11 / 05 / 2024

DEİK İcra Kurulu Başkanı

DEİK İcra Kurulu Başkanı

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) İcra Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, Irak hükümeti tarafından iletilen dosyada ülkede yapılması istenilen 60 milyar doları aşan 120 proje bulunduğunu söyledi

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

Borsa sevdalılarına bir iyi bir de kötü haber!

Günün ilk yarısında yükselen borsa yatırımcıların gündemindeki yerini korurken Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda borsa sevdalılarına bir iyi bir de kötü haber verdi. İşte Mescioğlu'nun o paylaşımı...

İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu konut kredilerinde faizi düşürdü!

Barclays ve NatWest, konut almak isteyenler ve emlak yatırımcıları tarafından sevinçle karşılanacak bir gelişmeye imza attı. İngiltere’nin iki büyük finans kuruluşu, konut kredisi oranlarında önemli düşüşler yaptı.

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

7 milyon kiracının gözü Ekim'de açıklanacak pakette!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe gözlerin Ekim'de açıklanacak olan ve ilk konutunu alacak olanlara uzun vadede düşük faizli ev fırsatı sunacak olan pakete yöneldiğini söyledi. 

Tarım Kredi'de kırtasiye malzeme fiyatları çakıldı, onlarca üründe çılgın indirim var! 6-17 Eylül indirim kataloğu

Tarım Kredi Market 6-17 Eylül aktüel kataloğunu yayımlandı. Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri fiyatları çakıldı, ayçiçek yağında çılgın indirim var.

Aile Bakanlığı'ndan müjde gibi müjde! 2.354 TL peş peşe hesaplara yattı! Hemen e-Devlet`ten siz de şık diye alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından herkesi ilgilendiren bir son dakika açıklaması yapıldı. 2.354 TL peş peşe hesaplara yattı! Hemen e-Devlet`ten siz de şık diye alın! İşte bütün ayrıntılar...

Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

Altın fiyatları yılın son günlerinde yükselmeye devam ederken, ''Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

Kasko ve trafik sigortası yaptıracak araç sahipleri dikkat! 2023’te sizin için hem iyi hem de kötü haber var!

Birkaç gün içinde gireceğimiz 2023’te araç sahipleri için hem iyi hem de kötü haber geldi. Çünkü her şeyde olduğu gibi trafik sigortası ve kasko ücretlerine de zam var. Ancak o şartı yerine getirenler için bu iyi haber. Nasıl mı?..

Kripto para borsasında büyük kriz! İflas işlemleri resmen başladı

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance'in Kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Changpeng Zhao, FTX'teki erimenin tam etkisinin henüz hissedilmediğini ifade ederek, "kademeli" kripto krizi konusunda kullanıcılara uyarıda bulundu. FTX'ten bugün yapılan açıklamada ise şirketin ABD’de iflas süreci başlattı

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Konutta sıfır satışların payı son 10 senenin en düşük seviyesinde!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Türkiye’de toplam konut satışlarında sıfır tabir edilen yeni konutların payının 10 yılın en düşük seviyelerinde olduğunu söyledi.

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sonuçları açıklandı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasına göre, İkinci 500'ün üretimden net satışları, yüzde 77,5 artarak 191,1 milyar TL’den 339,2 milyar TL'ye yükseldi.

DEİK İcra Kurulu Başkanı Haberi

DEİK İcra Kurulu Başkanı

Yırcalı, DEİK'in düzenlediği ''Irak'ta Türk-Japon İşbirliği Forumu-Müteahhitlik ve Enerji Pazarı'' konulu forumda, Irak hükümeti tarafından iletilen dosyada ülkede yapılması istenilen 60 milyar doları aşan 120 proje bulunduğunu belirtti. 


Bu projelerin içerisinde hastane, metro, okul, havalimanı, altyapı, rafineri ve konut inşaatlarının yer aldığını kaydeden Yırcalı, ''Toplam 60 milyar doları aşan 120 projenin hayata geçirilmesi için Irak hükümeti yatırımcı arayışında. Bu projelerden pay almak isteyen Japon CEO'lar ise Irak'ta iş yapabilmek için Türk iş adamlarına ihtiyaç duyuyor. Türk iş adamlarının bölgedeki tecrübesi ve bilgi birikimi Irak'ta yapılması planlanan projeler için büyük önem taşıyor'' ifadelerini...