30 / 04 / 2024

deü hastanesi yurt tahsisi

deü hastanesi yurt tahsisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde gece gündüz demeden koronavirüs salgını sebebiyle çalışan sağlık çalışanları için İzmir'de bir yurt kiralamıştı. Ancak üniversite rektörlüğünün belediyenin sağladığı bu hizmeti geri çevirdiği ileri sürüldü...

Yurt dışından getirilecek elektronik eşyaların bandrol bedellerinde değişiklik yapılmadı...

Yurt dışından getirilecek olan elektronik eşyaların bandrol bedellerinde değişikliğe gidilmediği açıklandı. Bu kapsamda konu ile ilişkin kararda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte haberin detayları...

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların yönünü değiştirdi! Parası olan yurt dışına gidiyor...

Yurt dışı inşaat firmalarının acenteleri, Türkiye'de gayrimenkul piyasasında yaşanan fiyat yükselişi ve durgunluğu fırsat bilerek parası olan yatırımcıları yurt dışına çekmeye başladı.

Milli Emlak Kayseri'de taksitle yurt satacak!

Kayseri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yer alan yurdu satışa çıkardı. Söz konusu yurdun satış ihalesi 9 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı! Hem öğrencilere hem ailelerine şok!

Üniversite tercihlerinin başlamasının ardından, yurt ve konut sektörü de yeniden hareketlendi. Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı. İşte ayrıntılar...

Yeni açıklandı! Yerli otomobil Togg’a dünyadan talep yağıyor!

ABD'de görücüye çıkan ve Türkiye’nin yerli mobilitede geldiği son teknolojinin şaheseri sayılan Togg’a sadece yurt içinden değil, yurt dışından da çok önemli talep geldiği bildirildi.

Kira fiyatları aldı başını gitti! Artık kiralık ev ve yurt bulmak imkansız hale geldi! Türkiye’de il il kira fiyatları

Türkiye’de YKS sonuçlarının açıklanması ile birlikte milyonlarca öğrencinin bir numaralı sorunu barınma ihtiyacı oldu. Öğrenciler, artan kira ve yurt fiyatları ile birlikte kalacak bir yer bulmakta oldukça zorlanıyor. Peki Türkiye’de il il kira fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

Pera Proje Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pera Proje Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Emel Yurtöğren tarafından kuruldu.

Nef, ABD'de markalı arsa projesi için düğmeye bastı!

Erden Timur, uzun zamandır sadece yurt içinde değil yurt dışında da yine markalı konut projeleri hayata geçiriyor. Fakat bugüne kadar hiç markalı arsa işine adım atmamıştı. Timur, yurt dışında markalı arsa projesi için harekete geçti.

Rize'de deniz doldurularak şehir hastanesi inşa edilecek!

Rize’de havalimanı ve lojistik liman projelerinin ardından denize dolgu yapılarak üzerinde şehir hastanesi yapılması amacıyla proje hazırlandı. Proje için Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporu 'gerekli değil' kararı alındı, imar planı da askıya çıkarıldı.

Ev kiralarına ve yurt fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Kovid-19 salgını öncesinde 900 Türk Lirası olan konutların fiyatı 3 bin Türk Lirası'na kadar yükseldi. Öğrencilerin tamamı salgın sürecinde evleri ve yurtları boşaltırken şimdi döndüklerinde ne ucuza konut ne de boş yurt bulamıyor.

İzmir'de Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşa ediliyor!

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin inşaatı yüzde 30 oranda tamamlandı. 

Titanic Otel yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor!

Türkiye'de 8, yurt dışında 3 otelle faaliyetlerini sürdüren Titanic, Avrupa yatırımlarına hazırlanıyor. Grubun şu anda Almanya'da otel inşaatları aralıksız devam ediyor. 

İnşaat sektöründe yurt dışı atağı!

Workindo CEO'su Erhan Kocabaş, Dünya Gazetesi'ndeki köşesinde ''2021’de umut yurt dışı projelerinde'' konulu yazısını kaleme aldı...

deü hastanesi yurt tahsisi Haberi

deü hastanesi yurt tahsisi


Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de sağlık personeli corona virüsüne karşı büyük fedakarlıklar ile görev yapıyor. Birçok kentte, sağlık personelinin evden işe gidiş-geliş yolunda yorgunluk yaşamaması ve zaman yitirmemesi için, görevli olduğu hastane yakınında konaklayabileceği oteller kiralanıyor. Ayrıca birçok sağlık personeli, ailelerini riske atmamak için de eve gitmek yerine, otellerde konaklamayı tercih ediyor.

Sözcü'den Gökmen Ulu'nun haberine göre; İzmir Büyükşehir Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde gece gündüz demeden koronavirüs salgını sebebiyle hasta olan insanlara yardım etmeye çalışan sağlık çalışanlarının daha iyi şartlarda dinlenmesi için İzmir'de bir yurt kiralamıştı. Ancak üniversite rektörlüğü belediyenin sağladığı bu hizmeti geri çevirdi.

VALİLİK OTELİ TAHSİS ETMEDİ, BELEDİYE YURT KİRALADI

Konaklama sıkıntısı olduğu ileri sürülen merkezlerden biri, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ydi.

İzmir Büyükşehir...