29 / 04 / 2024

Deprem haftası görüşmeleri

Deprem haftası görüşmeleri

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, 1-7 Mart Deprem haftası kapsamında deprem haftasına ilişkin görüşlerini açıkladı. Karadeniz, 6,5 milyon çürük yapının hızlıca dönüşmesinin gerektiğini belirtti.

Prof. Dr. Naci Görür bölgeyi yine uyardı! Balıkesir'deki deprem sonrası 7'lik deprem uyarısı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Balıkesir'de yaşanan son depremden sonra açıklamalar yaptı. Buna göre, Görür tarih vererek geçmişteki depremleri işaret ederek  deprem faaliyetlerinin belirli periyotlar ile tekrarlandığına da dikkat çekerek uyardı.

Prof. Dr. Naci Görür'den o şehre uyarı: 7'nin üzerinde deprem görülebilir!

İzmir’de gerçekleştirilen deprem konulu konferansa katılım sağlayan Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Anadolu coğrafyasının faylarla çevrili olduğuna değinereki “İzmir’de yalnızca deniz içersiinde değil her yerde faylar var.” diyerek önemli uyarılar yaptı.

Prof. Dr. Naci Görür bu kez ezber bozdu: Deprem beklemediği yerleri açıkladı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür bu kez ezber bozdu ve deprem beklemediği bölgeleri açıkladı. İşte Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür'ün o açıklamaları...

Prof. Dr. Naci Görür'den 3 il için deprem uyarısı: Şimdi sıra...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada Tunceli, Bingöl ve Erzincan'a yönelik deprem uyarısı yaptı. Naci Görür ayrıca açıklamasında geçmişte olan 7.2 büyüklüğündeki depremi işaret ederek fayın periyodunu doldurduğunu kaydetti. 

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Kahramanmaraş'tan Hakkari'ye kadar olan şehirlerde deprem riski çoğaldı! Naci Görür, il il uyardı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş'tan Hakkari'ye kadar olan şehirlerde deprem riskinin yükseldiğine dikkat çekti ve il il uyarılarda bulundu. İşte Görür'ün o açıklaması...

Prof. Dr. Naci Görür'den o şehir için yeni uyarı geldi: 7 ve üzeri deprem olabilir!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den bir uyarı daha geldi. Naci Görür açıklamasında "Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir." dedi.

Deprem uzmanı Övgün Ahmet Ercan korkuttu! Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var! İkinci 6 Şubat mı geliyor?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bugün 4,1 şiddetinde deprem oldu. Paniğe neden olan depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama geldi. Ercan ''Türkiye'de Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var'' dedi.

Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi açıklaması: Kesinlikle 7'den büyük deprem olacak!

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi açıklaması geldi. Görür "İstanbul’da kesinlikle 7’den büyük bir deprem olacaktır" dedi. 

Prof. Dr. Naci Görür'den 7 şiddetinde deprem uyarısı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu fay hattının her an 7 ve üzeri bir deprem üretebileceği uyarısını yaptı. Naci Görür, "Süre doldu" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! 7 ve üzerinde bir deprem olması işten değil...

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen konferansta konuşan Prof. Dr. Naci Görür, "Türkiye’nin hemen hemen her bir tarafı ileriki zamanlarda deprem üretecek nitelikte bulunmaktadır. Türkiye’nin herhangi bir yerinde bir gece uyandığımız zaman 7 veya üzerinde bir deprem olması işten d

Asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor. Hükümet tarafı işçi ve işveren heyetiyle bugün saat 14.00'te bir araya gelecek. Görüşmelerde yol haritası belli olacak ve yapılan çalışmalar paylaşılacak.

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Deprem haftası görüşmeleri Haberi

Deprem haftası görüşmeleri

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, 1-7 Mart Deprem haftası kapsamında deprem haftasına ilişkin, ''Türkiye, deprem kuşağında yer almasıyla deprem konusunda riski yüksek ülkelerden biri. Bu nedenle de 1-7 Mart tarihleri deprem haftası olarak anılıyor ve bu hafta içinde insanların depreme karşı bilinçlendirilmesine yönelik etkinlikler düzenleniyor. Türk halkının depreme karşı bilinçlenmesinin 6,5 milyon çürük yapının hızlıca dönüşebilmesi için büyük önem taşıdığını vurgulayan Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz şöyle devam ediyor: “Türkiye’nin bir numaralı gündem maddesi deprem ve depreme dayanıklı yapı stokunun hızla arttırılması olmalı. Çünkü bu gerçeğin izinde hareket ederek kaliteli yapı stoku oluşturamazsak olası bir depremde binlerce insanımızı kaybetme ihtimalimiz var. Bu ihtimali bertaraf etmenin yolu da halkımızın deprem konusunda bilinçlenmesi ve çürük binalarının dönüşümü...