13 / 05 / 2024

demirdökümün yeni modelleri

demirdökümün yeni modelleri

DemirDöküm Üst Yöneticisi (CEO) Axel Busch, "Türkiye ısıtma pazarı çok önemli bir pazar, son yıllarda özellikle hızlı bir şekilde büyümesine devam ediyor, İngiltere'den sonra Türkiye Avrupa'da hızlı büyüyen en büyük ikinci ısıtma pazarı" dedi....

SGK resmen duyurdu! Emeklilik hayalleriniz suya düşebilir! Hemen hizmet dökümünüze bakın!

Emeklilik hakkı kazanmak için gün, prim ve yıl koşullarını yerine getirmek önemli. Fakat hizmet dökümünüzde yer alan bazı harf kodlamaları da emekliliğinizi etkileyebilir. Özellikle "S," "Ş," ve "K" gibi harfler, emeklilik müracaatınızın iptal edilmesine veya ertelenmesine neden olabilir.

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

SSK, 4A ve 4B’lilere emeklilik şoku! Tüm hayalleriniz tepetaklak olabilir! Hizmet dökümüne acil bakın!

Çalışanların emeklilik sürecinde kontrol etmeleri gereken bir nokta bulunuyor. Gün, prim, yıl şartını sağladığınızı düşünseniz bile emekliliği hak edemeyebilirsiniz. Hizmet dökümünüzdeki o ayrıntıya dikkat! İşte detaylar...

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

Çıkan EYT yasası ile birlikte milyonlarca vatandaş emekli olmaya hak kazandı. Nisan ayında ilk emekli aylıklarını alacak emeklileri korkutan bir uyarı geldi. SGK hizmet dökümünde ‘S, Ş, K’ harfleri yazanların emekliliği riske düşebiliyor.

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

EYT’nin Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşmasının ardından, EYT başvuruları başlamış durumda. SGK hizmet dökümünde bulunan bazı harfler ise EYT ile emeklilik hakkına sahip olan vatandaşları da ilgilendiriyor. Uzmanlar sigorta dökümünde bulunan S, Ş ve K harfleri için uyarıyor.

İşte büyük yıkımın nedeni! 500 binada tespit edilen korkunç gerçekler!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından inanılmaz bir gerçek ortaya çıktı. 500 binada incelemelerde bulunan bilirkişinin söyledikleri yıkımın ardındaki korkunç gerçeği ortaya çıkardı.

Hizmet dökümünüzde bu kodlar varsa emekliliğiniz tehlikeye girebilir! E devletinizi kontrol edin

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) meclisin açılmasını ve düzenleme ile ilgili detaylara sahip olmak istiyor. Emeklilik hayalini suya düşüren bi durum herkesi korkuttu. Hizmet dökümünde çıkan abzı haflerin anlamları herkesi e devletten araştırma yapmaya sevk etti.

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Demirdöküm 50 litrelik termosifon indirimde mi? Kaç TL? 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 4.400 TL’ye kadar alıcı bulan DEMIRDOKUM DT4 Titanium Digital 50lt Termosifon web’e özel fiyatıyla indirime girdi. Peki Demirdöküm termosifonun özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İndirimli fiyatı kaç TL’ye düştü?

Büyükçekmece'de 115 riskli yapının yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 115 riskli yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümü yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yeni bir metro projesiyle taçlandırdı. Proje bittiğinde, İstanbulluları Esenyurt’tan Kabataş’a aktarmasız bir şekilde 67 dakikada ulaştıracak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu'nun ilk harç dökümünü gerçekleştirdi.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece’de riskli 8 binanın yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece Belediyesi, olası İstanbul depreminde yıkılacağı tahmin edilen 8 binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

demirdökümün yeni modelleri Haberi

demirdökümün yeni modelleri



Busch, DemirDöküm Giresun Yetkili Satıcısı Öztekbaş AŞ'nin açılışı için geldiği Giresun'da AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin, yeni gazın yayılmasıyla ısıtma pazarında hızlı bir büyüme gösterdiğini söyledi.


Türkiye'deki pazarın büyümesinin DemirDöküm için önemli olduğunu, aynı zamanda Vaillant Grup için de çok önemli olduğunu belirten Busch, "Türkiye ısıtma pazarı çok önemli bir pazar, son yıllarda özellikle hızlı bir şekilde büyümesine devam ediyor, İngiltere'den sonra Türkiye Avrupa'da hızlı büyüyen en büyük ikinci ısıtma pazarı. O yüzden biz Türkiye'de yatırım yaptık. Vaillant grup olarak buradayız, yatırımı yapmaya devam ediyoruz, Ar-Ge'de, bayilerde, ürünlerde, her alanda yatırımlarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.


- "2013 DemirDöküm için iyi bir yıl oldu"


Busch, 2013 yılının DemirDöküm için iyi bir yıl olduğunu ve yeni ürünleri başarıyla pazara sunduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:


"Özellikle...