27 / 04 / 2024

Dikili Erdal İnönü Stadı nerede

Dikili Erdal İnönü Stadı nerede

Dikili Erdal İnönü Stadı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalarının tamamlanmasıyla Avrupa normlarında yeni çim zemine sahip olacak stat, ilçedeki amatör spor kulüplerinin hizmetine kazandırılacak.

Mustafa Tosun: Yaptığımız yatırımlarla Dikili'ye altın çağını yaşatacağız!

Dikili Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ilçede atıl bulunan boş alanları tek tek değerlendirmeye aldı. Başkan Tosun, “Belediye ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla Dikili altın çağını yaşayacak” dedi.

İnşaatçıların Suudi Arabistan'da sözleşme hedefi 10 milyar dolar olacak

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, geçen senenin son çeyreğinde Türk inşaat sektörünün Suudi Arabistan'la 2,7 milyar dolarlık anlaşma sağladığını, bunun 10 milyar dolara çıkarılmasının amaçlandığını belirtti.

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

Dikili Belediyesi 17 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa sahibi olmak isteyenler hemen bakın!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı Mahallesi'nde yer alan 17 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 5 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Nef Arsa Dikili ön lansmanda! Metrekaresi 10 bin 500 TL'den başlayan altyapısı hazır parseller! 

Nef Arsa Dikili'de ön lansman süreci ile beraber satışlar başladı. Peki Nef Arsa Dikili'de parsel büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Nef Arsa Dikili ile ilgili merak edilenler...

İnşaat sektörü, deprem bölgesinin yaralarını sararak büyüyor!

TÜİK’in açıkladığı 2023 yılı ikinci çeyrek büyüme rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren deprem bölgesinde başlayan yaraları sarma ve yeniden inşa sürecinin inşaat sektörüne  büyüme olarak yansıdığını söyledi.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden 'Kentsel dönüşüm afet odaklı yapılsın' çağrısı! 

TMB Başkanı M. Erdal Eren, Marmara Depremi’nin 24. yıldönümü için yaptığı açıklamasında kentsel dönüşüme işaret ederek, yapılaşmada ‘doğru planlama, doğru proje, ehil müteahhitlik ve sıkı denetim’ hususlarına dikkat çekti. 

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

'Merkez Bankası'nın telaşı piyasalarda beklentiyi de bozuyor'

Ankara Sayfası yayınında piyasalardaki havayı yorumlayan ekonomi gazetecisi Erdal Sağlam, MB'nın son adımlarının açık bir tedirginlik ve telaşa işaret ettiğini belirterek, kur üzerindeki baskılara rağmen seçimlerden önce kurda bir sıçramanın kaçınılmaz hale geldiğini savundu.

İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Dikili Belediyesi, İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satacak. Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Türkiye Müteahhitler Birliğinden kentsel dönüşüm çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada Türkiye'de deprem gerçeği ve hızlı şehirleşme olgusuyla kentsel dönüşüm ihtiyacının afet odaklı bir şekilde ve vakit kaybetmeden gerçekleştirilmesi gerektiğini dile getirdi.

TMB Başkanı Erdal Eren: Yurt dışında 100 bin Türk işçi hedefine artık daha yakınız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren yaptığı açıklamada Türk müteahhitlerin yurt dışında 100 bin Türk işçi istihdam etme hedefine odaklandıklarını dile getirdi.

30 gün aradan sonra dibi gören altın bu tarihte 2.200 TL olacak! Uzman isim net açıkladı! Roller değişiyor

Altın fiyatları 30 gün aradan sonra ne dip rakamları gördü. Uzman isim Erdal Karayazıcı altın için tarih verip 2.200 TL olacak dedi. Altın ne zaman yükselişe geçecek?

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkök Metal Geri Dönüşüm Palet Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erdal Köksal tarafından kuruldu.

Dikili Erdal İnönü Stadı nerede Haberi

Dikili Erdal İnönü Stadı nerede


Dikili Belediyesi, Erdal İnönü Stadı’nın modernize edilmesi için yoğun bir çalışma başlattı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalarının tamamlanmasıyla Avrupa normlarında yeni çim zemine sahip olacak stat, ilçedeki amatör spor kulüplerinin hizmetine kazandırılacak.


“Erdal inönü statı avrupa standartlarında zemine kavuşacak”


İzmir’in Dikili İlçesi’nde 2006 yılında yapılan protokolle Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Dikili Belediyesi’ne kullanım hakkı verilen Erdal İnönü Stadı bakıma alındı. Dikili Belediye tarafından bakıma alınan Erdal İnönü Stadı'nda, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı uzman ekipler ilk iş olarak stat zeminini Avrupa standartlarında sahip çim yapmak için stadın zeminini komple bakıma alarak zemin drenaj sistemi çalışmalarına başladı.


Başkan Mustafa Tosun'un talimatıyla 


Çalışmaların yıl sonunda  tamamlanacağını ifade eden Dikili Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Peyzaj Mimarı Aydan Evren, "Başkanımız...