03 / 05 / 2024

devri tatil fırsatı

devri tatil fırsatı

Sky Tower Hotel projesi, E7 Grup tarafından Batı Karadeniz Akçakoca ’da inşa edildi. 2 sene önce tamamlanan projede İslami şartlara uygun tatil seçeneği sunuluyor.

Erken rezervasyonda geri sayım başladı! Bodrum, Fethiye, Kemer’de otellerde yüzde 50 indirim fırsatı!

Erken rezervasyon döneminin aralık ayına çekilmesiyle birlikte daha ucuza tatil yapmak isteyenler şimdiden otel aramalarına başladı. Turizmciler, bu fırsatı değerlendirerek şimdiden rezervasyon yaptıranların, yüzde 50’ye varan oranlarda indirimden yararlanabileceğini belirtiyor.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde yüzde 50 indirim fırsatı!

Master Sonsuz Tatil Köyü Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Master Sonsuz Tatil Köyü'nde yüzde 50 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Master Sonsuz Tatil Köyü projesi Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Peroje 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Master Sonsuz Tatil Köyü'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Master Sonsuz Tatil Köyü ile ilgili detaylar...

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Gençlere Bedava Tatil Fırsatı! Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Seyahatsever Projesi İle Hangi Detaylar Sunuluyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gençlere bedava tatil yapma fırsatı geldi. Bakanlık tarafından başlatılan Seyahatsever Projesi 10 Temmuz’da başlayacak. Bedava tatil fırsatı sunan bu projeye 18-30 yaşındaki gençler başvuru yapabilecekler. İşte Gençlik Spor Bakanlığı’nın Seyahatsever Projesi detayları…

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da dev yaz fırsatı: Vade farksız 4 bin 500 TL taksitle devre mülk alabilirsiniz!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Babalar Günün'de yüzde 5 indirim fırsatının yanı sıra, merakla beklenen yaz kampanyası da başladı. İşte ayrıntılar...

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Tatil planlarını kiralık araç ile yapacaklar için inanılmaz bir fırsat var. Eğer tatile çıkmadan önce erken rezervasyon yaparsanız ödeyeceğiniz fatura yarı yarıya azalıyor. Nasıl mı ? İşte detaylar.

Kurban Bayramı’nda tatile çıkacaklara Tatilsepeti'nden yüzde 50 indirim fırsatı!

Yoğun bir iş temposu ve uzun kış günlerinin ardından keyifli bir tatili hak ettik. Ancak otel ve uçak fiyatlarındaki astronomik fiyat artışları düşünülürse tatil hayalini gerçekleştirmek o kadar da kolay değil. Tatilsepeti ise tatilcilere çeşitli otellerde yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT'lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT'liler hemen bu fırsata göz atın!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT'lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT'liler hemen devremülk sahibi olabilirsiniz!

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde yıl sonu fırsatı! 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk sahibi olabilirsiniz!

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde dev yıl sonu fırsatı başladı. Projede Aralık-Ocak-Şubat dönemine özel 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk sahibi olunabiliyor. İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da 24 ay vade farksız devre mülk fırsatı! 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da 24 ay vade farksız devre mülk sahibi olma fırsatı başladı. İşte Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kelebek’ten 87’inci yılına özel 87 büyük hediye kazanma fırsatı!

Modern ve şık koleksiyonları ile evinizin vazgeçilmezi Kelebek Mobilya, 87’nci yıla özel çekiliş kampanyası düzenliyor. Kampanya ile son model BMW model arabadan mobilyaya, ev aletlerinden tatil turlarına kadar 87 hediye kazanma fırsatı sizi bekliyor.

devri tatil fırsatı Haberi

devri tatil fırsatı

Akçakoca Sky Tower Hotel projesinde 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet Kind Suite bulunuyor. Projede helal yiyeceklerin alkolsüz içeceklerin beylere ve hanımlara özel ayrı yüzme havuzları ile spa ve sağlık merkezleri sunuluyor. 


Yıl içinde 1 hafta her şey dahil 6 yıl boyunca Devr-i Tatil fırsatından faydalanabildiğiniz Akçakoca Sky Tower Hotel projesinde Karadeniz’in en büyük thasso therapy ve spa-welness merkezi bulunuyor. 


Thalasso therapy & spa alanı toplamda 5.000 metrekare kapalı alandan oluşan projede tamamı deniz manzaralı odalar bulunuyor. Projenin bulunduğu alan tek mavi bayraklı plajın olduğu kısım olarak belirlendi. 


Bikini ve mayo tercih eden 13 yaş üzeri bayanlar için, bayan spa bölümünde yer alan kapalı havuza ya da bayanlara ait plajın yer aldığı projede toplantı alanları, aktivite alanları,  Kongre alanları, eğlence alanları...