07 / 07 / 2024

Değerlensin Yapı adres 

Değerlensin Yapı adres 

Değerlensin Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sezgin Doğan tarafından kuruldu.

1952'de Levent yapıldığında villalar ne kadara satılmıştı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, 1952'de Levent yapıldığında villaların ne kadara satıldığını açıklayarak, günümüzdeki fiyatlarla karşılaştırdı.

Vakıflar'dan Kocaeli'de bina yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 21 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık tarihinde yapılacak.

İhsan Çulhalık: Kentsel dönüşüm yalnızca depreme değil kasırga ve sellere de uygun yapılmalı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada dönüşümün sadece depreme değil, kasırga ve sellere de dayanıklı yürütülmesi gerektiğini söyledi. 

Kocaeli'de riskli yapıların belirlenmesi için binaların röntgenleri çekiliyor!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümde öncelikli bölgelerin belirlenmesi için 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'de, riskli yapıların belirlenmesi için binaların röntgenleri çekiliyor!

Zeytinburnu Merkezefendi'de 526 yapı dönüşecek! 

Zeytinburnu Merkezefendi'de 526 yapının kentsel dönüşümü için süreç başladı. İşte ayrıntılar...

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Homer Yapı, metrekare, beton kalitesi gibi olgularla hareket eden klasik konut sektörüne, hayat tarzı, bir arada huzurlu yaşam felsefesi ve koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramsal açılımlar getiren yeni bir faaliyeti başlattı.

MEB'den Ortaokul ve Lise Öğrencileri için Flaş Karar: İOKBS 3 Eylül'de Yapılacak!

MEB, Ortaokul ve lise öğrencileri için flaş bir karar aldı: 3 Eylül'de İOKBS yapılacak! Sınav saat 10.00'da ve tek oturumda gerçekleştirilecek. Detaylar için MEB'in açıklamalarını inceleyebilirsiniz.

Aile Bakanlığı ödemeyi yapıyor, ev sahibi de kiracı da başvurabiliyor! Para verilecek, jet hızıyla başvurun

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik destek ödemeleri devam ediyor. Aile Bakanlığı tarafından önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek bir ödemenin detaylarına ilişkin de bilgilendirme yapıldı. İşte hem ev sahiplerini hem de kiracıları ilgilendiren gelişmeler...

3 bin 4 bin 5 bin TL değil! Yapı Kredi de emekli promosyon miktarını açıkladı

Emeklilere vereceği promosyon tutarını açıklayan bankalardan biri de Yapı Kredi oldu. İşte Yapı Kredi tarafından verilecek promosyon miktarı.

2021'de satışı yapılan Hazine'ye ait taşınmazlar TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 2021 yılında satışı yapılan Hazineye ait taşınmazlara ilişkin soru önergesi verdi. 

Edirne’de 'Riskli yapı' raporu site sakinlerini mahkemeye taşıdı!

Edirne’de' riskli yapı' raporu, alan 4 bloklu siteden 3'ü apartmanda yaşayan vatandaşlar arasında anlaşmazlığa sebep oldu. Konu yargıya taşındı. 

Değerlensin Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değerlensin Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sezgin Doğan tarafından kuruldu.

Rize'de yeni yapılar kazıkla sabit tutulacak!

Rize'de deniz dolgusu üzerine inşa edilen ancak korozyon sebebiyle riskli halde olması sebebiyle yıkımı gerçekleştiren alanda ilk bloğun temeli atıldı. Bölgede inşa edilecek yeni yapılar kazıklarla sabitleştirilecek. 

Değerlensin Yapı adres  Haberi

Değerlensin Yapı adres 

Değerlensin Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sezgin Doğan tarafından kuruldu.

Değerlensin Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurt içinde ve yurt dışında her türlü özel ve kamu inşaat ve yapı taahhüt işlerinin yapımı ve buna bağlı olarak montaj ve bunların gereği olan teçhizatın alımı, projeler, etüd tahlil ve müşavirlik, kontrolluk ve diğer mühendislik hizmetleri ile inşaa işlerine bağlı taahhüt konuları şirketin faaliyetine dahildir. Şirket mevzuuna dahil işleri doğrudan doğruya veya taahhüt ettiği işleri taşoronlara yaptırabilir.Faaliyetini yürütmek için, taahhüt konusuna giren ve işleri için lazım olan makina, teçhizat malzeme ve diğer emtiayı dahilinden alır, inşa eder veya ettirir veya muvakkat ve kesin kabul senedi ile ithal eder;Her...