yapılan zammı protesto etmek için belediye önünde toplandı.

Gaziosmanpaşa'da toprak kaydı, 30 ev boşaltıldı: Yeni evler verilecek!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da dün toprak kaymasından etkilenen kiracılar kiracı, ev sahipleri de ev sahibi olarak kalıcı evlerine geçecek. İstanbul Valisi Davut Gül, detayları açıkladı. 

Foça'da konutların metrekare fiyatı 70 bin TL'ye çıktı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Uzmanı Oğuzhan Karaarslan, İzmir Foça’da konut fiyatlarının 40-70 Bin TL/metrekare, tarla fiyatlarının da; 1000-12 bin TL/metrekare aralığında değiştiğini söyledi.

Datça Yat Limanı Projesi için nihai kararda son 10 gün!

Muğla Datça'da yapılması planlanan ve bölge halkının doğal yapının bozulacağı gerekçesiyle karşı çıktığı Datça Yat Limanı Projesi için nihai karar verildi. Söz konusu rapor halkın görüş ve önerileri için Bakanlıkta ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 10 gün görüşe açıldı.

Ağdaş Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağdaş Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ağdaş ve Nurettin Ağdaş ortaklığında kuruldu. 

Çağdaş Asfalt İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Asfalt İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Aydın tarafından kuruldu.

Yazlık konut satış değerinde en çok artış yüzde 432 ile Datça'da!

Yapay zekâ ile gayrimenkul değerlemesi yapan Endeksa, 19 ilçenin pandemi dönemi konut satışlarında yaşanan değer değişimini inceledi. Son 3 senede konut satış değerinde en çok artış yüzde 432 ile Datça’da gerçekleşti. Konut metrekare satış fiyatı en yüksek ilçeler, ortalama 35 bin 696 TL ile Çeşme

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Datça'da kiracılar fahiş fiyatlara karşı tepkili!

Muğla'nın Datça ilçesinde Datça Demokrasi Platformu tarafından düzenlenen "Kira sorununu konuşuyoruz" konulu forumda fahiş şekilde yükselen kiralar sebebiyle onlarca kiracı örgütlenmeye karar verdi. 

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli İle Gökhan İmer tarafından kuruldu.

Tayfun Küçükoğlu: Binaların inşasında yangın güvenliğine öncelik verilmeli!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütleri arasında yer alan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, ‘Yangından Korunma Haftası’nda yaptığı açıklamada; yangın güvenliği konusunda yeni inşa edilen ve yenilenen binalarla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Muğla Datça'da 16.1 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Datça Milli Emlak Şefliği, Muğla ili, Datça ilçesinde yer alan 10 gayrimenkulü 16 milyon 191 bin TL'ye satıyor...

Datça'da 9 milyon 67 bin TL'ye satılık arazi!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Datça'da yer alan araziyi 9 milyon 67 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Datça\'da yangın Haberi

Datça\'da yangın

    Datça'ya yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Emecik köyündeki ormanlık alanda yol kenarından başladığı belirlenen yangın, ekiplerin yaptığı yoğun müdahale sonunda kontrol altına alındı. 
     Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre yaklaşık 50 hektarlık maki ve kızılçam ormanının bulunduğu alanda etkili olan yangının şiddetli rüzgar nedeniyle güçlükle kontrol altına alındığını söyledi.