15 / 05 / 2024

denizli Eşeler Barajı

denizli Eşeler Barajı

Burdur ve Denizli'de bulunan Eşeler Barajı, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma-Yıkıma-Eleme Tesisi ve Beton Santrali Entegre Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 4 Şubat 2016 günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

AFAD peş peşe sıraladı: İstanbul depremini en çok o ilçeler hissedecek! Adalar, Bakırköy, Üsküdar, Esenyurt...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı raporu İstanbul'da olası bir depremde hangi ilçelerin daha çok zarar göreceğini peş peşe sıraladı. İşte İstanbul depreminde en çok hasar alacak o ilçeler...

Olası İstanbul depremi en fazla 7.6 büyüklüğünde olacak! Megakentte zemini sağlam ilçeler peş peşe açıklandı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika deprem açıklaması geldi. Olası İstanbul depremi en fazla 7.6 büyüklüğünde olacak! Megakentte zemini sağlam ilçeler peş peşe açıklandı! 

7.6'lık İstanbul depreminde neler olacak? Hangi ilçe kaç şiddetinde sarsılacak? İşte 10 şiddetinin hissedileceği ilçeler

Türkiye'nin 11 ilinde yaşanan büyük yıkımın ardından, deprem riski yeniden gündem oldu. Peki 7.6'lık İstanbul depreminde neler olacak? Hangi ilçe kaç şiddetinde sarsılacak? İşte 10 şiddetinin hissedileceği ilçeler

TOKİ'den Denizli'ye tam 1.709 konutluk 5 yeni proje geliyor! Tarihler peş peşe açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli'de 1.709 konutluk 5 yeni proje inşa edecek. TOKİ Denizli projesi için tarihler peş peşe açıklandı... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

Abdullah-Selin Denizli Burnaz çifti İzmir'e taşındı!

Abdullah-Selin Denizli Burnaz çifti radikal bir karar alarak Egenin incisi İzmir'e yerleşti...

TOKİ'den Denizli Güney'e 118 yeni konut!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 9 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Denizli Akdere Barajı'nın yapımı için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, kentin geleceği için hayati öneme sahip olacak Acıpayam Akdere Barajı'nın yapımı için düğmeye bastı. 

Mudanya Yalıçiftlik Barajı'nın inşaatı tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımına başlanılan Mudanya'daki Yalıçiftlik Barajı'nın inşaatı tamamlandı. Temelden 36,5 metre yüksekliğe sahip barajın 2019 yılında bitirilmesi planlanıyor.

Denizli Acıpayam'da baraj yapılacak mı?

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Acıpayam Sırçalık Mahallesi'ne baraj yapılması talebini meclis gündemine taşıdı..

Antalya Gökçeler Barajı tamamlandı!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yapımına 2011 yılında başlanan Gökçeler Barajı tamamlandı. Barajda derivasyon tüneline son beton blok konarak su tutma işlemi başladı.

denizli Eşeler Barajı Haberi

denizli Eşeler Barajı

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Burdur İli, Karamanlı ve Denizli İli, Acıpayam İlçesi'nde ''Eşeler Barajı, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma-Yıkıma-Eleme Tesisi ve Beton Santrali Entegre Projesi'nin Yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılım Toplantısı'' yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Burdur Horozköyü, Köy Kahvesi

Toplantı Adresi: Burdur Horozköyü

Toplantı Tarihi: 04.02.2016 

Toplantı Saati:...