02 / 05 / 2024

DenizBank İTÜ işbirliği

DenizBank İTÜ işbirliği

DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği neticesinde tasarlanan, İstanbul Ticaret Odası’nın desteklediği ‘Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı’ kapsamında bu alanda uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı hayata geçiri

DenizBank İTÜ ile kentsel dönüşümde işbirliği yapıyor!

Sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetler ile sektöründe farklılaşan DenizBank, İstanbul Ticaret Üniversitesi ile ‘Kentsel Dönüşüm’ alanında işbirliği gerçekleştiriyor.

Kira krizine çözüm önerisi: Şişen fiyatları indirmek vergilendirmeyle olur!

Türkiye'de son iki senede kira fiyatları uçtu. Şişen kira fiyatlarının dengeye oturması için öneride bulunan Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkanı Av. Mehmet Bülent Deniz, yüksek vergiye dikkati çekti. 

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal İşçi tarafından kuruldu.

TÜSEDAD, 1 litre çiğ süt en az 15 lira 72 kuruşa satılmalı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), çiğ süt için talebini açıkladı. TÜSEDAD 1 litre çiğ sütün en az 15 lira 72 kuruşa satılmasını belirtti.

Kiralar 5 yılda yüzde 900'e yakın arttı: Tüketici Birliği çözüm önerilerini paylaştı! Ev sahiplerine yüksek vergi...

Kiralık ev fiyatlarındaki fahiş artışlar, ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkları resmen kriz haline getirdi. Tüketici Birliği Federasyonu çözüm önerilerini sıraladı. İşte ayrıntılar...

Mutfaklara resmen ateş düştü! İşte son dakika Aygaz, İpragaz, Bizimgaz Eylül 2023 fiyatları!

Tüp fiyatlarında yaşanan güncellemeler pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. Peki güncel tüp fiyatları ne kadar? İşte son dakika Aygaz, İpragaz, Bizimgaz Eylül 2023 fiyatları...

2023-2024 Üniversite yılı ne zaman başlıyor? İşte açılış tarihleri!

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimini güncelleyerek derslerin başlama tarihini açıkladı. Bu güncelleme, YKS tercih yerleştirme sonuçlarına göre bir yükseköğretim programına hak kazanan öğrencilerin üniversite kayıt işlemlerinin ardından geldi.

Oğuz Cem Çelik ne zaman doçent oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İş GYO’da hangi alanda çalışmalar yapıyor?

Oğuz Cem Çelik kimdir? Kaç senesinde ve nerede okudu? Hangi üniversitede misafir profesör olarak görev aldı? İş GYO’da ne iş yapıyor? İşte Oğuz Cem Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Başkan Şahin: ‘Onaysız işlemlerden banka sorumludur’

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, onaysız işlemlere ilişkin açıklama yaptı. Şahin, müşterinin onayı dışında yapılan işlemler nedeniyle meydana gelebilecek tüm zarardan bankanın sorumlu olduğunu söyledi.

Nihayet beklenen gün yaklaştı! İşte doğalgaz faturalarında indirimin olacağı tarih

Doğalgaz indirimi için heyecanlı bekleyiş başladı! 20 Nisan 2023 tarihi sonrası doğalgaz faturalarında olması kuvvetle muhtemel indirim haberleri vatandaşı mutlu etti. İşte konu ile ilgili detaylar.

Bayram kredilerinde rekabet kızıştı! İşte banka banka bayram kredileri ve faiz oranları!

Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala bankalar kesenin ağzını açtı. Bankalar, bayram öncesi tüketicilerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla peş peşe kampanyalarını duyururken, 50 bin lira ile 70 bin lira arasında değişen ihtiyaç kredilerinde faiz oranları bankadan bankaya değişiyor.

Aman dikkat Tüketiciler Birliği uyardı! Bunu yapan görürseniz CİMER'e şikayet edin

Türkiye'yi sarsan depremin akabinde yaralar sarılmaya çalışılırken bu durumu farklı kullananlar da var. Bazı sigorta şirketleri sanki yasalmış gibi göstererek,  deprem riskini bahane ederek kasko yapmaktan kaçınıyorlar. Tüketiciler Birliği Başkanı Mahmut Şahin önemli bilgiler açıklayarak uyardı.

Tüketiciler Birliği'nden deprem riski bahanesiyle kasko yapmayan sigorta şirketlerine kritik uyarı!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, depremden etkilenen 11 şehir dışında da araç ve konut için kasko yaptırmak isteyenlerin bazı sigorta şirketleri tarafından "deprem riski" bahanesiyle geri çevrildiğini dile getirdi.

Sltr İnşaat Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sltr İnşaat Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Tarakçı tarafından kuruldu.

DenizBank İTÜ işbirliği Haberi

DenizBank İTÜ işbirliği

DenizBank ve İstanbul Ticaret Üniversitesi ‘Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Eğitim Programı’ için güç birliği yaptı


DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği neticesinde tasarlanan, İstanbul Ticaret Odası’nın desteklediği ‘Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı’ kapsamında bu alanda uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı hayata geçiriliyor.


DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark: “Türkiye’nin dört bir yanında başarıyla hayata geçirdiğimiz kentsel dönüşüm projelerinde sahip olduğumuz bilgi birikimini, ülkemizin saygın üniversitelerinden İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliğinde eğitim programına taşıyoruz. Kentsel Dönüşüm uygulamalarında fark yaratacak, bu alanda uzmanlaşma fırsatı sağlayacak özel bir eğitim modelini hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. İşbirliğimizin hayırlı olmasını diliyorum.”

İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Baz: ’’ Önümüzdeki 20 yıl sosyal ve ekonomik hayatımızda rol alacak olan kentsel dönüşüm konusunda kendini geliştirmek...