25 / 07 / 2024

Deniz Yatırım analisti Alper Akalın

Deniz Yatırım analisti Alper Akalın

Global Yatırım Holding A.Ş.'nin bağlı ortaklığı Global Liman İşletmeleri, Barselona limanını işleten Creuers şirketindeki payını yüzde 78.07' ye yükseltmek üzere ön protokol imzaladı...

Yunanistan’da  250 bin Euro’ya yatırım yapmak isteyen Türkler için son 6 ay

Yunanistan Golden Visa programında değişiklik yaparak, 250 bin Euro’luk alt limini yükseltti. Türkler için fırsatların hala devam ettiğini söyleyen,  77A Real Estate Athens’in kurucu ortağı Deniz Sevgür Siourounis, Yunanistan’da yatırım yapacakların bilmesi gerekenleri anlattı.

Yılbaşından bu yana en fazla getiri sağlayan 19 yatırım fonu!

Seçimlere artık sayılı günlerin kaldığı şu dönemde yatırım enstrümanları ile ilgili gelişmeler de pek çok kişi tarafından merak edilirken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden yılbaşından bu yana en fazla getiri sağlayan 19 yatırım fonunu açıkladı...

Bu hisselere yatırım yapanlar dikkat! İşte borsada bu hafta yatırımcısını üzen 10 hisse!

Seçimlere üç hafta kala yatırımcılar, yatırım enstrümanlarıyla ilgili araştırmalar yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisseyi açıkladı. 

Temettü yatırımında bu iki analize aman dikkat!

Son zamanlarda temettü yatırımı ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Peki temettü yatırımında nelere dikkat edilmeli? Piyasa analisti Umut Demir, X sosyal medya hesabında 2 analize dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev yatırımı mantıklı mı?

Deniz Jeoloğu ve Jeofizikçisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak sosyal medya hesabından konut yatırımına ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaptı. İşte Yaltırak'ın o paylaşımı...

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Tüzüner tarafından kuruldu.

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Ünlü analistten 28 Mayıs’taki seçime kadar yatırım yapmak isteyenlere tavsiye: ‘Gram altındaki bombaya bak sen!’

14 Mayıs’ta yapılan seçimlerin ikinci tura kalmasıyla herkes 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimlerini beklemeye başladı. Finans analisti İslam Memiş, 28 Mayıs’taki seçime kadar yatırım yapmak isteyenlere seslendi: “Sen tedbirini al, ondan sonra bekle.”

Delmar Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delmar Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Deniz Gürkan tarafından kuruldu.

Kripto paraya yatırım yapmak isteyenler dikkat! İşte cepleri dolduran o 5 altcoin!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda sular durulmuyor. Peki kripto paralar nereye gidiyor? İşte kripto analisti Valdrin Tahiri'nin son dakika açıklamaları...

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Lamer Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lamer Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Finci tarafından kuruldu.

Tepe Emlak Yatırım, İDO’nun ticari alanlarını kiralayacak!

25 senelik tecrübesiyle gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşları arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (İDO) terminal ve gemilerindeki ticari alanların kiralama hizmetlerini üstlendi.

Deniz Yatırım analisti Alper Akalın Haberi

Deniz Yatırım analisti Alper Akalın


Global Liman Barselona limanını işleten Creuers'teki payını yüzde 78'e yükseltmek için protokol imzaladı.


Global Yatırım Holding'in bağlı ortaklığı Global Liman İşletmeleri, Barselona limanını işleten Creuers şirketindeki payını yüzde 78.07'ye yükseltmek üzere ön protokol imzaladı.


Global Liman İşletmeleri halihazırda Kuşadası, Antalya ve Bodrum'da yolcu limanı işletiyor. Global Liman geçen yıl dünyanın ikinci büyük yolcu gemisi işletmecisi Royal Caribbean Cruises ile birlikte Creuers şirketinde yüzde 43 hisse almıştı.


Global Yatırım Holding'in KAP'a yaptığı açıklamaya göre 1.8 milyon yolcu kapasite ile Avrupa'nın en büyük yolcu limanı olan Barselona limanını işleten Creuers del Port de Barcelona, aynı zamanda Malaga limanını işleten şirketin çoğunluk, Singapur limanını işleten şirketin ise azınlık hisselerine sahip. Açıklamada Creuers'teki hisselerin ne bedelle alındığı ve finansman hakkında bilgi yer almadı.

       ...