19 / 05 / 2024

Dikmen Vadisinde gayrimenkuller

Dikmen Vadisinde gayrimenkuller

Ankara Dikmen Vadisi, kentsel dönüşümün ardından Başkent 'in gözde yerleşim merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Vadi manzaralı konutlar 7/24 güvenli bir yaşam vaat ediyor...

1942'de tapuda satışı durdurulan gayrimenkuller tekrar satışa çıkarılmış!

1942 yılında tedbir amaçlı öncesinde tapuda satışı durdurulan gayrimenkuller tespit edilerek, tekrar satışına müsaade edilmiş. 

Ankara ve bir şehirde daha kiralık gayrimenkuller! Bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Isparta'da yer alan gayrimenkuller için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak olan o ihaleler ile ilgili detaylar..

Kardeşlere devredilen gayrimenkuller geri alınabilir mi? Miras bölüşenler aman dikkat!

Miras davalarında gayrimenkul paylaşımı ile ilgili problemler ortaya çıkabiliyor. Peki kardeşlere devredilen gayrimenkuller geri alınabilir mi? İşte ayrıntılar...

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları'nda satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 1192 bağımsız alan inşa edilecek. Dikmen Vadi Konutları'nda ev fiyatları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor.

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkuller! İhalesi 20 Kasım'da!

Tokat İli Zile Belediye Başkanlığı, Tokat Zile'de yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Milli Emlak o ildeki 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! KDV'den muaf gayrimenkuller! 

İzmir Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir ili, Tire ilçesi, Yeniçiftlik, Kürdüllü ve Akçaşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. KDV'den muaf gayrimenkuller için taksitle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki İzmir Tire'deki gayrimenkullerin fiyatları kaç TL?

TOKİ'den Sinop Dikmen'de 2 bin 280 lira taksitle 2+1! 

TOKİ Sinop Dikmen 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Dikmen'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Dikmen'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Dikmen sosyal konut projesi... 

Metaverse'de gayrimenkuller kapış kapış satılıyor!

Sosyal bir platform olan Metaverse'de yatırımcılar gayrimenkule yöneldi. Metaverse'de gayrimenkuller kapış kapış satılıyor.

İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak!

İstanbul konut piyasasıyla ilgili önemli değerlendirmeler yapan, Dağ Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Gayrimenkul Uzmanı ve Mimar Osman Dağ, "İstanbul'daki gayrimenkuller en karlı yatırım aracı olacak" dedi.

Milli Emlak'tan Gemlik'te satılık ve kiralık gayrimenkuller!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Gemlik'te yer alan bazı gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Dikmen Vadisinde gayrimenkuller Haberi

Dikmen Vadisinde gayrimenkuller

Dikmen Vadisi, kentsel dönüşümün ardından Başkent'in gözde yerleşim merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Vadi manzaralı konutlar 7/24 güvenli yaşam vaat ediyor Kentsel dönüşümün tamamlanma aşamasına geldiği Dikmen Vadisi, emlak ve gayrimenkul açısından değerini gün geçtikçe artırıyor. 

Sosyal donatılarla dikkat çeken bölgede lüks konutlar yükselmeye devam ediyor. Dikmen Vadisi'ne hakim konumuyla MBM Enerji tarafından yapılan Ankalife Vadi Konutları da bölgede dikkat çeken yatırımlar arasında bulunuyor. 


24 SAAT GÜVENLİK HİZMETİ SUNULUYOR 


Şehrin tam merkezindeki konumu, zengin peyzaj düzenlemesi ve modern mimarisiyle dikkat çeken konutlarda; kapalı yüzme havuzu ve kapalı otoparklara sahip 2+ l'den 6 + l'e kadar farklı seçeneklerde daireler yer alıyor. Proje kapsamında konutlarda, yüzme havuzu, fitness, basketbol, voleybol, tenis, çocuk oyun parkı, Türk hamamı da mevcut. 


İşadamlarının hafta sonu ve hafta içi...