28 / 08 / 2024

Davut Özkılıç

Davut Özkılıç

Özkılıç Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Özkılıç tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Orkide Sokak'ta kuruldu.

Gaziosmanpaşa'da toprak kaydı, 30 ev boşaltıldı: Yeni evler verilecek!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da dün toprak kaymasından etkilenen kiracılar kiracı, ev sahipleri de ev sahibi olarak kalıcı evlerine geçecek. İstanbul Valisi Davut Gül, detayları açıkladı. 

İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı! Fahiş fiyatla ekmek satan 822 işletme tespit edildi!

Fahiş fiyatlarla ekmek satışı yapan işletmeler İstanbul Valiliğinin kıskacına takıldı. Valilik  822 işlenmenin tespit edildiğini ve ceza almaları için Ticaret Bakanlığına gönderildiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!

Tasarruf finansman sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul; Konya İl Tanıtım Günlerindeki standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ve İstanbul Valisi Davut Gül’ü ve Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ağırladı. İşte detaylar....

Ayr Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayr Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ayrangöl tarafından kuruldu.

Bakan Yerlikaya açıkladı: İstanbul’daki sel felaketinin ardından zarar tespitine ne zaman başlanacak?

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul’da yaşanan sel felaketinin ardından açıklama yaptı. Yerlikaya, İstanbul Valisi Davut Gül'ün koordinasyonunda, emniyet, jandarma, AFAD, İSKİ, itfaiye ve ilçe belediyelerinin ilgili araçlarıyla suların tahliyesinin sabaha kadar kesintisiz süreceğini ifade etti.

Emlak Konut GYO Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkanın yapı ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Avcılar Firüzköy 2.Etap'ta 231 konut ile 29 adet dükkan olacak şekilde 260 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatlarının alındığı belirtildi. 

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Gaziantep'teki hak sahibi depremzedelere konteynerleri teslim edildi!

Gaziantep Valisi Davut Gül yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden sonra şehirdeki evleri yıkık, acil yıkılacak, ağır ve orta hasar alan hak sahibi tüm depremzedelere konteynerlerinin teslim edildiğini dile getirdi.

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Köle tarafından kuruldu.

Zk Elve İnşaat Otomotiv Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zk Elve İnşaat Otomotiv Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zehra Kılıç tarafından kuruldu.

TOKİ Trabzon Düzköy 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Düzköy projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Düzköy 2022 sosyal konut projesi...

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nm Group İnşaat Sağlık Turizm Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Davut ve Necip Fazıl Aksoy ortaklığında kuruldu.

Davut Özkılıç Haberi

Davut Özkılıç

Özkılıç Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Özkılıç tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Orkide Sokak'ta kuruldu. 


Özkılıç Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri,  2) Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana...