07 / 07 / 2024

denizlide satılık ilanları

denizlide satılık ilanları

Denizli Defterdarlığı Kumsıkı Mahallesinde yer alan 2 adet arsa niteliğindeki taşınmazı 29 Ağustos 2014 tarihinde saat 11:00 ile 11:30 arasında ihaleye çıkarıyor..

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: 1 TL’ye satılık ev...

Ticaret Bakanlığı, "1 TL'ye satılık ev" başlığıyla daha çok alıcı çekmek için çok düşük fiyat veren ilanlar için düğmeye bastı, böylece satılık konutları 1 liraya koyan reklamlara da son verildi.

Satılık konut ilanlarının arka yüzü! Gerçek düşüş daha sert! İstanbul'da ev fiyatları dolar bazında yüzde 20 düştü!

Sahibinden.com'daki verilere göre İstanbul genelinde satılık ev fiyatlarının dolar bazında yüzde 20 düştüğünü söyleyen yatırımcı Bora Özkent, ilan fiyatlarının arka yüzünden bahsederek gerçek düşüşün daha sert olduğunu açıkladı.

1939'da Fatih'te iki katlı ev yüzde 8.5 faiz, 8 yıl taksitle satılık!

1939 yılında Emniyet Sandığı ilanları arasında Fatih'te iki katlı dört odalı bir evin 8,5 faiz ve 8 yıl taksitle satılık olduğu yazılmış.

Adalar'da satılık ev patlaması! Her sokakta en az bir ilan var!

Adalar'da son zamanlarda satılık ev ilanları dikkat çekiyor. Hemen hemen her sokakta bir ilan var. Peki Adalılar neden evlerini satıyor? 

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı

Artan kiralar ve fiyatlar nedeniyle ev hayali kuranların sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konut piyasasındaki durgunluk sürerken konut ilanlarındaki rakamlarda da gerileme başladı. Satış süreleri uzarken, fiyatlar da düşüşe geçti. Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı.

Sahte ev ilanları bir bir siliniyor! 3 sitede silinen satılık konut ilanı sayısı 15 bin oldu! 

İlan sitelerine gelen düzenleme sonrası sahte ilanlar peş peşe siliniyor. Açıklanan rakamlara göre, 3 sitede silinen satılık konut ilanı sayısı 15 bin oldu. İşte ayrıntılar...

Tatilin yeni gözdesi karavanlar oldu! Satılık karavan ilanları bu yıl yüzde 68 arttı!

Karavan tatili çeşitli rotalarla farklı yerleri keşfetme imkânı sağlarken, doğada özgür bir şekilde dilediğince tatil yapmak isteyenin de karavanlara olan ilgileri artıyor. Satılık karavan ilanları da yüzde 68 arttı...

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Bankalardan 100 bin TL'ye satılık daireler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Türkiye İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarıyor.

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

denizlide satılık ilanları Haberi

denizlide satılık ilanları

Denizli Defterdarlığı Kumsıkı Mahallesinde yer alan 2 adet arsayı  1 milyon 908 bin TL bedelle satıyor. Arsaların satışı 29 Ağustos 2014 tarihinde saat 11:00 ile 11:30 arasında olacak.


Satışı açık teklif usulüyle gerçekleşecek olan arsa niteliğindeki taşınmazların ihalesi Denizli Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü makam odasında gerçekleşecek.


İhale İlanı


T.C DENİZLİ DEFTERDARLIĞINDAN İLAN


1 nolu taşınmazın;


Mahallesi: Kumsıkı


Pafta: M22a11c4a-4b


Ada No: 199


Parsel: 1


Yüzölçümü: 4.224,00


Hazine Payı: Tam


İmar Durumu: Sanayi Bölgesi


Fiili Durumu Bedeli: Boştur



2 nolu taşınmazın;


Mahallesi: Kumsıkı


Pafta: M22a11c4c


Ada No: 199


Parsel: 3


Yüzölçümü: 5.312,00


Hazine Payı: Tam


İmar Durumu: Konut dışı kentsel çalışma alanı


Fiili Durumu Bedeli: Kullanılmamaktadır. Üzerinde bakımsız vaziyette 5 adet eyitn ağacı vardır.


1- Aşağıdaki tabloda yer alan taşınmazların satış ihaleleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile 29.08.2014 tarihinde aşağıda belirtilen saatlerde yapılacaktır. 

2- İhaleler, Denizli...