04 / 05 / 2024

Dilan Çıtak ev açıklaması

Dilan Çıtak ev açıklaması

Genç şarkıcı Dilan Çıtak ve babası İbrahim Tatlıses arasında sular durulmadı. Ev yüzünden tartışan ikiliden Çıtak, babasına "Çocuk evrakla yapılmıyor hislerle yapılıyor, yani gerçekten bir his varsa ortada evrak geç geldi çok getirildi denmez" şeklinde tepki gösterdi...

Kira tespit davası açmak isteyen ev sahipleri dikkat!

Yüzde 25 zam sınırına takılan ev sahipleri çareyi kira bedelinin tespiti davasında bulurken, söz konusu davada Yargıtay'ın dikkat ettiği bazı noktalar bulunuyor. İşte ev sahibi kiracı paylaşımları ile dikkat çeken Hukuk Bil'in o paylaşımı...

Kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması ev sahiplerine rota değiştirtti! Kadıköy'de 1+1 fiyatına Amerika'da 2 katlı ev!

Son dönemlerde emlak sektöründe yaşanan gelişmeler ev sahiplerine de rota değiştirtti. Yüzde 25 zam sınırlamasına takılmak istemeyen ev sahipleri yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. 

Ev hanımları müjde! Devlet hem prim hem de yıpranma desteği verecek, emeklilik kapısı sonunda açılıyor!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesinden yararlanamayanlar için kısmi emeklilik formülü gündemde yerini aldı. Konuyu değerlendiren Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, ev hanımlarının da emeklilik fırsatının detaylarını açıkladı. 

Yüzde 25 zam sınırı ev sahiplerini kısa dönem kiralamaya yöneltti!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kira artışlarına gelen sınırlama ev sahiplerinin tercihlerini değiştirdi. Yüzde 25 zam sınırına takılmak istemeyen ev sahipleri kısa dönem kiralamalara yöneldi.

Özdilek'ten Anneler Günü'ne özel hediye! Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL?

Yılın en özel, en kıymetli günlerinden biri olan Anneler Günü’ne birkaç gün kala Özdilek Ev Tekstili, annelerini güzel bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere yeni koleksiyonu Özdilek For My Mother Nevresim Takımı’nı sundu. Peki Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL? İşte fiyatı...

Ev kadınlarına müjde! BİM’de çift dekorlu yemek takımı 1100 TL’ye, tencere 229 TL’ye, şarjlı blender 269 TL’ye düştü!

BİM Market’in 5 Mayıs tarihinde indirim girecek aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, çift dekorlu yemek takımı 1100 TL’ye, tencere 229 TL’ye, şarjlı blender 269 TL’ye düştü. İşte BİM 5 Mayıs 2023 fiyat listesi...

80 bin ev sahibi bakanlığın RADAR sistemine takıldı!

Gayrimenkul satışı sırasında evinin değerini düşük gösteren, düşük faizli konut kampanyasını fırsata çevirip dairesinin değerini astronomik rakamlara çıkaran ev sahipleri resmen yandı.

Görenler hayrete düştü! Olmaz olmaz demeyin! Ev fiyatına salon takımı!

Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlayan Mobilya Fuarı’nda sergilen salon takımı astronomik fiyatıyla görenleri şaşkına çevirdi. Altın varaklı ve el oyması salon takımı, yurt dışından bir alıcı için özel olarak tasarlanmış.

Ev satın alırken vergiyi kim öder?

Ev alırken hem satan kişinin hem de alan kişinin kafasına bazı sorular takılmaktadır. Onlardan biri de “Ev satın alırken vergiyi kim öder?” sorusudur. İşte bu konuya dair merak edilen detaylar!

Madame Coco'da çeyizlik yemek takımlarında yüzde 50 indirim! Madame Coco 13 Ekim 2022 fiyat listesi..

Ev tekstil ve dekorasyon markası Madame Coco çeyizlik yemek takımlarında yüzde 50 indirim yaptı. İşte ayrıntılar..

Bim’den uygun fiyatlı çeyiz ürünleri! Yemek takımından tencere setine yok yok… Bim 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler her hafta yayınladığı kataloğunda mutlaka belirli bir bölümü çeyizlik ürünlere ayırıyor. Gecelikten sabahlığa, yemek takımından tencere setlerine, küçük ev aletlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle ucuz çeyiz ürünleri tüketicileri bekliyor. İşte o ürünler..

Taç pike takımlarında yüzde 40 indirim! İşte 26 Eylül 2022 Taç fiyat listesi!

Evinizi taçla şenlendirmenin tam zamanı. Ev tekstilinde kalitenin markası Taç şimdi pike takımlarında yüzde 40 indirim imkanı sunuyor. tac.com.tr’yi ziyaret edin kendinizi mutlu edin. İşte Taç fiyat listesi

Nevresim takımlarında yüzde 50 indirim!  English Home 16 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sevilen ev yaşam markası English Home’da yüzde 50 indirim fırsatı ayağınıza geldi. Nevresimlerde, yatak alezlerinde, yastık kılıflarında, çift ve tek kişilik nevresim takımlarında indirimi kaçırmayın. English Home’da güncel indirimli ürünleri stoklar tükenmeden alın. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Dilan Çıtak ev açıklaması Haberi

Dilan Çıtak ev açıklaması

Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses’in kendisine Kuşadası’nda bir ev vereceğini, ama vaadedilen evin verilmediğini açıklamıştı.

Sözcü'den Emre Çevik'in haberine göre; Çıtak, bu açıklamasından sonra "Bize evrak gönderecekti, göndermedi o yüzden evi alamadı. Ona İstanbul’da ev vereceğim" diyen İbrahim Tatlıses’in açıklamalarına yanıt verdi. Çıtak, şöyle konuştu:

"Ben başkaları gibi gidip koşup notere evrakları hemen vermedim, başkaları koşup gitmişler, ben geç göndermiş olabilirim, keşke koşup gitseydim ve hayır kurumuna bağışlasaydım"

Konuya ilişkin bu açıklamalarda bulunan, Dilan Çıtak, "Ben ev bekliyormuşum gibi bir açıklama olmuş ama ben ev miras beklemiyorum. çocuk evrakla yapılmıyor hislerle yapılıyor, yani gerçekten bir his varsa ortada evrak geç geldi çok getirildi denmez, bu çok mazeret gibi gelmiyor bana, evrağın geç getirilmesi bir tek bana mı denk gelmiş" diye konuştu.

Tatlıses, sözlerini şöyle...