03 / 05 / 2024

David Kong

David Kong

Türk turizminin son yıllarda dünya liginde elde ettiği başarıya paralel olarak, BWI zinciri, Türkiye’de büyüme kararı alarak, zincire yeni oteller eklemeyi hedefledi

Hong Kong'da konut fiyatları yine düştü! Eylül 2016'dan bu yana en düşük seviye!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Hong Kong konut piyasasında, özel konut fiyatları art arda 10. ayda da geriledi ve Eylül 2016'dan bu yana en düşük noktaya ulaştı. 

Hong Kong emlak sektörü için 2024'ün de zor geçmesi bekleniyor!

Hong Kong'lu emlak geliştiricileri, sürekli rtan finansman maliyetleri ve emlak piyasasındaki yavaşlamayla boğuşurken 2024 yılında da zorlu bir süreçle karşı karşıya kalmaya hazırlanıyor

Hong Kong'da oturulan konutların değeri tam 13 sene sonra geriledi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Hong Kong'da oturulan konutların değeri, en son 2008 Küresel Mali Krizinin etkilerinin hissedildiği 2009 yılında önceki seneye göre azalmıştı. Verilen bilgiye göre oturulan konutların değeri tam 13 sene sonra geriledi...

Evergrande hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Borç krizinde olan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen Çinli gayrimenkul şirketi Evergrande hisseleri Hong Kong borsası tarafından işleme kapatıldı.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında yeniden işleme açıldı!

Mali krizdeki Çin'in en büyük gayrimenkul şirketleri arasında olan Evergrande'nin hisseleri, Hong Kong Borsası'nda yeniden işlem görüyor.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong Borsası'nda işleme kapatıldı!

Mali krizdeki Çin'in en büyük gayrimenkul şirketlerinden olan Evergrande'nin hisselerinin, Hong Kong Borsası'nda işleme kapatıldığı açıklandı. Hisselerin neden işleme kapatıldığıyla ilgili ise bir açıklama gelmedi.

Hong Kong'da satılan konuta Asya piyasası için rekor fiyat!

Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde 82 milyon dolarlık fiyata alıcı bulan konut, Asya piyasası için rekor bir fiyatla satıldı.

Çinli gayrimenkul şirketi Kaisa Group'un Hong Kong Borsası'ndaki işlemleri durdu!

Çin'in borç krizindeki gayrimenkul şirketi Kaisa Group, vadesi gelen 400 milyon dolar tutarındaki borç tahvilinin faiz ödemesini gerçekleştirememesinden sonra Hong Kong Borsası'ndaki işlemlerinin durdurulmasını talep etti. 

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatıldı!

Çinli emlak şirketi Evergrande'nin borçlarının yeniden yapılandırılması çerçevesinde çalışmalar devam ederken şirketin hisseleri bugün Hong Kong borsasında işleme kapatıldı.

Hong Kong'ta konut krizi sebebiyle daireler küçüldü!

Çin'in önemli yerleşim birimlerinden Hong Kong'ta meydana gelen konut krizi nedeniyle daireler daha küçük inşa ediliyor. 

Kripto paraya bir fren de Hong Kong'dan geldi!

Binance, Hong Kong vatandaşlarının türev ürünlere olan erişimini kısıtladı. 

David Bowie’nin Manhattan'daki dairesi satıldı!

Efsane müzisyen David Bowie'nin Manhattan'da bulunan evi  16.8 milyon dolara satıldı.

David Duchovny, Central Park West'teki evini 7.5 milyon dolara satıyor!

Altın Küre Ödüllü, Amerikalı dizi - film oyuncusu ve X-Files yıldızı David Duchovny, Central Park West'te konumlanan lüks Manhattan evini 7.5 milyon dolar bedelle satıyor...

David Kong Haberi

David Kong

Amerika’nın uluslararası otel zinciri Best Western International (BWI)’ın dünya genelinde zincire üye yaklaşık 100 ülkede 4 binin üzerinde oteli bulunuyor. Türk turizminin son yıllarda dünya liginde elde ettiği başarıya paralel olarak, BWI zinciri, Türkiye’de büyüme kararı alarak, zincire yeni oteller eklemeyi hedefledi. BWI zincirinin İstanbul ağırlıklı olmak üzere, Türkiye genelinde 16 üye oteli mevcuttur. 


BWI zincirinin üst düzey yöneticileri, İstanbul’da buluştu 


Best Western International (BWI) tarafından, her yıl, yılda 2 kere CEO ve üst düzey yöneticilerin katılımı ile dünya toplantısı yapılıyor ve toplantı sırasında stratejiler belirlenirken, planlar yapılıp, hedefler konuluyor.  


BWI zinciri dünya toplantısını ülkemizde ilk kez, 8 ile 12 Mayıs tarihleri arasında, İstanbul’da gerçekleştirdi. BW Plus The President Hotel’de yapılan toplantıya, BWI CEO’su David Kong, BWI Başkanı Devang Amin’ın aralarında...