04 / 05 / 2024

dilan çelik konut sektörü açıklaması

dilan çelik konut sektörü açıklaması

Aveb Proje ve Danışmanlık Satış Uzmanı Dilan Çelik, konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. Çelik, "Gün geçtikçe artan fiyatların, değişen müşteri profilinin üzerine bankaların açıklamış olduğu faiz oranlarının sonrasında konut sektöründe mülk sahipleri ve müşteriler arasında ciddi bir kargaşa

Depremler vatandaşın konut tercihini değiştirdi! Çelik evlere talep artıyor!

Deprem sonrası vatandaşların konut tercihlerinin değiştiğini ve çelik evlere taleplerin arttığını açıklayan Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya önemli açıklamalarda bulundu.

Konut arayanların yeni tercihi çelik evler oldu! Üretim iki kat arttı!

Güvenli konut arayışı içerisinde konut sahibi olmak isteyenler çelik evleri tercih etmeye başladı. 2023'te çelik ev üretimi iki kart artış gösterdi. 

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

Faizlerin ve yabancıya vatandaşlık verilmesinde limitin yükselmesi konut satışını nasıl etkiledi?

Aveb Proje ve Danışmanlık Satış Uzmanı Dilan Çelik, konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. Çelik, "Gün geçtikçe artan fiyatların, değişen müşteri profilinin üzerine bankaların açıklamış olduğu faiz oranlarının sonrasında konut sektöründe mülk sahipleri ve müşteriler arasında ciddi bir kargaşa

Döviz kuru satılık ve kiralık konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Aveb Proje Danışmanlık Satış Uzmanı Dilan Çelik, Döviz kurunun ev ve kira fiyatlarına etkisini kaleme aldı. İşte Dilan Çelik'in o yazısı... 

Konutta KDV oranı yüzde 8'in altına düşürülmeli! 

GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik, "Konut kredisi faizleri etkili bir şekilde başta kamu bankalarında olmak üzere geri çekildi. Bu destekler için ilgili bakanlıklarımıza sektör olarak teşekkür ederiz" dedi...

Konut kredisi faizleri düştü, gayrimenkul sektörü nefes aldı!

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, "Konut fiyatlarında oluşan cazibe ve fırsatlar bekleyen talebi harekete geçiriyor. Düşen konut kredisi faizleriyle beraber, 2020’de konut satışlarındaki hareketliliğin devam etmesini öngörüyoruz" dedi.

Müstakil konut isteyenler, prefabrik çelik evlere yöneliyor!

Karmod verilerine göre, müstakil konut sahibi olmak isteyenler, prefabrik çelik evleri tercih ediyor. Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Konut satışının hareketlenmesi için faizler düşmeli!

GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, sektörün gelişimine dair açıklamalarda bulundu. Çelik, konut kredilerinde faizleriyle ilgili devletten altın vuruş beklediklerini söyledi.

Konut kredisi faizleri 9 puan düşürülmeli!

Sinpaş Başkanvekili Ahmet Çelik, konut kredi faizlerinin düşürülüp, aradaki farkı devletin kapatması önerisinde bulundu. Çelik, “Mevcut mevduat faizi ile kimse konut almaz” diye konuştu.

Konutta yapılan teşvikler satışları artıracak!

AVEB Proje Danışmalık Kurucusu Burçin Çelik, konut sektöründe yapılan teşviklerin konutta yapılan satışları artıracağını söyledi..

TOKİ 60 şehirde 193 kentsel dönüşüm projesi yürütüyor!

TOKİ 60 şehirde 193 kentsel dönüşüm projesi yürüttüklerini söyleyen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, konut projelerinde yangınlara karşı dirençli malzeme kullandıklarını belirtti.

Konut alırken nelere dikkat edilmelidir? 

AVEB Proje Danışmanlık Kurucusu Burçin Çelik, konut alırken nelere dikkat edilmesi gerektiği ile ilgili yazı kaleme aldı..

dilan çelik konut sektörü açıklaması Haberi

dilan çelik konut sektörü açıklaması

Aveb Proje ve Danışmanlık Satış Uzmanı Dilan Çelik, faizlerin ve vatandaşlık için gayrimenkul satışında limitin yükseltilmesinin konut sektörüne olan etkilerini kaleme aldı. 

Dilan Çelik, yazısına, "Gün geçtikçe artan fiyatların,değişen müşteri profilinin üzerine bankaların açıklamış olduğu faiz oranlarının sonrasında konut sektöründe mülk sahipleri ve müşteriler arasında ciddi bir kargaşa oluştu" ifadelerini kullanarak başladı. 

Peki faizlerin ve vatandaşlık için gayrimenkul satışında limitin yükseltilmesi konut sektörünü nasıl etkiledi? İşte Aveb Proje ve Danışmanlık Satış Uzmanı Dilan Çelik'in konuyla ilgili o yazısı...

Dilan Çelik, vatandaşlık rakamının 250.000 dolardan 400.000 dolara yükseltilmesi söylentisini duyan daire sahiplerinin, konutlarının fiyatlarını ciddi oranlarda yükselterek, gayrimenkul piyasasını akıl almaz bir hale getirdiklerinin altını çizdi. 

"Bunun yanı sıra gerçekten mülklerini o dönem içerisinde güncel satılabilir rakamdan satmak isteyen daire sahiplerinin kafalarını karıştıran...