17 / 05 / 2024

Dem-Ka İnşaat adres

Dem-Ka İnşaat adres

Dem-Ka İnşaat Sanayi Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Demir tarafından kuruldu. 

Deprem uzmanından son dakika uyarısı: Orada 7'den büyük deprem olması kaçınılmaz! 

Karadeniz Teknik Üniversitesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Osman Bektaş, o bölgeyi işaret etti ve 7'den büyük depremin kaçınılmaz olduğuna dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Araç alacaklar dikkat: Fiyat yükselişleri kaçınılmaz! Şimdiden yüzde 2 ile yüzde 4 arasında artış var! 

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Başkanı Cengiz Eroldu, otomotiv sektörüne ilişkin yaptığı değerlendirmede fiyat artışlarının kaçınılmaz olduğuna dikkat çekti. İşre Eroldu'nun o açıklaması...

Dikkat! İstanbul depremi kaçınılmaz olacak! Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan kritik tarih açıklaması!

İstanbul'un önündeki depremin er ya da geç kaçınılmaz olacağını söyleyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan depremin tarihi ve şiddetiyle ilgili kritik açıklama geldi.

Kıdem tazminatı şartları değişiyor mu? Kıdem tazminatınızı nasıl alabilirsiniz?

Sosyal Güvenlik Uzmanı Melis Elmen, kıdem tazminatını alarak işten çıkmak isteyenlere yönelik bir takım önemli bilgiler verdi. Buna göre Kıdem tazminatı şartları neler? Kimler kıdem tazminatını alabiliyor? İşte merak edilem tüm sorulara yanıtlar haberde...

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatınız gasp ediliyor olabilir! İşverenlerden akılalmaz oyun!

Kötü niyetli işverenlerin işçilere oynadığı akılalmaz oyun ortaya çıktı. İşverenlerin işçinin aylığını 3-4 ay geciktirdiği ve arabuluculuk masasında aylık ödemesi yapılırken, ‘Hiçbir alacağım kalmamıştır’ diye imza attırılarak kıdem tazminatının gasp edildiği öğrenildi.

Emekli olup da çalışan EYT’liler kıdem tazminatı alabilecek mi? Kıdem tazminatını kimler alabilir, kimler alamaz?

EYT düzenlemesi kapsamında emekliliğe hak kazanıp da çalışmak zorunda olan milyonlarca insan var. Bu düzenlemeden yararlanarak emekli olan ancak kıdem tazminatlarını almadan çalışmaya devam edenler ise kıdem tazminatları haklarının ne olacağını merak ediyor.

İslam Memiş gram altın için kaçınılmaz son dedi! Peş peşe rakam verdi! Bakmayan bin pişman olacak!

Altın ve piyasa analisti İslam Memiş, gram altın için kaçınılmaz son dediği rakamı açıkladı. Bakmayan çok pişman olacak! 

Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin fiyat listesi araştırılıyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatlarının güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Dolarda ne fırtına ne de kasırga resmen kıyamet geliyor! Kaçınılmaz sonu Selçuk Geçer açıkladı! Hemen bakın!

Yatırımcıların en çok takip ettiği Piyasa Uzmanları arasında yer alan Selçuk Geçer, dolar kuru ile çok önemli açıklamalar yaptı. İşte dolardaki o kaçınılmaz son...

Çiğdem 34 İnşaat Emlak Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiğdem 34 İnşaat Emlak Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Çiğdem Sazcı tarafından kuruldu.

Elektriğe yeni zam kaçınılmaz. Resmi Gazete’de yayımlandı, faturalara mı yansıyacak?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı elektrik dağıtımı yapan özel şirketleri denetleme işinin özel şirketlere verme kararı aldı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, özel şirketlerden bu konuya ilişkin hizmet satın alınacak. Bu hizmetin bedelinin ise faturalara yansıması kaçınılmaz.

Dem-Ka İnşaat adres Haberi

Dem-Ka İnşaat adres

Dem-Ka İnşaat Sanayi Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Demir tarafından kuruldu. 

Dem-Ka İnşaat Sanayi Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi konusu:
Şirket Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Her Türlü Dahili Ve Hariciticaret İle İmalat-İnşaat Ve Taahhüt İşle Rinin Pazarlaması İmalat Ve İhracat İşleri. (Ana Sözleşmesinde Yazılı Diğer İşler.)

Dem-Ka İnşaat Sanayi Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi adres: Batı Mahallesi Hat Boyu Cad. No:48/30...