08 / 05 / 2024

devler kupası ligi

devler kupası ligi

D-Smart’ın Türkiye’ye getirdiği ‘Devler Ligi Kupası’ bu hafta sonu da Trump Towers Mall'da sergilendi...

Emekliler Ligi’nde Norveç birinci sıradayken Türkiye kaçıncı sırada?

Ülkemizdeki emekliler gelir bakımından dünyada sonuncu sırada yer alırken, yaşam kalitesi açısından da sadece Hindistan’ı geçebildi. Paylaşılan detaylara göre Türkiye ‘Emekliler Ligi’nde 2018 yılından bu yana sürekli olarak geriliyor.

Şampiyonlar Ligi finalinde turistler ortalama 323 euro harcadı!

Ödeme teknolojisi şirketi Mastercard, turistlerin Türkiye'deki harcamalarını raporladı. Şampiyonlar Ligi için Türkiye'ye gelen turistlerin ortalama 323 euro harcadığı belirlendi.

İstanbul Havalimanı'nda 'Şampiyonlar Ligi Finali' rekoru 

İstanbul Havalimanı'nda bugün  toplam bin 749 uçuş ile Türk sivil havacılık tarihinde tüm zamanların hava trafik rekoru kırıldı. Aynı zamanda havalimanı, Manchester City-Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen 214 özel jeti de ağırladı. 

Şampiyonlar Ligi finali İstanbul’a tam 75 milyon Euro kazandıracak!

10 Haziran’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanacak 2023 Şampiyonlar Ligi Finali, İstanbul’a yaklaşık 75 milyon Euro gelir sağlayacak. Gelecek turistler tarafından gerçekleştirilecek harcamaların yüzde 80'inin kart ile yapılacağı tahmin ediliyor. 

İstanbullulara Müjde: UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Günlerinde Ulaşım Ücretsiz!

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar, UEFA Şampiyonlar Ligi Final Mücadelesi kapsamında 9-11 Haziran tarihleri arasında toplu taşımayı ücretsiz olarak kullanabilecek. İşte ayrıntılar...

Şampiyonlar Ligi finali İstanbul’a tam bu kadar gelir getirecek!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ana sponsoru olan Mastercard ve ödeme sisteminin en büyük aktörlerinden Garanti BBVA Ödeme Sistemleri 10 Haziran tarihinde oynanacak finalin Türkiye’ye ekonomik açıdan katkısını hesapladı. Yapılan hesaplamaya göre, İstanbul’a tam 75 milyon euro gelecek!

Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul’a getirisi ne kadar olacak? Konuşulan rakamlar dudak uçuklattı!

UEFA Şampiyonlar Ligi finali 10 Haziran tarihinde İstanbul’da oynanacak. Spor ekonomisti Tuğrul Akşar, finalin İstanbul’a getirisine ilişkin, “60 bin taraftar gelir. İstanbul yaklaşık 150 milyon Euro (3.1 milyar TL) kazanır” şeklinde konuştu.

FIFA Dünya Kupası  resmi akıllı telefonu olmuştu! Vivo V25 Kaç TL? 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Vivo V25 cep telefonuna ilgi Dünya Kupası’nın resmi akıllı telefonu olmasının ardından patlama gerçekleşirdi. Peki Vivo V25’in özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte o detaylar…

A101’den Coca-Cola Zero alan Dünya Kupası’na gidiyor! O bilet cebinize nasıl gelir?

Katar’da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’nı stadyumda izlemek ister misiniz? Özellikle sporseverlerin ilgisini çekecek bir kampanya haberi geldi A101’den…  A101 mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L ürün alan 60 şanslı kişi, Katar'da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’na gidip maç izleyecek.

A101’den Coca-Cola Zero Sugar al, Dünya Kupası’nı Katar’da tribünden izle! Detaylar haberde!

A101 zincir mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L alan şanslı 60 kişi Katar’da düzenlenecek Fifa Dünya Kupası’na katılma hakkı elde edecek. İşte kampanya detayları!

Türk Hava Yolları, Şampiyonlar Ligi’ne sponsor olan dünyadaki ilk havayolu şirketi…

Futbolseverler, her yıl büyük bir merakla UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki maçları izlemeyi bekler. 2023 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi finali de 10 Haziran’da İstanbul’da yapılacak. Şampiyonlar Ligi’nin sponsoru Türk Hava Yolları (THY) oldu. Böylece  Türk Hava Yolları UEFA Şampiyonlar Ligi’ne sponsor ola

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Kristal Plus 'Trophy Kupası' ödülünü kazandı!

Türkiye’nin lider gayrimenkul firması Kristal Türkiye’nin tüm ofisleri içinde 2. Çeyrek Toplam Ciro Şampiyonu Bursa ofisi Kristal Plus Gayrimenkul olarak "Trophy Kupası" ödülünü kazandı. 

devler kupası ligi Haberi

devler kupası ligi


Futbol severlerin yanı sıra D-Smart’ta yayınlanan, bildiğimizi sandığımız mesleklerin ilginç detaylarına, bilinmeyen yönlerine dikkat çekip her mesleği yeniden keşfetmemizi sağlayan “Ayça Şen İle Ortaya Karışık” programının sunucusu Ayça Şen de ünlü kupayı merak edip fotoğraf çektirenler arasındaydı.


Avrupa dışındaki ülkeler dahil olmak üzere toplam 70 ülkede ve 40 dilde yayınlanan; Türkiye’de sadece D-Smart’ın Smart Spor/HD ve Smart Spor 2/HD kanallarında izlenebilen UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ünlü kupası Kanyon’dan sonra bu hafta sonu Trump Towers Mall'da meraklılarıyla buluştu. 


Messi’den Mourinho’ya, Drogba’dan Iniesta’ya, Sneijder’den Guardiola’ya dünyanın en ünlü futbol adamlarının kaldırdıkları kupayı yakından görmek isteyen futbol severler, Trump Towers Mall'da D-Smart standına akın etti. 

D-Smart’ta yayınlanan “Ayça Şen ile Ortaya Karışık” programı sunucusu ve sevilen radyo programcısı Ayça Şen de, sergilenen UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası...